lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 656 z 822
Ja to mam nadzieję, że mój obecny wytrzyma jak najdłuzej się tylko da ;D.
LeonGrande: Chce zeby byla mozliwosc wstawienia avatara : (
Plus na nowym dziwnie sie cytuje, nie mozna przerw robic tylko tekst jest sklejony z cytatem wrec
Też bym chciała by była mozliwość wstawienia własnego ava, jeżeli tego nie zrobią forum wiele straci na tym.
No dziwnie jest, ja np. nie zaznaczam wypowiedzi do końca, bo nie pojawia mi się wtedy ''cytuj'' obok danego zdania. A cytowanie z tej strzalki to jakaś porażka.

Sprawdziłem, nie :)
Zacznę częściej, obiecuję :>
Że wcale że nie :P Padło zapytanie nabijające, odp też takowa jest xD
Ogólnie dział sport, stąd wzięło się to "jeśli na zawody', żart który oczywiście nie musiał być dobrze zrozumiany.
Zapraszamy :).
Abaddon: Że wcale że nie :P Padło zapytanie nabijające, odp też takowa jest xD
Ogólnie dział sport, stąd wzięło się to "jeśli na zawody', żart który oczywiście nie musiał być dobrze zrozumian
Oj tak tak, jesteś nabijaczem
.Zrozumiany został, ale nie pozytywnie. Trza ze mną wiadro wódki wypić, albo nabić z tysiąc postów bym tolerowała takie żarty
.
Abaddon: E tam, wolę nagle jak filip z konopi wyskoczyć. Na szczęście nie wypije z Tobą, stąd przepraszam za joke
Co złego to nie j
.Okej, okej, ale na przyszłość jeżeli poczujesz, że chcesz mi napisać, że mnie nie lubisz, że Cię wkurzam czy coś, to nie musisz tak cudować, wprost najlepiej, jesteśmy dorośli :).
Baj.

Ta, zapomniałaś dodać o fochu tekst :/No bo...go mam, za to że pozwoliłem sobie na żart

Teraz tak, żegnałem się i co.. Padnie pismo że tak napisałem a się nie dostosowałem? :D
Tu jest weselej niż na humorze, serio :)
No chyba że Ty, nie ja :)
Abaddon: Ta, zapomniałaś dodać o fochu tekst :/
No bo...go mam, za to że pozwoliłem sobie na żart
Teraz tak, żegnałem się i co.. Padnie pismo że tak napisałem a się nie dostosowałem?
. Jesteś dziwny w sumie, z czata przybyłeś ?
.:D.
Eh nie, to było dość niskich lotów, ojoj.
Z grzeczności nie zaprzeczę :).

Dziękuję za komplement, wolę być takim niż standardowym

Z czatu jak już :) Tak, tam się narodziłem ale przeprowadzkę sobie na forum zrobiłem ;>
Za małe skrzydła uszyłaś że nie możesz się wyżej wzbić? :D Lataj, teksy czatowe czy forumowe, jeden chłam, w tym chłamie My, nic tylko dalej żyć :D