lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 660 z 822
NuTiiiiii: Nie chodzi, że źle ale warto z przyjaciółmi przywitać NY a nie siedzieć jak stary pryk w domu :D
dupa tam
NuTiiiiii: Najlepiej u mnie w radzie miasta podnieśli podatek śmieciowy 2-krotnie tłumacząc droższy transport
to chyba w całej Polsce ta podwyżka
kuwa mać

jeden dzień wolnego a ludzie takie zakupy robią jakby jakaś wojna miała być czy co , pół godziny stania do kasy w sklepie
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

ja nie marudzę dlaczego tak dużo, tylko czemu taki duży kac
Sylwestra jeszcze nigdy nie żałowałem :D
chociaż w tym roku i rok temu bardzo skromnie, bo domówki u mnie w miejscowości, chociaż dziś na dużo osób.
3 lata pod rząd wyjeżdżałem z ekipą, Nowy Targ, Wrocław, Kraków, to były czasy i sylwestry

Hm, zaraz mi padną wszystkie baterie, także już teraz życzę wszystkim którzy się bawią dobrej zabawy, reszcie miłego wieczoru, a wszystkim udanego nowego roku. :)) :*
~Ziemia.
Earth: Hm, zaraz mi padną wszystkie baterie, także już teraz życzę wszystkim którzy się bawią dobrej zabawy, reszcie miłego wieczoru, a wszystkim udanego nowego roku. :)) :*
wzajemnie wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)
właśnie wybiła północ na Wyspach Marshalla , z tej okazji otwieramy kolejne piwko :D