WueRZet
WueRZet
  11 July 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
kzyhu
kzyhu
  1 November 2012
Rex----> Kraków
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  1 November 2012
Edi Andradina jest ze Szczecina 261d
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  1 November 2012
Grzegorz Napieralski jest z miasta Paprykarzu :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  1 November 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Może zbiera :D I ma dziecko więc na pewno komuś się będzie podobać.

No okej :rotfl:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Wejdz sobie na jakąkolwiek stronkę z akumulatorami, tam będzie zakładka "jaki akumulator" wpisujesz dane samochodu i wszystko Ci pokazuje jaki powinnaś mieć żeby właśnie nie był za mocny/słaby.

Ja wiem jaki powinnam mieć, tzn. zapomniałam wartości, ale mam zapisane gdzieś ;D.
Ten co mam dostałam w spadku po rozbitej A4, był lepszy niż mój poprzedni, więc wymieniłam, ale jak spadnie mocno temperatura to nie wiem czy odpalę. Chociaż w zeszłym roku nie miałam problemów.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  1 November 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Ja wiem jaki powinnam mieć, tzn. zapomniałam wartości, ale mam zapisane gdzieś ;D. Ten co mam dostałam w spadku po rozbitej A4, był lepszy niż mój poprzedni, więc wymieniłam, ale jak spadnie mocno temperatura to nie wiem czy odpalę. Chociaż w zeszłym roku nie miałam problemów.

Pewnie coś w granicy 70-77 Ah ale kij w to. Co jakiś czas trzeba też obsłużyć aku, tzn. sprawdzić poziom elektrolitu, w razie co dolać (dobrze byłoby też fachowo sprawdzić gęstość). No chyba, że masz bezobsługowy z tzw. magicznym zielonym oczkiem :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  2 November 2012
Śniło mi się dziś ze miałam dwóch synków blizniaków , mieli po jakieś 3 latka, bosz jak się obudziłam to mi płakac chciało ze to nie prawda d83dde02I to nie byli jednojajowi, ojaaa chcę więcej takich snów :ziober2:
kzyhu
kzyhu
  2 November 2012
Psyche30
Psyche30: to mi płakac chciało ze to nie prawda

nic straconego Anno , możemy spróbować

Psyche30
Psyche30
  2 November 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nic straconego Anno , możemy spróbować

A będą tacy piękni z czarnymi kudłami jak we snie? :ziober2:
kzyhu
kzyhu
  2 November 2012
Psyche30
Psyche30: A będą tacy piękni z czarnymi kudłami jak we snie?

no chyba , że włosy po mamie :P bo ja to jakiś ciemny blond lub szatyn :) nie znam sie na tych kolorach :)
Psyche30
Psyche30
  2 November 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no chyba , że włosy po mamie :P bo ja to jakiś ciemny blond lub szatyn :) nie znam sie na tych kolorach :)

Nie wiem czy byś podołał Krzysztofie, najpierw baba ważąca pewnie tyle co słoń, krzycząca, płacząca z byle powodu bo to hormony szaleją, a potem zmienianie pieluch, nieprzespane noce a meczyki sruuuu :rotfl:
kzyhu
kzyhu
  2 November 2012
Psyche30
Psyche30: Nie wiem czy byś podołał Krzysztofie, najpierw baba ważąca pewnie tyle co słoń, krzycząca, płacząca z byle powodu bo to hormony szaleją, a potem zmienianie pieluch, nieprzespane noce a meczyki sruuuu

a co by nie :) przeciez chyba każdy facet przez to przechodzi :P

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 November 2012
co ten kzyhu zapodaje, chyba jestem nietrzeźwy :rotfl:

--
kuva przeziębiłem się a impreza się szykuje
gripeksa pod ręką niet, czy herbata z cytryną i mleko z czosnkiem rodem od babci Heli mi pomoże?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 November 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przeciez chyba każdy facet przez to przechodzi :P

Kzyhu mnie to pewnie za rok/dwa będzie czekać wtedy koniec forumowania ;/
i jak pisze moon pieluchy itd
Psyche30
Psyche30
  2 November 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a co by nie :) przeciez chyba każdy facet przez to przechodzi :P

I nie każdy temu sprosta :P

Chociaż u mnie to najbardziej szcześliwa byłaby Laura :rotfl:
Bo marzy o maluchu , poza tym taka nastolatka to spora pomoc, wyszłaby na spacer itd a rodzice wtedy mieliby czas na wspólne przyjemności :lol:
kzyhu
kzyhu
  2 November 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: gripeksa pod ręką niet, czy herbata z cytryną i mleko z czosnkiem rodem od babci Heli mi pomoże?

setka z pieprzem :)

Anno a mieliśmy już nie romansować na ogóle :ziober2:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.