WueRZet
WueRZet
  11 июля 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  12 января 2013
Wielka pomyłka ;D.
Eee mam 1,0GB RAMu, chciałam kiedyś dokupić jeszcze 1, ale się okazało wtedy, że to cholernie drogie, i bym musiała obie kości wymienić ( tak sprytnie rozłozyli), obecnie pewnie jest to tansze, ale nie ma sensu inwestować w tego laptopa, za stary, a ja już się przyzwyczaiłam do oczekiwania ;D.

Czyli po niedzieli na zakupy jedziesz tak ?;D.
:ziober2:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  12 января 2013
No dokladnie, juz bez sensu teraz dokladac ram, jak jest na wykonczeniu:P dobij go a potem po nowego :ziober2:

Tak, bo ten obecny juz mnie wnerwia, nie ma dnia zebym nie robil restartu bo wyje jak syrena podczas pozaru:ninja:
LeonGrande
LeonGrande
  12 января 2013
Swoja droga ja 11 lat na 512 mb ramu :rock: jestem hardkorem :rock:
Earth
Earth
  12 января 2013
Vista ma pełno dziur, nawet po aktualizacjach, to ogólnie niebezpieczny system, aż dziw, że do tej pory Ci Magdo wszystko działa. :O Win 7 jest praktycznie niemal identyczny jak Vista - wizualnie, tylko ma poprawione buble tamtejszej i jest stabilniejszy. Mój nowy ulubieniec po xp :)
Tadaaaaa
Tadaaaaa
  12 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziś polscy szczypiorniści - meczem z Białorusią,rozpoczną udział w mistrzostwach świata. Pierwszy rywal Polaków budzi emocje ze względu na obecność w szeregach Białorusinów megagwiazdy światowego szczypiorniaka Siarheia Rutenki. 32-letni Rutenka ma trzy paszporty - oprócz białoruskiego, słoweński i hiszpański. Pięć razy w karierze wygrywał Ligę Mistrzów, a w 2006 roku występując w reprezentacji Słowenii został królem strzelców podczas mistrzostw Europy. Teraz gwiazdor zdecydował się jednak na grę dla Białorusi i dziś na pewno postraszy polski zespół.

Pytanie jest następujące. Czy takie zasady odnośnie zmiany barw narodowych powinny obowiązywać w sporcie ?
kzyhu
kzyhu
  12 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy takie zasady odnośnie zmiany barw narodowych powinny obowiązywać w sporcie ?

przecież to normalna rzecz w sporcie , chyba jedynie w piłce nożnej są jakieś obostrzenia co do tego
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  12 января 2013
100 lat Rex d83cdf7a
Dużo z nas widzę urodziny obchodzi w zimę :-P
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 января 2013
Ja jestem normalna i urodziłam się wiosną :ziober2:.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  12 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko , że wtedy przeciwko tej śmiesznej drabince (bo to o to chyba chodzi) była spora część graczy a teraz Twemu wykluczeniu z typera nie widzę by ktoś się sprzeciwiał

Przeciwko drabince było z 6-7 osób na 40, reszta się nie wypowiedziała. Teraz też było was może 5 osób, bo reszta miała gdzieś waszą prowokację. Do końca weekendu czekam na uznanie moich typów
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kzyhu
kzyhu
  12 января 2013
Enkido
Enkido: Przeciwko drabince było z 6-7 osób na 40, reszta się nie wypowiedziała.

byłeś organizatorem to mogłeś pozostać przy swoim , komuś by nie pasowały takie zasady to by nie grał np ja

Enkido
Enkido: Teraz też było was może 5 osób

a ile osób udziela systematycznie się na tym forum ? max 10 ? czyli 5 to nie tak słabo :)

Enkido
Enkido: miała gdzieś waszą prowokację.

i kto to ma czelność pisać o prowokacjach :rotfl:

Enkido
Enkido: Do końca weekendu czekam na uznanie moich typów

d83dde31

i bez odbioru bo widzę , że Rex i reszta olewa Twe posty ino ja się niepotrzebnie wdaje w jakąś jałową dyskusję
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  12 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: byłeś organizatorem to mogłeś pozostać przy swoim , komuś by nie pasowały takie zasady to by nie grał np ja

Widzisz, ale ja się chciałem dogadać tak, żeby wszyscy byli zadowoleni. I udało się. A tutaj w waszym temacie nawet nie mogłem nic na swoją obronę napisać, nikt się ze mną nie dogadywał, a gdy coś napisałem tam to Rex mnie uciszał.
Konto usunięte
Konto usunięte: i bez odbioru bo widzę , że Rex i reszta olewa Twe posty ino ja się niepotrzebnie wdaje w jakąś jałową dyskusję

Więc żegnam, miło było, ale bez typerów i konkursów to forum przestaje mieć dla mnie sens :bye:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
LeonGrande
  12 января 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Ja jestem normalna i urodziłam się wiosną .

http://www.smog.pl/wideo/58085/tak_wygladaly_imprezy_w_dawnych_czasach_hit/

Ech ile bym dał zeby wrocic do tamtych czasów :ziober2: swietna imprezka!
kzyhu
kzyhu
  12 января 2013
Enkido
Enkido: A tutaj w waszym temacie nawet nie mogłem nic na swoją obronę napisać, nikt się ze mną nie dogadywał, a gdy coś napisałem tam to Rex mnie uciszał.

o co się dogadać ? w sumie to tylko Twoja wina jest , zachowywałbyś się normalnie to by nie było problemu a tak to zachciało Ci się znów trollować

LeonGrande
LeonGrande: http://www.smog.pl/wideo/58085/tak_wygladaly_imprezy_w_dawnych_czasach_hit/ Ech ile bym dał zeby wrocic do tamtych czasów swietna imprezka!

nikt nie patrzał na to np jak kto ubrany jest tylko wszyscy się dobrze bawili :)
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 января 2013
Ahahahahah Rafał :rotfl:.
Te ciuchy i fryzury:D.
Moi rodzice mnóstwo mają zdjęć z takich zabaw ;D. Umieram ze śmiechu jak wtedy wyglądali ;D.
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 января 2013
Powaliło mnie ;D.
Mimo iz uważam, że obecna, rodzima nasza muzyka jest do bani to podoba mi się ten kawałek : http://www.youtube.com/watch?v=3cRD62OrbvM :wtf:. Refren zwłaszcza, fajny ma glos ten koleś jak się bardziej wydrze :ziober2:.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.