lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 652 z 822
Chyba to przeżyję ;D
Nie no, serio. Mleko jest spoko, tylko nie masz utopić buta, a nasączyć jakąś szmatke i pocierać delikatnie. Kolor odżywia nawet ;3 Powiedz jak sie sprawdzi ta gumka. ;)
test test ...
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Po raz drugi wbiłem z nowej fotki, na której tym razem byłem 25 sekund i uciekłem. Czarno-białe zamulone forum i ta reputacja dla rzeszy trolli i fejków 
Jeszcze na normalnym tematycznym forumie byłoby to fajne i pomocne a tutaj obudzi mega wielkiego TROLA
cieszy mnie tylko, że nie byłem kolesiem w golfie i z pekaesami :D

Jeszcze na normalnym tematycznym forumie byłoby to fajne i pomocne a tutaj obudzi mega wielkiego TROLA

cieszy mnie tylko, że nie byłem kolesiem w golfie i z pekaesami :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

Spróbuję :)

O co się rozchodzi?