lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 419 z 822
Earth: No kurdę, doskonale, jeszcze mandarynki by się przydały, ale jabłka mają pektyny, które oczyszczają organizm, mają mnóstwo witamin, a winogrona, szczególnie ciemne mają działanie przeciwbakteryjne i przeciwgrzybicze, no i w skórce jest sporo fajnych rzeczy, więc zapchaj sie nimi, smacznego i na zdrowie.
Kurde a te jasne są niezdrowe? wiedziałem, że lipne bo za tanie były w biedronce :D
no wciskam na zmianę owoce z sokami z cytryny
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

NuTiiiiii: Kurde a te jasne są niezdrowe? wiedziałem, że lipne bo za tanie były w biedronce :D
no wciskam na zmianę owoce z sokami z cytryny
Nie, też są zdrowe, dodatkowo te ciemne też mają swoje minusy, bo jak ich jesz za dużo i zbyt często to nieco utrudniają wchłanianie żelaza, także zdrowe wszystko, tylko z umiarem : D

no to Patrycjo dziś zaczynam drugi sezon 
ale wpierw -
Opowieści z Narnii i Indiana Jones

ale wpierw -
Opowieści z Narnii i Indiana Jones

...Ignorance is bliss...
7 dni wyłapałeś ?

Zachciało mi się farbowania włosów.
Zachciało mi się dać wolną ręke w wyborze koloru mojemu facetowi.
Jestem ruda
.
Zachciało mi się dać wolną ręke w wyborze koloru mojemu facetowi.
Jestem ruda
.

Jeszcze niecałe 9h, masakra :/