WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
kzyhu
kzyhu
  31 grudnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie chodzi, że źle ale warto z przyjaciółmi przywitać NY a nie siedzieć jak stary pryk w domu :D

dupa tam

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Najlepiej u mnie w radzie miasta podnieśli podatek śmieciowy 2-krotnie tłumacząc droższy transport

to chyba w całej Polsce ta podwyżka

kuwa mać 2755
jeden dzień wolnego a ludzie takie zakupy robią jakby jakaś wojna miała być czy co , pół godziny stania do kasy w sklepie
Gutek909
Gutek909
  31 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jeden dzień wolnego a ludzie takie zakupy robią jakby jakaś wojna miała być czy co , pół godziny stania do kasy w sklepie

no co się dziwisz ? :D trzeba kupić wódkę, szampana, popite, zagrychę, fajerwerki :D normalna rzecz :D
LuznyGosc
LuznyGosc
  31 grudnia 2012
Witojcie.
Gutek909
Gutek909
  31 grudnia 2012
najgorsze jest to, że jutro znowu będzie " kac morderca nie ma serca " :D
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  31 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jeden dzień wolnego a ludzie takie zakupy robią jakby jakaś wojna miała być czy co , pół godziny stania do kasy w sklepie

Bez kitu 20 metrowe kolejki a ponoć bieda w kraju :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  31 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: najgorsze jest to, że jutro znowu będzie " kac morderca nie ma serca " :D

W biedronach blisko kas rozłożyli 2KC z Bałtroczykiem :rotfl:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Earth
Earth
  31 grudnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Cena w zależności od wielkości miasta. A widzisz Patrycjo nawet jak nie mieszkasz z rodzicami a jesteś u niech zameldowana to i tak za Ciebie płaca.

Tak, wiem, za mojego brata, który też jest tylko zameldowany też płacimy. :)
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  31 grudnia 2012
Earth
Earth: Tak, wiem, za mojego brata, który też jest tylko zameldowany też płacimy. :)

U większości rodzin tak jest.

Dobra idę kucharzyć, żurek na obiad i jajka w sosie tatarskim już na dżamprezę na początek.
A potem cała reszta.
kzyhu
kzyhu
  31 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no co się dziwisz ? :D trzeba kupić wódkę, szampana, popite, zagrychę, fajerwerki :D normalna rzecz :D

a w nowy rok marudzenie po co się tyle piło :)

od ponad 40 minut w Nowej Zelandii jest już 2013 , no nic czas otworzyć piwko z tej okazji
Gutek909
Gutek909
  31 grudnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: W biedronach blisko kas rozłożyli 2KC z Bałtroczykiem

piedole to 2KC :D
Gutek909
Gutek909
  31 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a w nowy rok marudzenie po co się tyle piło :)

ja nie marudzę dlaczego tak dużo, tylko czemu taki duży kac :rotfl:
Sylwestra jeszcze nigdy nie żałowałem :D
chociaż w tym roku i rok temu bardzo skromnie, bo domówki u mnie w miejscowości, chociaż dziś na dużo osób.
3 lata pod rząd wyjeżdżałem z ekipą, Nowy Targ, Wrocław, Kraków, to były czasy i sylwestry :mrgreen:
Earth
Earth
  31 grudnia 2012
Hm, zaraz mi padną wszystkie baterie, także już teraz życzę wszystkim którzy się bawią dobrej zabawy, reszcie miłego wieczoru, a wszystkim udanego nowego roku. :)) :*

~Ziemia.
kzyhu
kzyhu
  31 grudnia 2012
Earth
Earth: Hm, zaraz mi padną wszystkie baterie, także już teraz życzę wszystkim którzy się bawią dobrej zabawy, reszcie miłego wieczoru, a wszystkim udanego nowego roku. :)) :*

wzajemnie wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)

właśnie wybiła północ na Wyspach Marshalla , z tej okazji otwieramy kolejne piwko :D
Earth
Earth
  31 grudnia 2012
Btw, to chyba obecnie najsympatyczniejszy dział na forum. : D
kzyhu
kzyhu
  31 grudnia 2012
Earth
Earth: Btw, to chyba obecnie najsympatyczniejszy dział na forum. : D

to zasługa tutejszych modów 261d
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.