lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 658 z 822
ja Sylwka w domu spędzić bym nie mógł :D
a jutro domówka u kumpla na około 50 osób, będzie się działo :D
a jutro domówka u kumpla na około 50 osób, będzie się działo :D
Earth: Nie wiem co to za jakiś dziwaczny obowiązek, a jak już robisz coś inaczej niż ogół, to musi oznaczać, że robisz coś źle.
no właśnie, wielkie oczy zawsze ktos robi jak odpowiedz na pytanie gdzie wychodzisz na sylwestra brzmi :nigdzie
:) ja nie przypominam sobie kiedy ostatnio gdzieś byłem na sylwestra, chyba jeszcze za studenckich czasów :)a to czasem słucham
Konto usunięte: no właśnie, wielkie oczy zawsze ktos robi jak odpowiedz na pytanie gdzie wychodzisz na sylwestra brzmi :nigdzie :) ja nie przypominam sobie kiedy ostatnio gdzieś byłem na sylwestra, chyba jeszcze za studenckich czasów :)
Ludzie chyba za bardzo biorą do siebie zdanie ogółu i tak podążają za tłumem, zamiast mieć własne zdanie na określone tematy, jak choćby rozrywka czy celebrowanie określonych okazji. ;)
W sumie nie wiem kiedy były Twoje czasy studenckie, ale rozumiem, że już pewny czas temu. :D
ja dwa lata temu spedzałem sylwaka na hyde ;p i chyba czacie :P
o dziwo sporo osób siedzi w tym czasie , rok temu też się nastawiałem ale na kilka godzin przecd wyjechałem
w tym roku..nadal nie wiem ..czy bede sie bawić czy zostane w domu
---
aczkolwiek pamietam sylwetry gdy wynajmowało sie domu schodziło się praie 100 ludzi i imprezy trwały 3 dni , toneły auta w jeziorach , robiło się ekstremalne kuligi i miało się wstręt do wódki przez najbliższe kilka mięsiecy
o dziwo sporo osób siedzi w tym czasie , rok temu też się nastawiałem ale na kilka godzin przecd wyjechałem
w tym roku..nadal nie wiem ..czy bede sie bawić czy zostane w domu
---
aczkolwiek pamietam sylwetry gdy wynajmowało sie domu schodziło się praie 100 ludzi i imprezy trwały 3 dni , toneły auta w jeziorach , robiło się ekstremalne kuligi i miało się wstręt do wódki przez najbliższe kilka mięsiecy
...Ignorance is bliss...
No skoro tak, to okej, ale te robienie wielkich oczu, że ktoś woli inaczej jest glupie ;d
Rozumiem. ;d Widzę, ze ucinasz dyskusję to nie będę jej ciągnąć na siłę. :D
Krzychu uwierz mi tak było
kulig - 10 sań - maski od samochodu , worki z sianem - i rajd przez lasy -
tylko 3 sanki ocalały - ja na masce samochodu - wyzdrowiałem po 10 godzinach rzygania
a z racji że u nas w uj jezior - nie było trudno .. topić auta
jedno utonęło
inne do połowy a jeszcze inne robiło slalom w lesie miedzy drzewami
nie chce mi się szukac fot - ale tak było
...Ignorance is bliss...
tu akurat jest słabo widać

inne mam na płytach a nie chce mi sie wstawać juz

inne mam na płytach a nie chce mi sie wstawać juz
...Ignorance is bliss...