lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 730 z 822
RexMundi: może po prostu fizycznie nie może tak się wygiąć czy tak wysoko podnieść nogi
zmień chłopa
Ty to jesteś zabawny, no, hohoho

Mimo tego, że wkurza, to nie zmienię.

RexMundi: jak bedzie mówić za często to straci to na siłę
będzie jak gimbus który zawsze i wszędzie gada Kocham Cie , Kocham Cię , kocham Cie, zatracając po drodzę znaczenie tego słowa i używając go automatycznie jak Dzień dobry
Dzisiaj trochę obiektywniej na to patrzę, masz rację, choć czasami po prostu się chce żeby pozabiegał jak na początku o względy i w ogóle, ot chyba taka próżna potrzeba. :D
RexMundi: jeśli byłaby zgoda - bo wszystko wiemy, bo w tym aspekcie życia panuje ta Twoja "nuda" - to po co sie starać
No ale to się samo sobie zaprzecza..

Konto usunięte: Bosz, tyle lat masz Patrycja, a nie wiesz, że nam trzeba mówić wprost ? :D
przecież to jest wiadome już od bardzo dawna, że kobiet zrozumieć się nie da :P tak jak Rex przedstawił na obrazku, pytasz ' co się stało ? ' i dostajesz odpowiedź ' nic ' , to na uj dalej drążyć temat ?
Ale weź Ty przeczytaj tę rozmowę, bo chyba coś odwrotnie zrozumiałeś. ^^ Wyraźnie pisałam, że ja nie odpowiadam "nic", tylko mówię wprost. I właśnie o to mi chodzi, że trzeba wszystko tłumaczyć, zamiast żebyście się domyślili sami.

ee dobra, nie chciało mi się czytać całej rozmowy :P
ale powiedz mi co w tym złego ? później przez głupie domyślanie się wychodzą tylko kłótnie.
Jak możecie tak na biednych chłopów najeżdzać ?
Przecież oni prości jak druty, a w myślach nikt nie potrafi czytać
.
Przecież oni prości jak druty, a w myślach nikt nie potrafi czytać
.
Jakie nocne tematy 
Czym różni się kobieta od terrorysty ? Z terrorystą chociaż można negocjować

Czym różni się kobieta od terrorysty ? Z terrorystą chociaż można negocjować

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

co się dzieje z tymi policjantami, strzelają do żon, popełniają samobójstwa 

LeonGrande: Teraz nowa moda bedzie, barykadowanie sie w mieszkaniu a potem samoboj, nowy trend na 2013 rok.
W ostatnich 2 latach sami policjanci mieli kilkanaście takich zdarzeń, o dziwo nie mają oni badań psychologicznych w pracy co mnie zdziwiło.
--
Kurde w necie info o przecieku danych w Netii, hakerzy mają mój pesel.
uruchamiam detonację laptopa

Konto usunięte: Pan , Panie Kamilu też jest dobry :) , decyzją komisji forum został zawieszony w grach i zabawach forumowych więc:
Po prostu usiłuje mnie sprowokować, tyle. Już dawno przejrzałem jaki to typ człowieka jest
Przecież mają testy psychologiczne

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.