lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 719 z 822
Z win8 to tylko podoba mi się jak Lenka śpiewa :)
--
Rex jak mój nowy kupon?, czek dis
--
Rex jak mój nowy kupon?, czek dis
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

po imieniu jak wychylibylim co
NuTiiiiii: Właśnie miałem napisać, że sporo bo 4 pudła czyli trafione 9/13. Za chwilę wkleję co dałem jeszcze na kwalifikacje tak za 2zł.
kwalifikacje to leteria jednak
--
ogólnie już sa pary I rundy
nasi w miarę dobre pary
Agnieszka do ćwierćfinału - prosto
Azarenka i babochłop w drugiej połówce
...Ignorance is bliss...
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

Konto usunięte: Rex jest organizatorem , ustala zasady itp itd, Enkido może założyć swego typera to wtedy też będzie mógł dopuszczać do startu kogo mu się żywnie podoba
Hipokryzja w czystej postaci Krzychu, jak byłem organizatorem Fototypera to jakoś nie mogłem własnych zasad ustalić tylko z wami wszystko konsultować, a jak chciałem kogoś wywalić to chciałeś bojkotować i sam nie brać udziału

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Enkido: Hipokryzja w czystej postaci Krzychu, jak byłem organizatorem Fototypera to jakoś nie mogłem własnych zasad ustalić tylko z wami wszystko konsultować, a jak chciałem kogoś wywalić to chciałeś bojkotować i sam nie brać udziału
tylko , że wtedy przeciwko tej śmiesznej drabince (bo to o to chyba chodzi) była spora część graczy a teraz Twemu wykluczeniu z typera nie widzę by ktoś się sprzeciwiał

.