WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
thomas893
thomas893
  16 stycznia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Zazwyczaj zamieniam litery y na z

Wtedy na pewno zadziała ctrl+shift ;)
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  16 stycznia 2013
Thomas - a ten zestaw już doskonale znam ;D. Korzystam z niego raz na kilka dni ;D.
:ziober2:
thomas893
thomas893
  16 stycznia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Thomas - a ten zestaw już doskonale znam ;D. Korzystam z niego raz na kilka dni ;D.

:rotfl: Czyli problemy z celnością i tajmingiem :ziober2:
Earth
Earth
  16 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli po krótce to jest to co się dzieje na tym forum

Hhahaha, trochę tak! :D
"Folwark Zwierzęcy chyba najlepiej odpowiada opisowi coserowskiej teorii konfliktu. Tam dobitnie jest ukazane, że konflikt jest budulcem grupy, która się za jego pomocą utrzymuje stale poprzez podtrzymywanie go, bądź odradzaniu go w nowej formie i szukaniu kozła ofiarnego pośród siebie, by nie dopuścić do opcji porażki ogółu grupy."
:rotfl:
kzyhu
kzyhu
  16 stycznia 2013
Earth
Earth: "Folwark Zwierzęcy

Orwell dobry pisarz 261d

a jak oceniasz z socjologicznego punktu widzenia konfilt Rexa z Enkido ? :)
Earth
Earth
  16 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Orwell dobry pisarz a jak oceniasz z socjologicznego punktu widzenia konfilt Rexa z Enkido ? :)

No, to musiał być bardzo mądry człowiek :) Ale ja ogólnie uwielbiam antyutopie. :)

Rozmawiałam już o tym z samym Enkido, nie wiem ile zrozumiał, ale mam nadzieję, że coś dotarło. :)
MaqdaIena
MaqdaIena
  16 stycznia 2013
Thomas - gdybyś miał tak dlugie paznokcie jak ja, to też by Ci się po klawiaturze ślizgały :rotfl:.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  16 stycznia 2013
Earth
Earth: Ych, zmęczyłam się pracą na 5 stron, jak to będzie pisać pracę licencjacką, a później o zgrozo magisterską?

No to jest najgorsze na studiach 261d

MaqdaIena
MaqdaIena: Nutek apropo listu motywacyjnego, to Ci mojego nie podesle, bo ja nie musialam nic pisac, pewnego dnia dostalam propozycje od FT i przyjelam no .

Muszę też tak się wkręcić :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  16 stycznia 2013
Nutek - w taki sposób obecnie Ci się nie uda ;D. Wtedy byłam modem na Hajdzie, pewnie z dwa lata i dlatego też dostałam 'awans'. Obecnie rerutacja wygląda tak jak pisałam wczesniej, musisz sam napisać do FT, ze chcesz zostać FP i to uzasadnić jakoś, Twoje podanie zostanie rozpatrzone, a czy pozytywnie tego nikt nie wie :ziober2:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  16 stycznia 2013
PS Patryszjooo chcesz licencjatat to Nut Ci napiszę, za zgrzewekę Dżonego261d
Gwarancja oceny bdb murowana :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kzyhu
kzyhu
  16 stycznia 2013
Nuti na FP 275527552755
Nastal
Nastal
  16 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nuti na FP

d83ddc4d
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  16 stycznia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Nutek - w taki sposób obecnie Ci się nie uda ;D. Wtedy byłam modem na Hajdzie, pewnie z dwa lata i dlatego też dostałam 'awans'. Obecnie rerutacja wygląda tak jak pisałam wczesniej, musisz sam napisać do FT, ze chcesz zostać FP i to uzasadnić jakoś, Twoje podanie zostanie rozpatrzone, a czy pozytywnie tego nikt nie wie .

Heh nie spoko MaqdaIeno przecież ja beke z tego kręcę. Tak mnie kiedyś zastanawiało i pewnie nie tylko mnie jak rozdawali te zacne tytuły :ziober2:
Gdzie mi do FT, mi bliżej do zawieszenia butów na kołek :and:
Nastal
Nastal
  16 stycznia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: musisz sam napisać do FT, ze chcesz zostać FP i to uzasadnić jakoś, Twoje podanie zostanie rozpatrzone, a czy pozytywnie tego nikt nie wie .

nie TERAZ TU TRZEBA PISAĆ ;] http://www.fotka.pl/rekrutacja
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  16 stycznia 2013
o mam 2 głosy :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.