lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 716 z 822
MaqdaIena: Patrycja, musisz się zakumplować z jakimś 'sklepem ziołowym na dwóch nogach'\'.
Są takie tabletki ?.
Mam w Warszawie, ale wyjechałam zanim udało się ogarnąć, muszę znowu się tam przejechać, albo na studiach kolegów dobrze podpytać, choć wszyscy wyglądają tak grzecznie, że nie sądzę.. :D
Tabletki na naukę to są, konopie mają sporo dobroczynnych właściwości :P
Tak se zagajam rozmowe.
Konto usunięte: Winrar jest przecież darmowy, trzeba tylko klikać później wyskakujące okienko i działa dalej :)
Myslalem ze w nowych wersjach jakos blokuja program, czyli widze po staremu trzeba tylko zamknac to okienko o licencji.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Chętnie bym z Wami pogaworzyła, ale kurde własnie dostałam cynka że na basen jadę.
Miłego wieczoru Wam ;D.
.
Miłego wieczoru Wam ;D.
.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

:*.