lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 654 z 822
Również wczoraj byłam, ale na 2d. W podwójnych okularach nie dałabym rady wysiedzieć blisko 3 godzin ;D.
I bez przesady z tym cudem ;D. Świetny owszem, ale nic nowego tak naprawdę ;D.
I bez przesady z tym cudem ;D. Świetny owszem, ale nic nowego tak naprawdę ;D.

A już miałem iść 
Tak jak myślałem najlepsze sceny dali na trailerze :D

Tak jak myślałem najlepsze sceny dali na trailerze :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

MaqdaIena: Również wczoraj byłam, ale na 2d. W podwójnych okularach nie dałabym rady wysiedzieć blisko 3 godzin ;D.
No po filmie oczy troszkę u mnie się podjarały :D Ale warto było

Może kwestia gustu, od dawna jestem zafascynowany Tolkienem, od początku ekranizacji WP potem książek :) Nie mam żadnych "ale" do tego filmu, przez cały film miałem banana na gębie i napięcie we mnie :D Znałem wątek bo juz kilkakrotnie czytałem książkę, ale mogę twierdzić że film lepszy od książki!
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Jeżeli Władca Ci się podobał to idź, jak najbardziej, bo warto ;D.
No własnie ja się zastanawiałam, czy nie wybrać 3d. Niestety wiele filmów w tej technolgii mnie rozczarowało i byłam niezdecydowana, ale chlopaki podjęli za mnie decyzję ;D. Czyli jednak mogłam się przemęczyć z kilogramami plastiku na nosie ? ;D.
Wiertlo92: Może kwestia gustu, od dawna jestem zafascynowany Tolkienem, od początku ekranizacji WP potem książek :) Nie mam żadnych "ale" do tego filmu, przez cały film miałem banana na gębie i napięcie we mnie :D Znałem wątek bo juz kilkakrotnie czytałem książkę, ale mogę twierdzić że film lepszy od książki!
Żebyśmy sie dobrze zrozumieli ;D. Film jest naprawdę dobry, świetnie nakręcony, historia ciekawa itd. Ale po obejrzeniu Władcy i przeczytaniu książki Hobbit nic tak naprawdę nie zaskakuje mnie ;D.
Mój facet był sceptycznie nastawiony, bo Władcy nie widział żadnego w całości, zazwyczaj zasypiał i Hobbit podobał mu się bardzo ;D.

Czas pisania posta na nowym forum, gdzie cytowanie średnio mi zaskakuje się wydluża dwukrotnie, jak nie lepiej, bosz
.
.

MaqdaIena: No własnie ja się zastanawiałam, czy nie wybrać 3d. Niestety wiele filmów w tej technolgii mnie rozczarowało i byłam niezdecydowana, ale chlopaki podjęli za mnie decyzję ;D. Czyli jednak mogłam się przemęczyć z kilogramami plastiku na nosie ? ;D.
Tak szczerze to mi zależało mi jedynie obejrzeniu filmu. Nie ważne w jakiej wersji ale akurat pasowała mi pewna godzina wraz z paczką znajomych i poszliśmy na 3D. Chętnie bym poszedł dziś na 2D czy z napisami :D
Powiem, ze w moim odczuciu warto było wybrać 3D, w sumie nie chodzę regularnie do kina ale zaliczyłem kilka filmów w 3D i jakoś mnie nie obrzydziło do tej pory :)
w kilku momentach, jak toczyła się szybka akcja było widać niedociągnięcia tzn że obraz był zamazany albo mi się zdawało
Nie ważne. Ważne, że wciąż mam głowie kilka ujęć i szczególnie muzykę!
Zafascynowany jestem no 
MaqdaIena: Żebyśmy sie dobrze zrozumieli ;D. Film jest naprawdę dobry, świetnie nakręcony, historia ciekawa itd. Ale po obejrzeniu Władcy i przeczytaniu książki Hobbit nic tak naprawdę nie zaskakuje mnie ;D.
No czyli nie jesteś zafascynowana i film nie zapadnie Ci w pamięci na długo

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
A wiesz, że już nie pamietam tego filmu ;D.
Na stary forum w ogole nie mogę cytować na Operze, więc włączam do tego nową, do której i tak bedziemy musieli się przyzwyczaić ;D.
Wiertlo92: ak szczerze to mi zależało mi jedynie obejrzeniu filmu. Nie ważne w jakiej wersji ale akurat pasowała mi pewna godzina wraz z paczką znajomych i poszliśmy na 3D. Chętnie bym poszedł dziś na 2D czy z napisami :D
Powiem, ze w moim odczuciu warto było wybrać 3D, w sumie nie chodzę regularnie do kina ale zaliczyłem kilka filmów w 3D i jakoś mnie nie obrzydziło do tej pory :)
w kilku momentach, jak toczyła się szybka akcja było widać niedociągnięcia tzn że obraz był zamazany albo mi się zdawało
Nie ważne. Ważne, że wciąż mam głowie kilka ujęć i szczególnie muzykę! Zafascynowany jestem no
O nie ! Byłeś na wersji z dubbingiem, szejm on ju ! ;DDD.
Czyli dobrze, że poszłam na 2d, i tak ledwo wysiedziałam te blisko 3 godziny, a jakby mnie mialo uwierać coś w nos to już w ogole bym sie wkurzała ;D.
Nie, zafascynowana na pewno nie jestem ;D. W pamięć zapadnie, ale jako całość w sensie, Hobbit+wszystkie części Władcy. Akurat to w jaki sposob jest zrobiony, jak pięknie jest tamten świat pokazany jest warte zapamiętania ;D.

Klasyki zna się i cytuje o każdej porze dnia i nocy :D
MaqdaIena: Na stary forum w ogole nie mogę cytować na Operze, więc włączam do tego nową, do której i tak bedziemy musieli się przyzwyczaić ;D.
U rodziców wchodziłem z Opery i wszystko dobrze było. Ewentualnie zainstaluj sobie nowszą wersję IE lub Firefoxa.
I nic nie pisz o tym nowym ścierwie

Przyznam, że oglądałam jak byłam dużo młodsza i przerażały mnie przekleństwa wtedy
.''Bo ona złą kobietą była'' - dobrze kojarzę ?;D.
NuTiiiiii: U rodziców wchodziłem z Opery i wszystko dobrze było. Ewentualnie zainstaluj sobie nowszą wersję IE lub Firefoxa.
I nic nie pisz o tym nowym ścierwi
Ja Operę zaktualizowałam i od tamtej pory cytowanie nie reaguje. Innych przeglądarek nie lubię, więc nie korzystam ;D.
Naprawdę radzę powoli się do niego przekonywać, chociaż chwilę dziennie spędzić na nowym wyglądzie, mniejszy szok będzie kiedy na stałe wejdzie tylko nju disajn ;D.