lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 651 z 822
Mi na katar zawsze zimny specjal pomagał pod garażem

Kuva nie tylko weekend, ale i dziś wypad na piwo mi się szykuje.
--
btw :
http://ergoarena.pl/kalendarium/discotex-2013-03-16-1800.html
cisnę już po bilety :D
Cheri cheri lady

Only You

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

MaqdaIena: Potwierdzam, ja sie dzisiaj rano obudziłam z katarem i bólem gardła.
Wkoło ludzie wyzdrowieli, a mnie teraz dopadło, kiedy Sylwester blisko, strój mam gotowy, kuźwa zasmarkanym i zakichanym motylem będę
jak to tylko katar to do poniedziałku spokojnie Ci przejdzie , aspiryne łykaj :) u mnie zawsze w katarze najgorsze sa pierwsze 2 dni , dziś już lepiej się czuje ale we wtorek i wczoraj chyba z 10 opakowań chusteczek poszło

Konto usunięte: jak to tylko katar to do poniedziałku spokojnie Ci przejdzie , aspiryne łykaj :) u mnie zawsze w katarze najgorsze sa pierwsze 2 dni , dziś już lepiej się czuje ale we wtorek i wczoraj chyba z 10 opakowań chusteczek poszło
Nie tylko katar, ten akurat nadal jest lekki, więc mnie nie męczy jakoś mocno. Zapalenie górnych dróg oddechowych mam, a zazwyczaj potem przenosi mi się na oskrzela. Jakoś dam radę
.A tabletek nie łykam, jestem ich wrogiem, z wyłączeniem ketonala oczywiście ;D.

Ech, zdrowia tym co chorują.
Ja musiałam się zmusić do antybiotyku niestety, ale już prawie zdrowa. Gdybym się nie szlajała nie wiadomo gdzie to pewnie już bym wyzdrowiała całkiem.
:)
Ja musiałam się zmusić do antybiotyku niestety, ale już prawie zdrowa. Gdybym się nie szlajała nie wiadomo gdzie to pewnie już bym wyzdrowiała całkiem.
:)

a miało być tylko małe przetarcie przed sylwestrem