lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 718 z 822
Patryszja: Kurczę, ta 8 jest straszna, będziesz się chyba długo musiał przyzwyczajać po 98 czy co Ty tam miałeś. :D Jak coś to polecam 7, jako wierna fanka XP uważam, że jest bardzo spoko. 8 może i jest okej, ale na jakieś tablety dotykowe, a nie komputer. :)
Obecnie mam Xp : P a 8 hm tak jak 7ka ma pulpit znany z poprzednich windowsów, tylko ze start zamienili z paska na te kafelki, kwestia przyzwyczajenia, by wsio sprawnie chodzilo

LeonGrande: Obecnie mam Xp : P a 8 hm tak jak 7ka ma pulpit znany z poprzednich windowsów, tylko ze start zamienili z paska na te kafelki, kwestia przyzwyczajenia, by wsio sprawnie chodzilo
Szczerze mówiąc tam wszystko jest w tych kafelkach chyba, a ten pulpit normalny jest jako dodatek z tego co widziałam. No ale jak Ci podpasuje to spoko. Fajnie, że w końcu nowy sprzęt. Na jakiś konkretny juz się zdecydowałeś? :)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek