lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 721 z 822
Wielka pomyłka ;D.
Eee mam 1,0GB RAMu, chciałam kiedyś dokupić jeszcze 1, ale się okazało wtedy, że to cholernie drogie, i bym musiała obie kości wymienić ( tak sprytnie rozłozyli), obecnie pewnie jest to tansze, ale nie ma sensu inwestować w tego laptopa, za stary, a ja już się przyzwyczaiłam do oczekiwania ;D.
Czyli po niedzieli na zakupy jedziesz tak ?;D.
Eee mam 1,0GB RAMu, chciałam kiedyś dokupić jeszcze 1, ale się okazało wtedy, że to cholernie drogie, i bym musiała obie kości wymienić ( tak sprytnie rozłozyli), obecnie pewnie jest to tansze, ale nie ma sensu inwestować w tego laptopa, za stary, a ja już się przyzwyczaiłam do oczekiwania ;D.
Czyli po niedzieli na zakupy jedziesz tak ?;D.

No dokladnie, juz bez sensu teraz dokladac ram, jak jest na wykonczeniu:P dobij go a potem po nowego 
Tak, bo ten obecny juz mnie wnerwia, nie ma dnia zebym nie robil restartu bo wyje jak syrena podczas pozaru

Tak, bo ten obecny juz mnie wnerwia, nie ma dnia zebym nie robil restartu bo wyje jak syrena podczas pozaru

Vista ma pełno dziur, nawet po aktualizacjach, to ogólnie niebezpieczny system, aż dziw, że do tej pory Ci Magdo wszystko działa. :O Win 7 jest praktycznie niemal identyczny jak Vista - wizualnie, tylko ma poprawione buble tamtejszej i jest stabilniejszy. Mój nowy ulubieniec po xp :)
Konto usunięte: Dziś polscy szczypiorniści - meczem z Białorusią,rozpoczną udział w mistrzostwach świata. Pierwszy rywal Polaków budzi emocje ze względu na obecność w szeregach Białorusinów megagwiazdy światowego szczypiorniaka Siarheia Rutenki.
32-letni Rutenka ma trzy paszporty - oprócz białoruskiego, słoweński i hiszpański. Pięć razy w karierze wygrywał Ligę Mistrzów, a w 2006 roku występując w reprezentacji Słowenii został królem strzelców podczas mistrzostw Europy.
Teraz gwiazdor zdecydował się jednak na grę dla Białorusi i dziś na pewno postraszy polski zespół.
Pytanie jest następujące. Czy takie zasady odnośnie zmiany barw narodowych powinny obowiązywać w sporcie ?
100 lat Rex 
Dużo z nas widzę urodziny obchodzi w zimę :-P

Dużo z nas widzę urodziny obchodzi w zimę :-P
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Konto usunięte: tylko , że wtedy przeciwko tej śmiesznej drabince (bo to o to chyba chodzi) była spora część graczy a teraz Twemu wykluczeniu z typera nie widzę by ktoś się sprzeciwiał
Przeciwko drabince było z 6-7 osób na 40, reszta się nie wypowiedziała. Teraz też było was może 5 osób, bo reszta miała gdzieś waszą prowokację. Do końca weekendu czekam na uznanie moich typów
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
byłeś organizatorem to mogłeś pozostać przy swoim , komuś by nie pasowały takie zasady to by nie grał np ja
a ile osób udziela systematycznie się na tym forum ? max 10 ? czyli 5 to nie tak słabo :)
i kto to ma czelność pisać o prowokacjach

i bez odbioru bo widzę , że Rex i reszta olewa Twe posty ino ja się niepotrzebnie wdaje w jakąś jałową dyskusję
Konto usunięte: byłeś organizatorem to mogłeś pozostać przy swoim , komuś by nie pasowały takie zasady to by nie grał np ja
Widzisz, ale ja się chciałem dogadać tak, żeby wszyscy byli zadowoleni. I udało się. A tutaj w waszym temacie nawet nie mogłem nic na swoją obronę napisać, nikt się ze mną nie dogadywał, a gdy coś napisałem tam to Rex mnie uciszał.
Konto usunięte: i bez odbioru bo widzę , że Rex i reszta olewa Twe posty ino ja się niepotrzebnie wdaje w jakąś jałową dyskusję
Więc żegnam, miło było, ale bez typerów i konkursów to forum przestaje mieć dla mnie sens

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
http://www.smog.pl/wideo/58085/tak_wygladaly_imprezy_w_dawnych_czasach_hit/
Ech ile bym dał zeby wrocic do tamtych czasów
swietna imprezka!Enkido: A tutaj w waszym temacie nawet nie mogłem nic na swoją obronę napisać, nikt się ze mną nie dogadywał, a gdy coś napisałem tam to Rex mnie uciszał.
o co się dogadać ? w sumie to tylko Twoja wina jest , zachowywałbyś się normalnie to by nie było problemu a tak to zachciało Ci się znów trollować
LeonGrande: http://www.smog.pl/wideo/58085/tak_wygladaly_imprezy_w_dawnych_czasach_hit/
Ech ile bym dał zeby wrocic do tamtych czasów swietna imprezka!
nikt nie patrzał na to np jak kto ubrany jest tylko wszyscy się dobrze bawili :)
Ahahahahah Rafał
.
Te ciuchy i fryzury:D.
Moi rodzice mnóstwo mają zdjęć z takich zabaw ;D. Umieram ze śmiechu jak wtedy wyglądali ;D.
.Te ciuchy i fryzury:D.
Moi rodzice mnóstwo mają zdjęć z takich zabaw ;D. Umieram ze śmiechu jak wtedy wyglądali ;D.

Powaliło mnie ;D.
Mimo iz uważam, że obecna, rodzima nasza muzyka jest do bani to podoba mi się ten kawałek : http://www.youtube.com/watch?v=3cRD62OrbvM
. Refren zwłaszcza, fajny ma glos ten koleś jak się bardziej wydrze
.
Mimo iz uważam, że obecna, rodzima nasza muzyka jest do bani to podoba mi się ten kawałek : http://www.youtube.com/watch?v=3cRD62OrbvM
. Refren zwłaszcza, fajny ma glos ten koleś jak się bardziej wydrze
.
jestem hardkorem