WueRZet
WueRZet
  11 July 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  30 December 2012
Również wczoraj byłam, ale na 2d. W podwójnych okularach nie dałabym rady wysiedzieć blisko 3 godzin ;D.
I bez przesady z tym cudem ;D. Świetny owszem, ale nic nowego tak naprawdę ;D.
:ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  30 December 2012
A już miałem iść :crylol:
Tak jak myślałem najlepsze sceny dali na trailerze :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  30 December 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Również wczoraj byłam, ale na 2d. W podwójnych okularach nie dałabym rady wysiedzieć blisko 3 godzin ;D.

No po filmie oczy troszkę u mnie się podjarały :D Ale warto było :tak:
MaqdaIena
MaqdaIena: I bez przesady z tym cudem ;D. Świetny owszem, ale nic nowego tak naprawdę ;D.

Może kwestia gustu, od dawna jestem zafascynowany Tolkienem, od początku ekranizacji WP potem książek :) Nie mam żadnych "ale" do tego filmu, przez cały film miałem banana na gębie i napięcie we mnie :D Znałem wątek bo juz kilkakrotnie czytałem książkę, ale mogę twierdzić że film lepszy od książki!
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
MaqdaIena
MaqdaIena
  30 December 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: A już miałem iść Tak jak myślałem najlepsze sceny dali na trailerze :D

Jeżeli Władca Ci się podobał to idź, jak najbardziej, bo warto ;D.

Wiertlo92
Wiertlo92: No po filmie oczy troszkę u mnie się podjarały :D Ale warto był

No własnie ja się zastanawiałam, czy nie wybrać 3d. Niestety wiele filmów w tej technolgii mnie rozczarowało i byłam niezdecydowana, ale chlopaki podjęli za mnie decyzję ;D. Czyli jednak mogłam się przemęczyć z kilogramami plastiku na nosie ? ;D.

Wiertlo92
Wiertlo92: Może kwestia gustu, od dawna jestem zafascynowany Tolkienem, od początku ekranizacji WP potem książek :) Nie mam żadnych "ale" do tego filmu, przez cały film miałem banana na gębie i napięcie we mnie :D Znałem wątek bo juz kilkakrotnie czytałem książkę, ale mogę twierdzić że film lepszy od książki!

Żebyśmy sie dobrze zrozumieli ;D. Film jest naprawdę dobry, świetnie nakręcony, historia ciekawa itd. Ale po obejrzeniu Władcy i przeczytaniu książki Hobbit nic tak naprawdę nie zaskakuje mnie ;D.
Mój facet był sceptycznie nastawiony, bo Władcy nie widział żadnego w całości, zazwyczaj zasypiał i Hobbit podobał mu się bardzo ;D.
MaqdaIena
MaqdaIena
  30 December 2012
Czas pisania posta na nowym forum, gdzie cytowanie średnio mi zaskakuje się wydluża dwukrotnie, jak nie lepiej, bosz :and:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 December 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Jeżeli Władca Ci się podobał to idź, jak najbardziej, bo warto ;D.

Zastanowię się :P
Mogliby Psy 3 zrobić :ziober2:

MaqdaIena
MaqdaIena: Czas pisania posta na nowym forum, gdzie cytowanie średnio mi zaskakuje się wydluża dwukrotnie, jak nie lepiej, bosz .

Korzystaj ze starej fotki 261d
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  30 December 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: No własnie ja się zastanawiałam, czy nie wybrać 3d. Niestety wiele filmów w tej technolgii mnie rozczarowało i byłam niezdecydowana, ale chlopaki podjęli za mnie decyzję ;D. Czyli jednak mogłam się przemęczyć z kilogramami plastiku na nosie ? ;D.

Tak szczerze to mi zależało mi jedynie obejrzeniu filmu. Nie ważne w jakiej wersji ale akurat pasowała mi pewna godzina wraz z paczką znajomych i poszliśmy na 3D. Chętnie bym poszedł dziś na 2D czy z napisami :D
Powiem, ze w moim odczuciu warto było wybrać 3D, w sumie nie chodzę regularnie do kina ale zaliczyłem kilka filmów w 3D i jakoś mnie nie obrzydziło do tej pory :)
w kilku momentach, jak toczyła się szybka akcja było widać niedociągnięcia tzn że obraz był zamazany albo mi się zdawało :and:
Nie ważne. Ważne, że wciąż mam głowie kilka ujęć i szczególnie muzykę! :zakochany: Zafascynowany jestem no :mrgreen:

MaqdaIena
MaqdaIena: Żebyśmy sie dobrze zrozumieli ;D. Film jest naprawdę dobry, świetnie nakręcony, historia ciekawa itd. Ale po obejrzeniu Władcy i przeczytaniu książki Hobbit nic tak naprawdę nie zaskakuje mnie ;D.

No czyli nie jesteś zafascynowana i film nie zapadnie Ci w pamięci na długo :ssh: :ziober2:
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
MaqdaIena
MaqdaIena
  30 December 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Zastanowię się :P Mogliby Psy 3 zrobić

A wiesz, że już nie pamietam tego filmu ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Korzystaj ze starej fotki

Na stary forum w ogole nie mogę cytować na Operze, więc włączam do tego nową, do której i tak bedziemy musieli się przyzwyczaić ;D.

Wiertlo92
Wiertlo92: ak szczerze to mi zależało mi jedynie obejrzeniu filmu. Nie ważne w jakiej wersji ale akurat pasowała mi pewna godzina wraz z paczką znajomych i poszliśmy na 3D. Chętnie bym poszedł dziś na 2D czy z napisami :D Powiem, ze w moim odczuciu warto było wybrać 3D, w sumie nie chodzę regularnie do kina ale zaliczyłem kilka filmów w 3D i jakoś mnie nie obrzydziło do tej pory :) w kilku momentach, jak toczyła się szybka akcja było widać niedociągnięcia tzn że obraz był zamazany albo mi się zdawało Nie ważne. Ważne, że wciąż mam głowie kilka ujęć i szczególnie muzykę! Zafascynowany jestem no

O nie ! Byłeś na wersji z dubbingiem, szejm on ju ! ;DDD.
Czyli dobrze, że poszłam na 2d, i tak ledwo wysiedziałam te blisko 3 godziny, a jakby mnie mialo uwierać coś w nos to już w ogole bym sie wkurzała ;D.

Wiertlo92
Wiertlo92: No czyli nie jesteś zafascynowana i film nie zapadnie Ci w pamięci na długo

Nie, zafascynowana na pewno nie jestem ;D. W pamięć zapadnie, ale jako całość w sensie, Hobbit+wszystkie części Władcy. Akurat to w jaki sposob jest zrobiony, jak pięknie jest tamten świat pokazany jest warte zapamiętania ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 December 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: A wiesz, że już nie pamietam tego filmu ;D.

Klasyki zna się i cytuje o każdej porze dnia i nocy :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Na stary forum w ogole nie mogę cytować na Operze, więc włączam do tego nową, do której i tak bedziemy musieli się przyzwyczaić ;D.

U rodziców wchodziłem z Opery i wszystko dobrze było. Ewentualnie zainstaluj sobie nowszą wersję IE lub Firefoxa.
I nic nie pisz o tym nowym ścierwie :ziober2:
kzyhu
kzyhu
  30 December 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Klasyki zna się i cytuje o każdej porze dnia i nocy :D

dziś na tvp kultura o 23:55 2755d83ddcfa
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 December 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dziś na tvp kultura o 23:55

Przyjąłem :D
Oby w Sylwka tak koło 3-4 dali pod wódeczkę he
MaqdaIena
MaqdaIena
  30 December 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Klasyki zna się i cytuje o każdej porze dnia i nocy

Przyznam, że oglądałam jak byłam dużo młodsza i przerażały mnie przekleństwa wtedy:rotfl:.
''Bo ona złą kobietą była'' - dobrze kojarzę ?;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: U rodziców wchodziłem z Opery i wszystko dobrze było. Ewentualnie zainstaluj sobie nowszą wersję IE lub Firefoxa. I nic nie pisz o tym nowym ścierwi

Ja Operę zaktualizowałam i od tamtej pory cytowanie nie reaguje. Innych przeglądarek nie lubię, więc nie korzystam ;D.
Naprawdę radzę powoli się do niego przekonywać, chociaż chwilę dziennie spędzić na nowym wyglądzie, mniejszy szok będzie kiedy na stałe wejdzie tylko nju disajn ;D.
Gutek909
Gutek909
  30 December 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: ''Bo ona złą kobietą była''

" Bo to zła kobieta była "
:mrgreen:
MaqdaIena
MaqdaIena
  30 December 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: " Bo to zła kobieta była

Cholera, ale byłam blisko :rotfl:.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  30 December 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: ''Bo ona złą kobietą była'' - dobrze kojarzę ?;D.

Co Ty wiesz o zabijaniu, Ty stara dupa jesteś.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.