lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 261 z 822
Konto usunięte: Dobre to? Bo na lubimyczytac.pl polecają wszyscy, a ja się boję papki moralizatorskiej.
No własnie nie wiem, bo nie mogę się zabrać za to :).
Antszej - Ichabod pisał, że dobre, jednak się może dłużyć na początku.
No i pisał, że to dramat, a jak ja słyszę to słowo to uciekam zazwyczaj.

Psyche30: :o zajebiste to już od pierwszej nuty. Doszłabym do tego i sama
Ta Kanadyjka jakaś taka jest specyficzna.
Zajeżdża jakimś dobrym tripem
Zobacz sobie np to - http://www.youtube.com/watch?v=7WbAaZPy1-g tu ktoś musiał mieć dobre ćpanie nagrywając to. :DMaqdaIena: No własnie nie wiem, bo nie mogę się zabrać za to :).
Antszej - Ichabod pisał, że dobre, jednak się może dłużyć na początku.
No i pisał, że to dramat, a jak ja słyszę to słowo to uciekam zazwyczaj.
No ja właśnie głównie kryminały, jak przeczytałem 'Miasteczko Salem' to mi się rzygać chciało (a wiem, że Tobie się podobało):P
Bałem się, że ten cień wiatru to kobieca książka typowo, ale jak ogarnę Grishama to zainwestuję w cień...:D
Konto usunięte: No ja właśnie głównie kryminały, jak przeczytałem 'Miasteczko Salem' to mi się rzygać chciało (a wiem, że Tobie się podobało):P
Bałem się, że ten cień wiatru to kobieca książka typowo, ale jak ogarnę Grishama to zainwestuję w cień...:D
Jak możesz obrażać mistrza Kinga ? !
, to jedna z jego moich ulubionych ksiązek, bo niestety wiele które kupiłam mu nie wyszly ;D.A też się tego obawiam, bo jakoś do takowych mnie nie ciągnie ;D.
I planuję odświeżyć sobie Hobbita przed premierą kinową ;D.

Łi!
Ciekawa jestem czy kwestia wydawnictwa robi jakąś różnicę. :x
Psyche30: I w to wszystko próbuje w niektórych kawałkach wmieszać jakieś nutki typowe dla dalekiego wschodu.
Nie wiem co Ty chcesz od tego kawałka, chyba że mówisz o teledysku
No właśnie, a ja lubię takie klimaty etniczne :)
Jak dosłuchasz do końca to się dowiesz. :D
Kurde, zakochany jestem w Dallas 63, ale Miasteczko to tragedia:D
PRzyznam, 100 stron w sumie tej książki jest arcydziełem, ale w opisach go poniosło tym razem aż do przesady, najgorsza dla mnie:D
Ja nic nie czytałem Tolkiena, nawet za grę o tron nie mogę się wziąć:P
Dallas polecam, a też film robią:D
Konto usunięte: Kurde, zakochany jestem w Dallas 63, ale Miasteczko to tragedia:D
PRzyznam, 100 stron w sumie tej książki jest arcydziełem, ale w opisach go poniosło tym razem aż do przesady, najgorsza dla mnie:D
A czytałam, podobało mi sie, jednak całkiem odbiega od Miasteczka, które wolę ;D.
Najgorsza jego ksiązka to Danse Macabre, gdzie on bierzę pod lupę horror ( w skrócie), nie mogłam jej przebrnąć i chyba nawet nie skonczyłam, podobnie Cujo :).
Konto usunięte: Ja nic nie czytałem Tolkiena, nawet za grę o tron nie mogę się wziąć:P
Dallas polecam, a też film robią:D
Grą o Tron wszyscy się tak jarają, że chyba sie do niej nie przekonam.
Kiedyś, jak wszedł serial nakazano mi wręcz obejrzeć pierwszy odcinek... wyłączyłam po 20 minutach, stwierdzając, że to nie moja bajka, a może za szybko, może by mnie wciągnęło, nie wiem. Ale ja mam to do siebie, że lubię oceniać po okładce, więc ten tytul już na starcie był przegrany ;D.
Hobbit świetny, jeżeli Władcę polubiłeś ( nawet film) to powinien Ci się spodobać ;D.