WueRZet
WueRZet
  11 июля 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Earth
Earth
  2 ноября 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: impreza

NuTiiiiii
NuTiiiiii: mleko z czosnkiem rodem od babci Heli mi pomoże?

W odstraszeniu współimprezowiczów na pewno! :D
Grzesiu, jutro ta impreza?
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  2 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: setka z pieprzem :)

i jak tu nie pić :D

Rozmawiajcie, ja was błogosławie. Znajdźcie jeszcze gniazdko w Szczecinie :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 ноября 2012
Earth
Earth: W odstraszeniu współimprezowiczów na pewno! :D Grzesiu, jutro ta impreza?

No impreza jest jutro, ale dziś też chciałem wyjść z kumplami na zimne piwo ...
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kzyhu
kzyhu
  2 ноября 2012
wielebny Nuti :rotfl: :D
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  2 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Anno a mieliśmy już nie romansować na ogóle

A romansujemy? :ziober2:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  2 ноября 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Rozmawiajcie, ja was błogosławie. Znajdźcie jeszcze gniazdko w Szczecinie

NuTiiiiii
NuTiiiiii: co ten nutiii zapodaje, chyba jestem nietrzeźwa

:rotfl:
Earth
Earth
  2 ноября 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No impreza jest jutro, ale dziś też chciałem wyjść z kumplami na zimne piwo ...

To może zamiast zimnego piwa lepszy grzaniec i zaprosić kumpli do siebie?:)
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wielebny Nuti :D

Mów mi ojcze :D

Earth
Earth: To może zamiast zimnego piwa lepszy grzaniec i zaprosić kumpli do siebie?:)

Tylko, że ja jestem na weekend u rodziców a moja chata jest 50km dalej więc melanż tylko na mieście. I co tu zrobić ? może polopiryna na sen?

--
Co tam Moon zapodaje, zaraziła się od Kzyha? :rotfl:
Earth
Earth
  2 ноября 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Tylko, że ja jestem na weekend u rodziców a moja chata jest 50km dalej więc melanż tylko na mieście. I co tu zrobić ? może polopiryna na sen?

Chyba jako działanie przeciwzapalne i rozgrzewające, to ujdzie. Ale ogólnie to polecam bombe witaminową, ciepło i sen, a nie jeszcze dowalanie sie wychodzeniem na piwo :x
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 ноября 2012
Earth
Earth: Chyba jako działanie przeciwzapalne i rozgrzewające, to ujdzie. Ale ogólnie to polecam bombe witaminową, ciepło i sen, a nie jeszcze dowalanie sie wychodzeniem na piwo :x

Tego się własnie obawiałem. Chyba w trosce u jutrzejszy wypad będę musiał dziś zaciągnąć ręczny.
kzyhu
kzyhu
  2 ноября 2012
Psyche30
Psyche30: A romansujemy?

no sądzę ,że to mocny romans :D
Earth
Earth
  2 ноября 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: ego się własnie obawiałem. Chyba w trosce u jutrzejszy wypad będę musiał dziś zaciągnąć ręczny.

No widzisz. :) Masz owoce w domu? Najedz się ich, wypij dużo wody i idź spać. Daj działać organizmowi. :)
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 ноября 2012
Earth
Earth: No widzisz. :) Masz owoce w domu? Najedz się ich, wypij dużo wody i idź spać. Daj działać organizmowi. :)

Dzięki, mam winogrona i jabłka :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 ноября 2012

:crylol:
Earth
Earth
  2 ноября 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Dzięki, mam winogrona i jabłka :D

No kurdę, doskonale, jeszcze mandarynki by się przydały, ale jabłka mają pektyny, które oczyszczają organizm, mają mnóstwo witamin, a winogrona, szczególnie ciemne mają działanie przeciwbakteryjne i przeciwgrzybicze, no i w skórce jest sporo fajnych rzeczy, więc zapchaj sie nimi, smacznego i na zdrowie. :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.