lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 737 z 822
Poparcie jak Putin w Kacapolandii :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Owszem. Ale to dziwne, bo np jak jest jakiś temat na hyde, to lubię się porozpisywać, a jak przychodzi do pracy na studia to trudno mi się do tego zabrać nawet.

NuTiiiiii: PS Patryszjooo chcesz licencjatat to Nut Ci napiszę, za zgrzewekę Dżonego
Gwarancja oceny bdb murowana :D
Zgrzewka Dżonego to mogę Ci z Ukrainy ewentualnie załatwić, choć tam to chyba nawet droższe jest niż w PL, hm.
Earth: Owszem. Ale to dziwne, bo np jak jest jakiś temat na hyde, to lubię się porozpisywać, a jak przychodzi do pracy na studia to trudno mi się do tego zabrać nawet.
Licencjat to zabawa słownikiem synonimów i książkami a Twoje myśli to zaledwie 5%.
Earth: Zgrzewka Dżonego to mogę Ci z Ukrainy ewentualnie załatwić, choć tam to chyba nawet droższe jest niż w PL, hm.
Dowiedzieć się
:D

Ech, muszę wrócić na stancję przy bibliotece, żeby mieć do niej blisko (i gdzie chłopa nocować). ;D
A dowiem, dowiem. Wiem tylko, że Malibu jest tam droższe, bo niegdyś bardzo lubiłam i myślałam, że tam ogarnę taniej :D Ale chyba Balaś jest tańszy znacznie, ale to też się dowiem ;>
Earth: Ech, muszę wrócić na stancję przy bibliotece, żeby mieć do niej blisko (i gdzie chłopa nocować). ;D
Ale problemy :DD
Earth: A dowiem, dowiem. Wiem tylko, że Malibu jest tam droższe, bo niegdyś bardzo lubiłam i myślałam, że tam ogarnę taniej :D Ale chyba Balaś jest tańszy znacznie, ale to też się dowiem ;>
Fajnie by było, malibu też dobre - moja mama lubi.

Nutek, kiedy ja na poważnie niczego nie biorę, ale własnie opisuję jak było kiedyś, a jak teraz to wygląda ;D. W każdym razie ja nic nie zrobiłam wielkiego a FP mi zaproponowali
. Rexowi tak samo, z tym że on na Kulturze był modem ;D.
Nastal - no przecież o tym napisałam.
. Rexowi tak samo, z tym że on na Kulturze był modem ;D.Nastal - no przecież o tym napisałam.

W akademiku wyobraź sobie nie można mi było, ewentualnie przemycić trzeba. ;D
A na mojej pierwszej stancji bibliotekę miałam po drugiej stronie ulicy, dobre do targania książek do pisania prac. :D I np ja nie widzę sensu w kupowaniu prac, jak ją piszesz samemu to później na obronie dużo łatwiej.
W liceum to co drugi dzień spędzałam na Ukrainie, ech te czasy ^^
MaqdaIena: Nutek, kiedy ja na poważnie niczego nie biorę, ale własnie opisuję jak było kiedyś, a jak teraz to wygląda ;D. W każdym razie ja nic nie zrobiłam wielkiego a FP mi zaproponowali. Rexowi tak samo, z tym że on na Kulturze był modem ;D.
No to ładnie. Rex powinien TVP Kulturę promować

Tak jest wszędzie ! Ale dobra beka zawsze jak ktoś wychodzi przez okno z 1 piętra ;D
Sama prawda, jak wchodzisz na obronę to psychicznie lepiej się czujesz.

Czyli to prawda, że coś ma być z tym robione?
Oj, a Warszawie chłopak nocował swoją dziewczynę, myślałam, że to tylko specyfika mojej uczelni :D
No dokładnie. To coś jak na maturze było. Ja pisałam sama pracę, dodam, że była to niepełna strona a4 (
), a dostałam 18/20 bo wiedziałam co chce powiedzieć i nie potrzebowałam tego spisywać za bardzo, na podstawie planu wypowiedzi wszystko mówiłam, a inni płacili za prace po 50 zł, mieli je na kilkanaście stron i wychodzili z 10 punktami. :PZależy gdzie Łukasz. :) Wiesz.. kul dba o cnotę swoich wychowanek

Strata czasu :P Ja napisałem tylko wstęp i zakończenie, pół kartki A5

17/20. przerwali mi wypowiedź w połowie, nie zmieściłem się w czasie :P
Akademik poznańskiej polibudy
Dziwne i tyle, tak jakby gdzie indziej nie mogły grzeszyć xD
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.