lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 722 z 822
Tak, nikt tez nie robil debilnych filmikow i nie wrzucal ich do sieci, czy na pejsbuka, to byly normalne czasy, gdzie nie bylo plastikowych szmat chetnych na pala za drinka i bezmozgownych koksów ktorzy w slowniku maja jedynie "no co jest kuwa".
MaqdaIena: Ahahahahah Rafał .
Te ciuchy i fryzury:D.
Moi rodzice mnóstwo mają zdjęć z takich zabaw ;D. Umieram ze śmiechu jak wtedy wyglądali ;D.
Lata 90 te maja swoj urok i klimat, ja pamietam takie imprezy choc to byli rok 96 : D ale tez takie ciuchy i fryzury epickie : D
Rafał. No pewnie, że maja swój urok ;D.
Podstawówka - dyskoteki na korytarzu, mielismy świetnego didżeja, bo przywoził różne światła kolorowe, stroboskopy, ultrafiolety i oczywiście maszyne do robienia dymu
. Fryzurę wtedy miałam normalną, ale tapirowane grzywki były na topie
. I jak sobie przypomne mój strój dyskotekowy to ahahaha - jakieś dziwne lejące się szerokie spodnie czarne, plisowane oczywiście, do tego krótka oczojebno seledynowa bluzka
. A i tak nikt nie chciał ze mna tanczyć, eh
. Kiedyś poskanuję te zdjęcia i Ci podeśle ;D.
Podstawówka - dyskoteki na korytarzu, mielismy świetnego didżeja, bo przywoził różne światła kolorowe, stroboskopy, ultrafiolety i oczywiście maszyne do robienia dymu
. Fryzurę wtedy miałam normalną, ale tapirowane grzywki były na topie
. I jak sobie przypomne mój strój dyskotekowy to ahahaha - jakieś dziwne lejące się szerokie spodnie czarne, plisowane oczywiście, do tego krótka oczojebno seledynowa bluzka
. A i tak nikt nie chciał ze mna tanczyć, eh
. Kiedyś poskanuję te zdjęcia i Ci podeśle ;D.
MaqdaIena: To Twoja wina ! Jedna z FT ma login Magdalena, a jak cytujesz mnie ręcznie to wpisujesz moje imię poprawnie, tym samym jej login ! .
też tak mam , Leon piszę Rex i się miniaturką kogos innego pokazuje
===
Dzięki za życzenia ,ale lepiej byśta dali co do picia i jedzenia , nie wspominajać jakiejś babeczki na drążku w kusym bikini śpiewającej hapy berfsdej
...Ignorance is bliss...
Jak byłem na statku to akurat koleś czytał i mu się podobała.
Ja przeczytałem jedynie Dawkę geniuszu (czyli film Jestem bogiem) po obejrzeniu filmu, no i w planie mam atlas chmur, ale jakoś nie przepadam za czytaniem po filmie:P