WueRZet
WueRZet
  11 July 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  27 December 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przeziębienie , katar jak skuwysyn , w ogóle nawet na piwo nie było smaka

Mi na katar zawsze zimny specjal pomagał pod garażem :rotfl:
Kuva nie tylko weekend, ale i dziś wypad na piwo mi się szykuje.

--
btw :
http://ergoarena.pl/kalendarium/discotex-2013-03-16-1800.html

cisnę już po bilety :D
Cheri cheri lady :nutki:
Only You :nutki:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
smencikk
smencikk
  27 December 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a cóż to się stało ? :>

Ostro zalałem pauę :ninja: a miało być tylko małe przetarcie przed sylwestrem :zonk:
kzyhu
kzyhu
  27 December 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Mi na katar zawsze zimny specjal pomagał pod garażem

nałykałem się jakichś aspiryn to nie chciałem mieszać a zresztą jak napisałem wczesniej nie miałem smaka na piwo,
taka pogoda , pare dni temu minus 10 a teraz 10 tylko ze na plusie , słyszałem , ze sporo ludzi poprzeziebianych
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  27 December 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: słyszałem , ze sporo ludzi poprzeziebianych

Potwierdzam, ja sie dzisiaj rano obudziłam z katarem i bólem gardła.
Wkoło ludzie wyzdrowieli, a mnie teraz dopadło, kiedy Sylwester blisko, strój mam gotowy, kuźwa zasmarkanym i zakichanym motylem będę :rotfl:.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 December 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: taka pogoda , pare dni temu minus 10 a teraz 10 tylko ze na plusie , słyszałem , ze sporo ludzi poprzeziebianych

No tak. Ja w połowie grudnia miałem katar, trzymał z dobry tydzień.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kzyhu
kzyhu
  27 December 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Potwierdzam, ja sie dzisiaj rano obudziłam z katarem i bólem gardła. Wkoło ludzie wyzdrowieli, a mnie teraz dopadło, kiedy Sylwester blisko, strój mam gotowy, kuźwa zasmarkanym i zakichanym motylem będę

jak to tylko katar to do poniedziałku spokojnie Ci przejdzie , aspiryne łykaj :) u mnie zawsze w katarze najgorsze sa pierwsze 2 dni , dziś już lepiej się czuje ale we wtorek i wczoraj chyba z 10 opakowań chusteczek poszło :ziober2:
kzyhu
kzyhu
  27 December 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ja w połowie grudnia miałem katar, trzymał z dobry tydzień.

no leczony trwa 7 dni a nieleczony tydzień :ziober2:

a i jeszcze taki psikacz do nosa mam Otrivin , w sumie pomaga
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  27 December 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak to tylko katar to do poniedziałku spokojnie Ci przejdzie , aspiryne łykaj :) u mnie zawsze w katarze najgorsze sa pierwsze 2 dni , dziś już lepiej się czuje ale we wtorek i wczoraj chyba z 10 opakowań chusteczek poszło

Nie tylko katar, ten akurat nadal jest lekki, więc mnie nie męczy jakoś mocno. Zapalenie górnych dróg oddechowych mam, a zazwyczaj potem przenosi mi się na oskrzela. Jakoś dam radę :mrgreen:.
A tabletek nie łykam, jestem ich wrogiem, z wyłączeniem ketonala oczywiście ;D.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 December 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no leczony trwa 7 dni a nieleczony tydzień

True story.
Kzyhu tylko nie całuj się z nikim podczas kataru :rotfl:
kzyhu
kzyhu
  27 December 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Zapalenie górnych dróg oddechowych mam, a zazwyczaj potem przenosi mi się na oskrzela.

no to trochę poważniejsza sprawa , więc do lekarza 261d choć całkiem możliwe , że przepisze antybiotyk
Earth
Earth
  27 December 2012
Ech, zdrowia tym co chorują.
Ja musiałam się zmusić do antybiotyku niestety, ale już prawie zdrowa. Gdybym się nie szlajała nie wiadomo gdzie to pewnie już bym wyzdrowiała całkiem.
:)
BermudyWeTroje
BermudyWeTroje
  27 December 2012
a na wykop.pl jutro od 19.00 będzie można zadawać pytania Stanowskiemu(szef Weszlo.com)
smencikk
smencikk
  28 December 2012
Zna ktoś jakiś sprawdzony sposób na czyszczenie zamszowych butów? :D
Earth
Earth
  28 December 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zna ktoś jakiś sprawdzony sposób na czyszczenie zamszowych butów? :D

Mlekiem ja czyszczę, ale podobno gumką do ścierania są dobre efekty a później nad parą wodną dać żeby te kłaki powstały jak soldaty na baczność.
Gutek909
Gutek909
  28 December 2012
co tam co tam ;d
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.