lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 736 z 822
Hhahaha, trochę tak! :D
"Folwark Zwierzęcy chyba najlepiej odpowiada opisowi coserowskiej teorii konfliktu. Tam dobitnie jest ukazane, że konflikt jest budulcem grupy, która się za jego pomocą utrzymuje stale poprzez podtrzymywanie go, bądź odradzaniu go w nowej formie i szukaniu kozła ofiarnego pośród siebie, by nie dopuścić do opcji porażki ogółu grupy."

Earth: Ych, zmęczyłam się pracą na 5 stron, jak to będzie pisać pracę licencjacką, a później o zgrozo magisterską?
No to jest najgorsze na studiach

MaqdaIena: Nutek apropo listu motywacyjnego, to Ci mojego nie podesle, bo ja nie musialam nic pisac, pewnego dnia dostalam propozycje od FT i przyjelam no .
Muszę też tak się wkręcić

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Nutek - w taki sposób obecnie Ci się nie uda ;D. Wtedy byłam modem na Hajdzie, pewnie z dwa lata i dlatego też dostałam 'awans'. Obecnie rerutacja wygląda tak jak pisałam wczesniej, musisz sam napisać do FT, ze chcesz zostać FP i to uzasadnić jakoś, Twoje podanie zostanie rozpatrzone, a czy pozytywnie tego nikt nie wie
.
.
PS Patryszjooo chcesz licencjatat to Nut Ci napiszę, za zgrzewekę Dżonego
Gwarancja oceny bdb murowana :D

Gwarancja oceny bdb murowana :D

MaqdaIena: Nutek - w taki sposób obecnie Ci się nie uda ;D. Wtedy byłam modem na Hajdzie, pewnie z dwa lata i dlatego też dostałam 'awans'. Obecnie rerutacja wygląda tak jak pisałam wczesniej, musisz sam napisać do FT, ze chcesz zostać FP i to uzasadnić jakoś, Twoje podanie zostanie rozpatrzone, a czy pozytywnie tego nikt nie wie .
Heh nie spoko MaqdaIeno przecież ja beke z tego kręcę. Tak mnie kiedyś zastanawiało i pewnie nie tylko mnie jak rozdawali te zacne tytuły

Gdzie mi do FT, mi bliżej do zawieszenia butów na kołek

MaqdaIena: musisz sam napisać do FT, ze chcesz zostać FP i to uzasadnić jakoś, Twoje podanie zostanie rozpatrzone, a czy pozytywnie tego nikt nie wie .
nie TERAZ TU TRZEBA PISAĆ ;] http://www.fotka.pl/rekrutacja