lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 731 z 822
Jeżeli mają testy to one są jakimś szajsem, w policji mam kumpla którego znam od podstawówki, jest to ostatni zawód jak powinien wykonywać, od zawsze był niezle piedolnięty pod względem psychiki, słyszałam niedawno że ponoć wylądował na oddziale psychiatrycznym lol, jak ktoś taki przechodzi te ich testy to śmiech na sali.
30min i znowu nie widać mojej fury, już mnie dobija to odśnieżanie ;/
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Rower też mam fajny 

Psyche30: Jeżeli mają testy to one są jakimś szajsem, w policji mam kumpla którego znam od podstawówki, jest to ostatni zawód jak powinien wykonywać, od zawsze był niezle piedolnięty pod względem psychiki, słyszałam niedawno że ponoć wylądował na oddziale psychiatrycznym lol, jak ktoś taki przechodzi te ich testy to śmiech na sali.
No właśnie jak to w mundurówce bywa mówi się "sztuka" i żyje dalej a potem takie chwasty sobie żyją. U nas co 5 lat w MONie takie coś jest, kumplowi po 10 latach napisali że w ogóle nie powinien pracować z bronią ale komisja lekarska i tak to olała no i pracuje...
Wtedy przemoc w rodzinie, samobójstwa i same problemy.

Ja planuję po studiach do jakiejś mundurówki się załapać i z tego co tam trochę "liznąłem" tematu, to te testy psychologiczne w policji to jakaś bujda na resorach i normalnemu człowiekowi jest zdać je trudniej, niż jakimś przygłupom i popaprańcom 

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Konto usunięte: to te testy psychologiczne w policji to jakaś bujda na resorach i normalnemu człowiekowi jest zdać je trudniej, niż jakimś przygłupom i popaprańcom
Tez to potwierdzam.Moj ojciec pracowal 21 lat w SOK-u.Byly tam testy psychologiczne co 5 lat przechodzili je z policjantami na takich samych zasadach.Jak mi opowiadal jakie tam padaja pytania to mozna powiedziec ze jest to smiech na sali ...