lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 724 z 822
Walters dzień konia
pewnie w fantasy będzie rekord minusowy :D
pewnie w fantasy będzie rekord minusowy :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Wiertlo92: na recenzjowaniu się nie znam ale ostatnio miałem chcicę żeby coś sie odezwać na tym dziale, więc niedługo kto wie :D
Ja też nie, ale ocenić w 2 zdaniach można:D
Aaa, dopiero tu przeczytałem czyli dvdscr:D
Jakie pytanie dotyczące kultury można dodać do ankiety? Za wszelką ewentualną pomoc bardzo dziękuję. 

to się nazywa, otrzeć się o śmierć
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

Earth: Jakie pytanie dotyczące kultury można dodać do ankiety? Za wszelką ewentualną pomoc bardzo dziękuję
ale , że w jakim sensie ??
LeonGrande: Krzychu , cos dla Ciebie - http://www.fakt.pl/Pani-Sylwia-Toczynska-od-kuferkow-z-1-z-10-Jeden-z-dziesieciu-to-modelka-Sylwia-Toczynska-Miss-Polonia-woj-lubelskiego-2011,artykuly,195561,1.html
eee to wczesniej wiedziałem , że ona w jakichs wyborach miss startowała :)