WueRZet
WueRZet
  11 Julio 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Earth
Earth
  14 Enero 2013
RexMundi
RexMundi: może po prostu fizycznie nie może tak się wygiąć czy tak wysoko podnieść nogi zmień chłopa

Ty to jesteś zabawny, no, hohoho :ziober2:

Mimo tego, że wkurza, to nie zmienię. :ninja:

RexMundi
RexMundi: jak bedzie mówić za często to straci to na siłę będzie jak gimbus który zawsze i wszędzie gada Kocham Cie , Kocham Cię , kocham Cie, zatracając po drodzę znaczenie tego słowa i używając go automatycznie jak Dzień dobry

Dzisiaj trochę obiektywniej na to patrzę, masz rację, choć czasami po prostu się chce żeby pozabiegał jak na początku o względy i w ogóle, ot chyba taka próżna potrzeba. :D

RexMundi
RexMundi: jeśli byłaby zgoda - bo wszystko wiemy, bo w tym aspekcie życia panuje ta Twoja "nuda" - to po co sie starać

No ale to się samo sobie zaprzecza.. :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Bosz, tyle lat masz Patrycja, a nie wiesz, że nam trzeba mówić wprost ? :D przecież to jest wiadome już od bardzo dawna, że kobiet zrozumieć się nie da :P tak jak Rex przedstawił na obrazku, pytasz ' co się stało ? ' i dostajesz odpowiedź ' nic ' , to na uj dalej drążyć temat ?

Ale weź Ty przeczytaj tę rozmowę, bo chyba coś odwrotnie zrozumiałeś. ^^ Wyraźnie pisałam, że ja nie odpowiadam "nic", tylko mówię wprost. I właśnie o to mi chodzi, że trzeba wszystko tłumaczyć, zamiast żebyście się domyślili sami. :ziober2:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  14 Enero 2013
Patryszja zaczyna rozumieć chłopów i stwierdzać że są poyebani nonono, podziw :ziober2:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  14 Enero 2013
Z tym poyebani to pewno trochę wyprzedziłam fakty, ale wszystko przed Tobą ;D
Earth
Earth
  14 Enero 2013
:rotfl:
Tyle, że ja zawsze byłam przeciwniczką uogólniania, ale.. coś w tym kurczę jest!
Gutek909
Gutek909
  14 Enero 2013
Earth
Earth: Ale weź Ty przeczytaj tę rozmowę, bo chyba coś odwrotnie zrozumiałeś. ^^

ee dobra, nie chciało mi się czytać całej rozmowy :P
Earth
Earth: I właśnie o to mi chodzi, że trzeba wszystko tłumaczyć, zamiast żebyście się domyślili sami.

ale powiedz mi co w tym złego ? później przez głupie domyślanie się wychodzą tylko kłótnie.
Earth
Earth
  14 Enero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ee dobra, nie chciało mi się czytać całej rozmowy :P

A widzisz, od razu zauważyłam. :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: ale powiedz mi co w tym złego ? później przez głupie domyślanie się wychodzą tylko kłótnie.

Domyślanie się, by zrobić coś miłego nie sądzę by zrodziło konflikty. :D
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  14 Enero 2013
Jak możecie tak na biednych chłopów najeżdzać ?
Przecież oni prości jak druty, a w myślach nikt nie potrafi czytać :ziober2:.
:ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  14 Enero 2013
Jakie nocne tematy :rotfl:
Czym różni się kobieta od terrorysty ? Z terrorystą chociaż można negocjować 261d
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  14 Enero 2013
co się dzieje z tymi policjantami, strzelają do żon, popełniają samobójstwa :szok:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  14 Enero 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: co się dzieje z tymi policjantami, strzelają do żon, popełniają samobójstwa

Teraz nowa moda bedzie, barykadowanie sie w mieszkaniu a potem samoboj, nowy trend na 2013 rok.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  14 Enero 2013
LeonGrande
LeonGrande: Teraz nowa moda bedzie, barykadowanie sie w mieszkaniu a potem samoboj, nowy trend na 2013 rok.

W ostatnich 2 latach sami policjanci mieli kilkanaście takich zdarzeń, o dziwo nie mają oni badań psychologicznych w pracy co mnie zdziwiło.

--
Kurde w necie info o przecieku danych w Netii, hakerzy mają mój pesel.
uruchamiam detonację laptopa d83ddc48
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  14 Enero 2013
Earth
Earth: I właśnie o to mi chodzi, że trzeba wszystko tłumaczyć, zamiast żebyście się domyślili sami.

Konto usunięte
Konto usunięte: Pan , Panie Kamilu też jest dobry :) , decyzją komisji forum został zawieszony w grach i zabawach forumowych więc:

Po prostu usiłuje mnie sprowokować, tyle. Już dawno przejrzałem jaki to typ człowieka jest
NuTiiiiii
NuTiiiiii: o dziwo nie mają oni badań psychologicznych w pracy co mnie zdziwiło

Przecież mają testy psychologiczne :woot:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  14 Enero 2013
Enkido
Enkido: Przecież mają testy psychologiczne

No właśnie nie mają.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  14 Enero 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No właśnie nie mają.

Mają, bo znam osoby które nie zdały do policji, bo oblały testy psychologiczne
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  14 Enero 2013
Enkido
Enkido: Mają, bo znam osoby które nie zdały do policji, bo oblały testy psychologiczne

A to na egzaminach zawsze jest poradnia psychologiczna żeby nie przyjęli w szeregi jakiś gamoni ale później powinny być specjalistyczne badania w trakcie służby.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.