WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  31 grudnia 2012
LeonGrande
LeonGrande: będziesz motylem

Wg. Andrzeja ćmą.

Konto usunięte
Konto usunięte: czy to jakiś bal przebieran

No przecież wiadomo no :and:.;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii: To lepiej obejrzy

Już obiecałam Rafalowi, że obejrzę ponownie.

Earth
Earth: A Magda fajny strój, lepiej to wygląda niż w mojej wyobraźn

Senkju :).
:ziober2:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  31 grudnia 2012
Magda fantastyczne te skrzydła !!! Sto razy ładniejsze niż te kupowane gówna ;)))
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  31 grudnia 2012
Kreatywna kobitka :*
Sama kiedyś też robiłam , ale anioła akurat :ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  31 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ale o co chodzi :> przecież chyba nie ma obowiązku wychodzenia gdzieś akurat w ten dzień bo zmienia się cyferka w umownym kalendarzu

Earth
Earth: Huhu, pjona! Gdyby nie to, że mam ogarniętą imprezę już od ostatniego Sylwka w zasadzie, to też nigdzie bym nie szła. Nie wiem co to za jakiś dziwaczny obowiązek, a jak już robisz coś inaczej niż ogół, to musi oznaczać, że robisz coś źle.

Nie chodzi, że źle ale warto z przyjaciółmi przywitać NY a nie siedzieć jak stary pryk w domu :D

--
Rex ja ostatnie 3 Sylwki miałem jak Ty, jezioro i wieś Załakowo. Wynajęty domek dla 16 osób. Kuligi, ogniska na środku zamarzniętego jeziora i wóda przez kilka dni :D
Do tego puszczanie petard z maski starej mazdy 626 :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  31 grudnia 2012
Psyche30
Psyche30: Magda fantastyczne te skrzydła !!! Sto razy ładniejsze niż te kupowane gówna ;))

Psyche30
Psyche30: Kreatywna kobitka :* Sama kiedyś też robiłam , ale anioła akura

Dziękuję ;D.
Z czego robiłaś te anioła ?;D Może na przyszły rok zrobię :mrgreen:.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  31 grudnia 2012

Za 15 lat chleb będzie po 20zł.
Najlepiej u mnie w radzie miasta podnieśli podatek śmieciowy 2-krotnie tłumacząc droższy transport (a cena paliwa w ciągu roku poszła w dół) teraz w Kartuzach nawet Pb95 była za 5,06zł.
Jak to powiedzieli radnej to tylko sobie fapnęła :rotfl:
Ale oczywiście burmistrz miasta (miasto do 40tys. mieszkańców) dostał 2200zł podwyżki 2755Teraz zarabia więcej niż prezydent Gdańska. Toż to szok, wesołego Sylwka :ziober2:
d83cdf89
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
thomas893
thomas893
  31 grudnia 2012
Earth
Earth
  31 grudnia 2012
Wywóz śmieci, wtf?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  31 grudnia 2012
Earth
Earth: Wywóz śmieci, wtf?

W mieście płaci się na osobę 8zł za segregowane śmieci i 15-20zł za niesegregowane. To nie wieś gdzie d83ddc37 zje lub się zakopie czy wywali na kompostownik :ziober2:
smencikk
smencikk
  31 grudnia 2012
Spoko, u mnie w Bydgoszczy m3 wody od nowego roku będzie kosztować 11 zł, ceny biletów są podwyższane regularnie co kilka miesięcy o min. 20 groszy (choć standard usług się nie zmienia, a linie są likwidowane), a za wywóz śmieci będzie trzeba płacić 25 złotych od osoby. :and: A roboty ni ma, stare przedsiębiorstwa upadają, nowe się nie pojawiają... Jak tu nie kochać tego miasta :zakochany:
Gutek909
Gutek909
  31 grudnia 2012
a ci smęcą w Sylwestra :rotfl:

dziś trzeba zresetować ten stary rok :mrgreen:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  31 grudnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: W mieście płaci się na osobę 8zł za segregowane śmieci i 15-20zł za niesegregowane. To nie wieś gdzie zje lub się zakopie czy wywali na kompostownik

nie ppedol głupot mieszczuchu jak nie wiesz :)

też jest segregacja :)
i każda melina musi mieć eko kosze :D
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  31 grudnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: W mieście płaci się na osobę 8zł za segregowane śmieci i 15-20zł za niesegregowane. To nie wieś gdzie zje lub się zakopie czy wywali na kompostownik

Mieszkam w mieście, ale w sumie się tym nigdy nie interesowalam. Tylko dziwi mnie ta wysokość z 28 na 80 ;d
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  31 grudnia 2012
RexMundi
RexMundi: ie ppedol głupot mieszczuchu jak nie wiesz :) też jest segregacja :)

Jo jo bo ja 3/4 rodziny na wsi nie mam :rotfl:
Do lasu a potem tłumaczenie ja tylko karmię zwierzynę ....
już widzę jak sarny jedzą gruz :rotfl:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  31 grudnia 2012
Earth
Earth: Mieszkam w mieście, ale w sumie się tym nigdy nie interesowalam. Tylko dziwi mnie ta wysokość z 28 na 80 ;d

Cena w zależności od wielkości miasta. A widzisz Patrycjo nawet jak nie mieszkasz z rodzicami a jesteś u niech zameldowana to i tak za Ciebie płaca.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.