lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 416 z 822

MaqdaIena: Da się. Mojej ś.p. kumpel całe łapy sobie sam wydziarał, zrobił maszynkę z wkładu od dlugopisu i czegoś tam jeszcze. No ale on nie był zbyt normalny .
Pewnie kasę na normalny sprzęt przepił/przećpał.
I czy Twój organizm reaguje negatywnie na hiszpańską muchę.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Hm.W sume on pochodził z bardzo ubogiej rodziny. Nie żyje od pewnie 12 lat już, więc tatuaże sobie robił...( szybko liczę) w wieku 14, może 15 lat :).
Zalecam kupić wiadro wazeliny !
I niech sprośne myśli będą daleko ! Do smarowania nowego tatuażu potrzebna !
.( chociaż chyba smaruje sie czymś innym prawidlowo, ja akurat wazeliną jechałam).

MaqdaIena: Hm.W sume on pochodził z bardzo ubogiej rodziny. Nie żyje od pewnie 12 lat już, więc tatuaże sobie robił...( szybko liczę) w wieku 14, może 15 lat :).
Widuję takich młodych w nadmorskich kurortach jak dziarają henną, jak masz talent nawet idzie zarobić.
MaqdaIena: Zalecam kupić wiadro wazeliny !
I niech sprośne myśli będą daleko ! Do smarowania nowego tatuażu potrzebna !
.
( chociaż chyba smaruje sie czymś innym prawidlowo, ja akurat wazeliną jechałam).
Wazeliną to się smaruje klemy w akumulatorze a do pleców jest biała mazia :D

NuTiiiiii: Widuję takich młodych w nadmorskich kurortach jak dziarają henną, jak masz talent nawet idzie zarobić.
Ale oni mają gotowe szablony, jak coś spieprzy to póki henna nie wyschnie szybko można zmyć :).
W studio również obijają wzór na ciele (przynajmniej ja tam miałam), jednak no sory, ręka zadrzy i pojawia się mały problem. I tutaj trzeba mieć talent do rysowania, no trzeba.
Klemów nigdy nie smarowałam, i nie wiem co to biała mazia
.
MaqdaIena: Ale oni mają gotowe szablony, jak coś spieprzy to póki henna nie wyschnie szybko można zmyć :).
W studio również obijają wzór na ciele (przynajmniej ja tam miałam), jednak no sory, ręka zadrzy i pojawia się mały problem. I tutaj trzeba mieć talent do rysowania, no trzeba.
No młodzi w branży jadą wg wzorów, mój ziomek maluje mewy z bani

Wytłumaczę Ci chociaż jedną rzecz z tych dwóch:
-klemy smarujesz wazeliną na zimę w celu konserwacji

Tylko Anny do niego nie wysyłaj, bo z pokemonem na plecach wyjdzie
.NuTiiiiii: Wytłumaczę Ci chociaż jedną rzecz z tych dwóch:
-klemy smarujesz wazeliną na zimę w celu konserwacji
A to nie wiedziałam !
W ogole eh, mam taki dobry akumulator, ale za silny i auto go nie doładowuje i dzisiaj chwilę dłużej trwało zanim mazda zaskoczyła
.
Może zbiera :D
I ma dziecko więc na pewno komuś się będzie podobać.
MaqdaIena: A to nie wiedziałam !
W ogole eh, mam taki dobry akumulator, ale za silny i auto go nie doładowuje i dzisiaj chwilę dłużej trwało zanim mazda zaskoczyła .
Ale błąd ;/
Wejdz sobie na jakąkolwiek stronkę z akumulatorami, tam będzie zakładka "jaki akumulator" wpisujesz dane samochodu i wszystko Ci pokazuje jaki powinnaś mieć żeby właśnie nie był za mocny/słaby.