lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 415 z 822
Sikam

MaqdaIena: Noże ktoś z forum jest ze Szczecina ? Nocleg by Ci zorganizował ?.
O, Gocha jest ( Secherezade) i chyba Gotka .
Z ani jedną ani drugą nie miałam dobrych stosunków

Ja tak samo ;D
Nie co jakiś czas to raz.
I Kotła piszey z dużej litery to dwa.
A trzy, to o niczym nie świadczy
.
.Mówisz, że teraz każdy samiec ze Sportu szuka studia tatuażu w swoim mieście ?
.
Ano ;D.
Mniejsza z tym jak widać.
Chłopaki już szykują Ci posłania
.Ale bym chciała się uwinąć przed wiosną przyszłego roku ;D. Zobaczymy czy mi wyjdzie ;D.

No widzisz a już chętni są :D
MaqdaIena: Nie co jakiś czas to raz.
I Kotła piszey z dużej litery to dwa.
A trzy, to o niczym nie świadczy .
Dużo się nauczyłem w tej chwili

Baa każdy ma je w swoim pokoju :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

W sumie jest okazja żebym polubił tatuaże 

Jutro na pw będziesz miała adresy wraz z ceną za ten tatuaż, i z zapytaniem co lubisz najbardziej jeść
.Nawet mi to przez myśl nie przeszło ;D.
Da się. Mojej ś.p. kumpel całe łapy sobie sam wydziarał, zrobił maszynkę z wkładu od dlugopisu i czegoś tam jeszcze. No ale on nie był zbyt normalny
.