lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 414 z 822
NuTiiiiii: A czy to na pewno motyl? :D
Pamiętam ziomek miał mieć orła na plecach a drugi co go dziarał pił z nim wódę przy okazji i zamiast orła wyszła im mewa
No nie jest typowy, ale być nie musi ;D. W ogole ja tam poszłam z rysunkiem elfa, bo chciałam mieć takowego na plecach. Koleś jak zobaczył, to powiedział, że nie wytatuuje mi tego
. Więc narysował coś własnego, padlo na motyla, bo zależało mi na skrzydłach ;D. Ahahaha, jesu, bym się załamała
.

MaqdaIena: Z moim wymarzonym pójdę do jakiegoś profesjonalnego studia, bo gdyby ktoś mi go spieprzył, to bym musiala chyba przeszczep skóry sobie zrobić .
Now takim wypadku kiedy w grę wchodzi coś większego i bardziej skomplikowanego nie ma co szukac oszczędności bo można wyjść na tym tragicznie :D
Własnie mój wymarzony był robiony w anabi tattoo , a to studio jest w Szczecinie, ponoc jedno z lepszych w Polsce , ale wez zapierdzielaj do Szczecina specjalnie na tatuaż :D
Psyche30: Now takim wypadku kiedy w grę wchodzi coś większego i bardziej skomplikowanego nie ma co szukac oszczędności bo można wyjść na tym tragicznie :D
Własnie mój wymarzony był robiony w anabi tattoo , a to studio jest w Szczecinie, ponoc jedno z lepszych w Polsce , ale wez zapierdzielaj do Szczecina specjalnie na tatuaż :D
Dokładnie.
Pewnie byś musiała kilka razy tam pojechać. Nie wydaje mi się by na jednej wizycie sie skończyło ;D. Byś z bólu zemdlała chyba
.Akurat w Poznaniu znajdę jakieś fajne studio ;D. Darunia ( wiesz która ?) mi już polecała jedno. Tylko nie wiem czy by mi tego motyla zrobili, a wykonanie jest kogoś zza granicy :).

MaqdaIena: No nie jest typowy, ale być nie musi ;D. W ogole ja tam poszłam z rysunkiem elfa, bo chciałam mieć takowego na plecach. Koleś jak zobaczył, to powiedział, że nie wytatuuje mi tego . Więc narysował coś własnego, padlo na motyla, bo zależało mi na skrzydłach ;D.
A może wtedy same skrzydła mogłaś sobie zrobić na łopatkach?
Coś tam potem retuszowali, ten chciał zamazać ale zrobili cover tym razem na trzeźwo :>
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

MaqdaIena: Pewnie byś musiała kilka razy tam pojechać. Nie wydaje mi się by na jednej wizycie sie skończyło ;D. Byś z bólu zemdlała chyba.
Na bank by było kilka wizyt, musiałabym chyba koczować w tym Szczecinie najlepiej od razu zamiast jezdzić

MaqdaIena: Darunia ( wiesz która ?) mi już polecała jedno. Tylko nie wiem czy by mi tego motyla zrobili, a wykonanie jest kogoś zza granicy :).
Tak, wiem dobrze która :) Trzeba by było się dowiedzieć ze zdjęciami, kto by się tam podjął i za ile :D

Psyche30: Na bank by było kilka wizyt, musiałabym chyba koczować w tym Szczecinie najlepiej od razu zamiast jezdzić
Noże ktoś z forum jest ze Szczecina ? Nocleg by Ci zorganizował ?
.O, Gocha jest ( Secherezade) i chyba Gotka
.Psyche30: Tak, wiem dobrze która :) Trzeba by było się dowiedzieć ze zdjęciami, kto by się tam podjął i za ile :D
Tak też zrobię, ale jak pisałam nie teraz, mam ważniejsze wydatki niż kolorowanie ciała ;D.

a ponoć co jakiś czas chodzisz do kotła

MaqdaIena: Zwłaszcza, że tatuaż trzeba nawilżać przez jakiś czas, czyli smarowanko Anny pleców by było
Czuję, że zaraz posypią się adresy i nie koniecznie z miasta Paprykarzu :D