lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 728 z 822
10 maxów, kto trafił oprócz mnie ? 

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Jack i Jill w premierze na HBO i Pogromcy Duchów na Polsat Film ;]
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

za chwile Zaginiony w Akcji
jedyne co mi utkwiło to - scena ze szczurami ( ale nie jestem pewien czy to w tym było :d )
jedyne co mi utkwiło to - scena ze szczurami ( ale nie jestem pewien czy to w tym było :d )
...Ignorance is bliss...
Ma ktoś linka do ceremoni rozdania Złotych Globów po polsku? o 2 się zaczynają, a nie chce mi się wytężac już, żeby zrozumieć wszystko co mówią po angielsku.
przetłumacz mi to na prosty język bo o tej godzinie jedyne co zrozumiałem to to, że trzeba ogarnać Twój tyłek 

...Ignorance is bliss...
RexMundi: przetłumacz mi to na prosty język bo o tej godzinie jedyne co zrozumiałem to to, że trzeba ogarnać Twój tyłek
Otóż to, zawsze na opak wszystko zrozumieć i zrobić, ych! :D
Piszę, że wszystko trzeba Wam tłumaczyć od a do z (jak na powyższym przykładzie), żeby było dobrze, a to nie o to powinno chodzić chyba, tylko o własną inicjatywę.
Dzisiaj z Purchawką też próbowałyśmy zrozumieć czemu przestajecie się starać z czasem, ale chyba nie doszłyśmy do żadnej konkuzji, poza tym, że chyba uważacie za zdobyte i że już nie potrzeba się wysilać :P
W sumie przydałaby mi się taka rozmowa z jakimś facetem, co by przedstawił swój punkt widzenia. ;>