lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 735 z 822
Proszę mnie nie przezywać 

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

w sumie można
otworzyć, zawsze to jakaś okazja 
otworzyć, zawsze to jakaś okazja 
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

Ych, zmęczyłam się pracą na 5 stron, jak to będzie pisać pracę licencjacką, a później o zgrozo magisterską? 

Test.
Jezu ! Teraz to juz w ogole jakas wiksa sie zrodzila.
Chce zrobic polski znak i kuzwa jak dusze dwa klawisze to pojawiaja sie rozne funkcje na pulpicie, czo teraz ? :(
ctrl szift nie dziala na to :(((.
Nutek apropo listu motywacyjnego, to Ci mojego nie podesle, bo ja nie musialam nic pisac, pewnego dnia dostalam propozycje od FT i przyjelam no
.
Jezu ! Teraz to juz w ogole jakas wiksa sie zrodzila.
Chce zrobic polski znak i kuzwa jak dusze dwa klawisze to pojawiaja sie rozne funkcje na pulpicie, czo teraz ? :(
ctrl szift nie dziala na to :(((.
Nutek apropo listu motywacyjnego, to Ci mojego nie podesle, bo ja nie musialam nic pisac, pewnego dnia dostalam propozycje od FT i przyjelam no
.
Vistę oczywiście, bo jestem masochistką
.
Dobra, widzę, że wyłączenie Opery pomogło, eh takie to było proste.
.Dobra, widzę, że wyłączenie Opery pomogło, eh takie to było proste.