WueRZet
WueRZet
  11 Julio 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  14 Enero 2013
Earth
Earth: A spadaj, z Tobą to tak zawsze.

bo poruszasz temat wodę
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  14 Enero 2013
RexMundi
RexMundi: bo poruszasz temat wodę

To akurat prawda, ale dziw, że tyle świat istnieje a dalej tak trudno niektóre sprawy wyjaśnić i to tak bliskie każdemu ;)
RexMundi
RexMundi
  14 Enero 2013
Earth
Earth: To akurat prawda, ale dziw, że tyle świat istnieje a dalej tak trudno niektóre sprawy wyjaśnić i to tak bliskie każdemu ;)

a co tu wyjasniać
kobiet się nie rozumie, kobiety się kocha
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  14 Enero 2013
RexMundi
RexMundi: a co tu wyjasniać kobiet się nie rozumie, kobiety się kocha

To chyba kobiety są zwykle tymi marudzącymi, żeby porozmawiać i wyjaśnić co jest nie tak, więc jak to jest, że to baby są niezrozumiałe? :ziober2:

Tyle zagadek, tyle zagadek. :c :D
RexMundi
RexMundi
  14 Enero 2013
Earth
Earth: To chyba kobiety są zwykle tymi marudzącymi,

i potem odechciewa się nam z wami jakichkolwiek dialogów :D
Earth
Earth: Tyle zagadek, tyle zagadek. :c :D

jakbyś znała odpowiedzi na wszystko to zycie było by nudne , bycie człowiekiem straciło by sens
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  14 Enero 2013
RexMundi
RexMundi: i potem odechciewa się nam z wami jakichkolwiek dialogów :D

W sumie się nie dziwię, ale ja akurat tak raczej nie robię, tylko rzucam od razu co mi nie pasuje :P Ale te "nic" też ma swój cel, widać czy tej drugiej osobie zależy na rozwiązaniu problemu, ale i tak uważam to za głupie. :D

RexMundi
RexMundi: jakbyś znała odpowiedzi na wszystko to zycie było by nudne , bycie człowiekiem straciło by sens

Są takie kwestie, gdzie "nuda" byłaby wskazana. :D
RexMundi
RexMundi
  14 Enero 2013
Earth
Earth: W sumie się nie dziwię, ale ja akurat tak raczej nie robię, tylko rzucam od razu co mi nie pasuje :P Ale te "nic" też ma swój cel, widać czy tej drugiej osobie zależy na rozwiązaniu problemu, ale i tak uważam to za głupie. :D

taaa jak już nas wyprowadzicie z równawagi i stwierdzicie że mamy już gorsze samopoczucie od was wtedy wam się humor poprawia
mi momentalnie się podnosi cisnienie jak wchodzę w taka dyskusje
Earth
Earth: Są takie kwestie, gdzie "nuda" byłaby wskazana. :D

z nudów człowiek robi głupstwa
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  14 Enero 2013
RexMundi
RexMundi: taaa jak już nas wyprowadzicie z równawagi i stwierdzicie że mamy już gorsze samopoczucie od was wtedy wam się humor poprawia mi momentalnie się podnosi cisnienie jak wchodzę w taka dyskusje

Haha :D Ale ja naprawdę rozumiem, że takie zagrywki są wkurzające, dlatego ich unikam. Przecież lepiej wyjaśnić wszystko od razu, żeby nad tym popracować, tylko kurczę, nadal nie rozumiem czemu jeśli się deklaruje np uczucia, to taki facet przestaje się starać, aż robi się coraz chłodniej. Toż to się odechciewa wszystkiego. ;>
Jezu, tak siebie czytam i chyba stałam się taką typową tkliwą babą, dziwne, bo zawsze miałam dość męskie zdystansowane postrzeganie i nadmiar czułości wydawał mi się gówniarski, a teraz sama nie ogarniam tego systemu.

RexMundi
RexMundi: z nudów człowiek robi głupstwa

Oj, zdecydowanie nie o to mi chodziło. Raczej o to, że są kwestie, gdzie powinna zdecydowanie panować zgoda, by nie rodziły się frustracje. :)
RexMundi
RexMundi
  14 Enero 2013
Earth
Earth: ezu, tak siebie czytam i chyba stałam się taką typową tkliwą babą, dziwne, bo zawsze miałam dość męskie zdystansowane postrzeganie i nadmiar czułości wydawał mi się gówniarski, a teraz sama nie ogarniam tego systemu.

chłopa Ci trzeba
Earth
Earth: tylko kurczę, nadal nie rozumiem czemu jeśli się deklaruje np uczucia, to taki facet przestaje się starać, aż robi się coraz chłodniej. Toż to się odechciewa wszystkiego. ;>

widać facet nie ten
prawdziwy powinien swą partnerkę kochać każdego dnia bardziej 261d
Earth
Earth: Oj, zdecydowanie nie o to mi chodziło. Raczej o to, że są kwestie, gdzie powinna zdecydowanie panować zgoda, by nie rodziły się frustracje. :)

wtedy nie trzeba by było się starać
...Ignorance is bliss...
RexMundi
RexMundi
  14 Enero 2013
ide se
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  14 Enero 2013
RexMundi
RexMundi: chłopa Ci trzeba

Toż o chłopa mi ciągle chodzi, jest, ale nie robi tak jak ja chcę. :ninja:

RexMundi
RexMundi: prawdziwy powinien swą partnerkę kochać każdego dnia bardziej

No właśnie. Mówić tak mówi, ale czasami w ogóle tego nie widać, ale właśnie to jest bardzo powszechne, że z okazywaniem tego bywa różnie. Choć niby już wyjaśnione jest, chyba na tym to polega by się dostosować do siebie, a do tego potrzebne są konflikty. :)

RexMundi
RexMundi: wtedy nie trzeba by było się starać

Jeśli byłaby zgoda to by się obie strony starały na tyle ile trzeba, właśnie dlatego byłaby zgoda. :)
Earth
Earth
  14 Enero 2013
Idź se, dzięki i tak za podjętą dyskusję ;>
Dobranoc. :)
RexMundi
RexMundi
  14 Enero 2013
Earth
Earth: Toż o chłopa mi ciągle chodzi, jest, ale nie robi tak jak ja chcę.

może po prostu fizycznie nie może tak się wygiąć czy tak wysoko podnieść nogi :lol:

zmień chłopa :pavarotti:
Earth
Earth: No właśnie. Mówić tak mówi, ale czasami w ogóle tego nie widać, ale właśnie to jest bardzo powszechne, że z okazywaniem tego bywa różnie. Choć niby już wyjaśnione jest, chyba na tym to polega by się dostosować do siebie, a do tego potrzebne są konflikty. :)

jak bedzie mówić za często to straci to na siłę
będzie jak gimbus który zawsze i wszędzie gada Kocham Cie , Kocham Cię , kocham Cie, zatracając po drodzę znaczenie tego słowa i używając go automatycznie jak Dzień dobry
Earth
Earth: Jeśli byłaby zgoda to by się obie strony starały na tyle ile trzeba, właśnie dlatego byłaby zgoda. :)

jeśli byłaby zgoda - bo wszystko wiemy, bo w tym aspekcie życia panuje ta Twoja "nuda" - to po co sie starać
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  14 Enero 2013
Bosz, tyle lat masz Patrycja, a nie wiesz, że nam trzeba mówić wprost ? :D
przecież to jest wiadome już od bardzo dawna, że kobiet zrozumieć się nie da :P

tak jak Rex przedstawił na obrazku, pytasz ' co się stało ? ' i dostajesz odpowiedź ' nic ' , to na uj dalej drążyć temat ? :mrgreen:
kzyhu
kzyhu
  14 Enero 2013
RexMundi
RexMundi: za półtorej godziny mija ultimatum Enkido , a wtedy...

Pan , Panie Kamilu też jest dobry :) , decyzją komisji forum został zawieszony w grach i zabawach forumowych więc:

Konto usunięte
Konto usunięte: na uj dalej drążyć temat

:)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.