lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 659 z 822
Konto usunięte: no ale o co chodzi :> przecież chyba nie ma obowiązku wychodzenia gdzieś akurat w ten dzień bo zmienia się cyferka w umownym kalendarzu
Earth: Huhu, pjona! Gdyby nie to, że mam ogarniętą imprezę już od ostatniego Sylwka w zasadzie, to też nigdzie bym nie szła. Nie wiem co to za jakiś dziwaczny obowiązek, a jak już robisz coś inaczej niż ogół, to musi oznaczać, że robisz coś źle.
Nie chodzi, że źle ale warto z przyjaciółmi przywitać NY a nie siedzieć jak stary pryk w domu :D
--
Rex ja ostatnie 3 Sylwki miałem jak Ty, jezioro i wieś Załakowo. Wynajęty domek dla 16 osób. Kuligi, ogniska na środku zamarzniętego jeziora i wóda przez kilka dni :D
Do tego puszczanie petard z maski starej mazdy 626

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Za 15 lat chleb będzie po 20zł.
Najlepiej u mnie w radzie miasta podnieśli podatek śmieciowy 2-krotnie tłumacząc droższy transport (a cena paliwa w ciągu roku poszła w dół) teraz w Kartuzach nawet Pb95 była za 5,06zł.
Jak to powiedzieli radnej to tylko sobie fapnęła

Ale oczywiście burmistrz miasta (miasto do 40tys. mieszkańców) dostał 2200zł podwyżki
Teraz zarabia więcej niż prezydent Gdańska. Toż to szok, wesołego Sylwka 

Spoko, u mnie w Bydgoszczy m3 wody od nowego roku będzie kosztować 11 zł, ceny biletów są podwyższane regularnie co kilka miesięcy o min. 20 groszy (choć standard usług się nie zmienia, a linie są likwidowane), a za wywóz śmieci będzie trzeba płacić 25 złotych od osoby.
A roboty ni ma, stare przedsiębiorstwa upadają, nowe się nie pojawiają... Jak tu nie kochać tego miasta 
A roboty ni ma, stare przedsiębiorstwa upadają, nowe się nie pojawiają... Jak tu nie kochać tego miasta 

.