lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 265 z 822
Psyche30: NIE! Nic, zero, nawet jednej myśli w tym kierunku, ale ja mam tak zawsze... jak o kimś myślę przed snem to mi się nie przysni, tylko ktoś zupełnie inny
Wiesz, że teraz już nic nie będzie takie samo jak wczesniej ?
.Cholera, zazdroszczę, ja to nie pamiętam teraz snów, chyba za późno sie kładę, i moją fazę śnienia szlag trafia :(
.Psyche30: Ty masz wygrywać kurna a nie mi się zahipnotyzowac i stać bezwolną marionetką na moich usługach Chociaz hmmm, to moze nie byłoby takie złe
Zapomniałam o typerze ! Kurdę, dobra jesteś w tym hipnotyzowaniu
.
MaqdaIena: Wiesz, że teraz już nic nie będzie takie samo jak wczesniej ?.
Cholera, zazdroszczę, ja to nie pamiętam teraz snów, chyba za późno sie kładę, i moją fazę śnienia szlag trafia :( .
Nie strasz

Ja jakoś ostatnimi czasy wszystkie pamiętam, chodze na bank póżniej od Ciebie spać i wcześniej od Ciebie wstaję , więc moze tajemnica tkwi w tych 4-5 godzinach snu? Nie przekraczać czy cuś

No, a tak się juz rwała do robienia i przynoszenia mi drinków, po co o tym tajperze przypomniałam ech

Psyche30: Nie strasz
Ja jakoś ostatnimi czasy wszystkie pamiętam, chodze na bank póżniej od Ciebie spać i wcześniej od Ciebie wstaję , więc moze tajemnica tkwi w tych 4-5 godzinach snu? Nie przekraczać czy cuś
Skoro zaszło już tak daleko, to nie ma odwrotu no, sama prawda
.Czy później to nie wiem, przez ostatnie kilka dni oglądam filmy do 5.00 rano, wstaję koło 9.00-10.00, bo mnie Efy budzą ;D.
To wszystko nie zmienia faktu, że ja też chcę tak śnić jak Ty
.Psyche30: No, a tak się juz rwała do robienia i przynoszenia mi drinków, po co o tym tajperze przypomniałam ech
Jak sobie też będę mogła polewać, to pal licho tego typera
.
Wez bo Cię piz...ne

MaqdaIena: Czy później to nie wiem, przez ostatnie kilka dni oglądam filmy do 5.00 rano, wstaję koło 9.00-10.00, bo mnie Efy budzą ;D.
To wszystko nie zmienia faktu, że ja też chcę tak śnić jak Ty .
O nocna kinomanka

Wiem wiem ze zazdroscisz, a po dzisiejszym to aż Cię skręca hehe

Spoko, ale się pobujasz razem ze mną

I kto by pomyślał, że tak mi wesoło jeszcze dzisiaj będzie
.To złe, znów przestawiam sobie zegar biologiczny.
Żyję nadzieją na pomyślne sny teraz
. Nie ma, że Ty miałaś lepiej !Tylko czym mam bujać ? Posladami chyba
.Idę, dobranoc :*.

Po co ja Ci o tym napisałam, ech pluje se w morde teraz , nie mam co robić tylko ją rozbawiac

Łudz się łudz , ech odpraw do mnie 10 zdrowasiek to zaczaruję ze Ci się przyśni coś milutkiego

Damy im lupy , spokojnie

Pa :* :D
Psyche30: Po co ja Ci o tym napisałam, ech pluje se w morde teraz , nie mam co robić tylko ją rozbawiac
Już się dzisiaj nie śmieję
.Psyche30: Łudz się łudz , ech odpraw do mnie 10 zdrowasiek to zaczaruję ze Ci się przyśni coś milutkiego
Modłów nie było, więc i snów również ;D.
Jaka małpa
.Przytyłam i poszło mi w cycki też
.:D.

Psyche30: Dobra, wsadzimy potrójne wkładki by wizualnie nie straszyć , bo mogłabyś się z chłopcem innym kojarzyć
:*
O kurdę
.No weź mi nie rób takiej antyreklamy, mam cycki, ale fakt do Twoich mi daleko
.Yhm, obecnie mam jeszcze dluższe, to zdjęcie na profilu jest trochę starsze ;D.
Ale musze iść do fryzjera by je skrócił, bo kurdę końcowki są w stanie fatalnym ;D.

I tak mi kobito zmalały niezle

MaqdaIena: Yhm, obecnie mam jeszcze dluższe, to zdjęcie na profilu jest trochę starsze ;D.
Ale musze iść do fryzjera by je skrócił, bo kurdę końcowki są w stanie fatalnym ;D.
Chcę aktualne psia mać !

:D