lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 661 z 822
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
I przygotować się na to, że Nowy Rok jeszcze bardziej przetrzepie nasze portfele

NuTiiiiii: Nie chodzi, że źle ale warto z przyjaciółmi przywitać NY a nie siedzieć jak stary pryk w domu :D
> Sugerowanie, że spędzanie Sylwka w domu jest zarezerwowane tylko dla naszych rodziców ;)
Zastaw się a postaw się, proste
Trzeba umieć pić, ot co
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
właśnie wybiła północ na Wyspie Norfolk , otworzyłbym coś z tej okazji ale niestety skończył mi się zapas piw co miałem na dziś :)
Nuti 3 noże w ręce i tnie korniszony, marynowane pieczarki i cebulę :D
U mnie na humorze wszystko się zaczęło, teraz sam tam zostałem bo nawet Patryszja uciekła

A sport to pasja

Kto tak sugeruje? Przecież ja też urządzam domówę na 102 :D
Bardziej alko i bomby

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Konto usunięte: no właśnie czym się niby taki sylwester rózni np od jakiejs normalnej imprezy a napiedolic to sie mozna w obojetnie jaki dzień :D a tu z czego się niby cieszyć , że jest się kolejny rok starszym? :>
Dla młodzieży okazja do zalania pały i wytłumaczenia głupich zachowań. A ja rok starszy już za parę dni, masakra. Zmiana kodu coraz bliżej.
A u mnie 2 rok z rzędu Sylwek we dwoje i też bęzie fajnie :)
Nie kupiłem ani jednej rakiety czy petardy ;)