lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 410 z 822
.Nie ma takiej ;D. Akurat rozmiarowo są mega dziwne. Najmniejsza jest 36, największa 42 i kurdę wszystkie dobre mi ;D.
Chociaż w sumie jedna ma spore wycięcie na cycki, ale planuje tam jakiś guzik doszyc, bo wolę świecić nogami niż biustem
.
Później bo teraz jestem biegłym tłumaczem angielskiego :D
MaqdaIena: Wyobraziłam to sobie, i no.
Eh, jak ja bym chciała sie znów wydziarać, póki co szkoda mi kasy, bo pewnie z 1,5k będzie mnie kosztować.
Ja wolę pozostać bez skazy i nie tatuować sobie niczego. U kobiety jeszcze niektóre dziary wyglądają całkiem fajnie.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

NuTiiiiii: Ja wolę pozostać bez skazy i nie tatuować sobie niczego. U kobiety jeszcze niektóre dziary wyglądają całkiem fajnie.
:).
Ja kocham dobre tatuaże i ubolewam, że mój facet jeszcze żadnego nie ma ;D.
A mój wymarzony kiedyś tutaj wklejałam, na pewno by Ci się nie spodobał, bo pół pleców docelowo zajmuje, będę musiała nim zakryć swój stary, ale warto moim zdaniem ;D.

MaqdaIena: Akurat rozmiarowo są mega dziwne. Najmniejsza jest 36, największa 42 i kurdę wszystkie dobre mi ;D.
Taki urok rozmiarów, ze nie ma co się nimi zbytnio sugerować, bo juz widziałam ciuchy z mniejszą rozmiarówką które były większe od tych ponad :D
MaqdaIena: Chociaż w sumie jedna ma spore wycięcie na cycki, ale planuje tam jakiś guzik doszyc, bo wolę świecić nogami niż biustem .
Ale nie zaszywaj przed foteczkę bo jak dla mnie cały urok pryśnie

moonlight30: Taki urok rozmiarów, ze nie ma co się nimi zbytnio sugerować, bo juz widziałam ciuchy z mniejszą rozmiarówką które były większe od tych ponad :D
Jakie to głupie. Powinny być z góry nałożone jakies wytyczne centymetrowe, dla każdego rozmiaru, dla kazdej firmy te same ;D.
Lubisz patrzeć na biusty dwa razy mniejsze niż Twój ?
.
MaqdaIena: Ja kocham dobre tatuaże i ubolewam, że mój facet jeszcze żadnego nie ma ;D.
A mój wymarzony kiedyś tutaj wklejałam, na pewno by Ci się nie spodobał, bo pół pleców docelowo zajmuje, będę musiała nim zakryć swój stary, ale warto moim zdaniem ;D.
Facetowi u kobiety spodobała by się fajna dziara jakieś innej dupeczki, wtedy jadą od tylu miałby na co patrzeć

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

Możemy sie umówić na wspolne dziaranie i dil będzie taki : jeżeli któraś zasyczy z bólu, albo wyda jakikolwiek dźwiek o nim świadczący, to płaci za tatuaż tej drugiej
.Jako iż jestem uczciwa, to ostrzegam, że ja już mam obrazek i wiem jak to boli
.Więc ?
.

:rotfl:.