WueRZet
WueRZet
  11 Julio 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  14 Enero 2013
Jeżeli mają testy to one są jakimś szajsem, w policji mam kumpla którego znam od podstawówki, jest to ostatni zawód jak powinien wykonywać, od zawsze był niezle piedolnięty pod względem psychiki, słyszałam niedawno że ponoć wylądował na oddziale psychiatrycznym lol, jak ktoś taki przechodzi te ich testy to śmiech na sali.
Earth
Earth
  14 Enero 2013

Osoby które poznają pana na foto załapią :rotfl:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  14 Enero 2013
30min i znowu nie widać mojej fury, już mnie dobija to odśnieżanie ;/
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  14 Enero 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: 30min i znowu nie widać mojej fury, już mnie dobija to odśnieżanie ;/

Rower chowa się do piwnicy d83ddc46
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  14 Enero 2013
Enkido
Enkido: Rower chowa się do piwnicy

Słabe Enkido tym bardziej, że mam taką furę o której tylko możesz pomarzyć :)
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kzyhu
kzyhu
  14 Enero 2013
Nuti chwalipięta :and: :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  14 Enero 2013
Rower też mam fajny :ziober2:
Enkido
  14 Enero 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Słabe Enkido tym bardziej, że mam taką furę o której tylko możesz pomarzyć :)

Wiadomo, kto w tych czasach jeździ wozem drabiniastym :ziober2:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  14 Enero 2013
Enkido
Enkido: Wiadomo, kto w tych czasach jeździ wozem drabiniastym

Starasz się widzę :D
Dobra mam też wóz i szlachetne araby d83ddc34
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  14 Enero 2013

d83ddc4d
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  14 Enero 2013
Psyche30
Psyche30: Jeżeli mają testy to one są jakimś szajsem, w policji mam kumpla którego znam od podstawówki, jest to ostatni zawód jak powinien wykonywać, od zawsze był niezle piedolnięty pod względem psychiki, słyszałam niedawno że ponoć wylądował na oddziale psychiatrycznym lol, jak ktoś taki przechodzi te ich testy to śmiech na sali.

No właśnie jak to w mundurówce bywa mówi się "sztuka" i żyje dalej a potem takie chwasty sobie żyją. U nas co 5 lat w MONie takie coś jest, kumplowi po 10 latach napisali że w ogóle nie powinien pracować z bronią ale komisja lekarska i tak to olała no i pracuje...
Wtedy przemoc w rodzinie, samobójstwa i same problemy.
smencikk
smencikk
  15 Enero 2013
Ja planuję po studiach do jakiejś mundurówki się załapać i z tego co tam trochę "liznąłem" tematu, to te testy psychologiczne w policji to jakaś bujda na resorach i normalnemu człowiekowi jest zdać je trudniej, niż jakimś przygłupom i popaprańcom :ninja:
Enkido
  15 Enero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: normalnemu człowiekowi jest zdać je trudniej, niż jakimś przygłupom i popaprańcom

Wiesz, że sporo w tym prawdy? Wiele osób które zdawało te testy mówiło mi to samo
KorasPL
KorasPL
  15 Enero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: to te testy psychologiczne w policji to jakaś bujda na resorach i normalnemu człowiekowi jest zdać je trudniej, niż jakimś przygłupom i popaprańcom

Tez to potwierdzam.Moj ojciec pracowal 21 lat w SOK-u.Byly tam testy psychologiczne co 5 lat przechodzili je z policjantami na takich samych zasadach.Jak mi opowiadal jakie tam padaja pytania to mozna powiedziec ze jest to smiech na sali ...
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  15 Enero 2013
ale koles na torrentach daje klasyki vhs :zakochany:

w końcu dorwałem film

:zakochany:
...Ignorance is bliss...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.