WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  21 września 2012
Psyche30
Psyche30: Nawet biegałam :o dobry cyckonosz trzymał je w ryzach, ze mogłam spokojnie smigać bez obijania sobie gęby

O jesu :rotfl:.
Wiem jedno, nie chciałabym mieć dużego biustu, chyba dziwnie bym się czula gdybym nie mogła zobaczyć własnych żeber, nie schylając się :rotfl:.

Psyche30
Psyche30: Wiesz jak można zbrzydnąć przez 3 miechy? Zrobiłabym Ci jakieś zdjęcia

Ahahahaha :rotfl:. Nie no, nikt jeszcze z krzykiem nie uciekł na mój widok :ziober2:.
Przyjedź, zrób :mrgreen:.
:ziober2:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  21 września 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: O jesu . Wiem jedno, nie chciałabym mieć dużego biustu, chyba dziwnie bym się czula gdybym nie mogła zobaczyć własnych żeber, nie schylając się

No widzisz, tak jak ja nie wyobrażam sobie mieć małego, bosz bluzki z dekoltami straciłyby dla mnie cały swój urok :( :rotfl:
Ale za to mozemy idealnie się uzupełniac hahahah :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Ahahahaha . Nie no, nikt jeszcze z krzykiem nie uciekł na mój widok . Przyjedź, zrób .

Prowo, prowo, liczę ze się wkuwisz i udowodnisz :rotfl:
Szkoda mi ze 300 stówy na same bilety :ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  21 września 2012
Psyche30
Psyche30: No widzisz, tak jak ja nie wyobrażam sobie mieć małego, bosz bluzki z dekoltami straciłyby dla mnie cały swój urok :( Ale za to mozemy idealnie się uzupełniac hahahah :D

No przecież trzeba lubić to co się ma ;D.
Fakt, buzi możemy sobie ze spokojem dać, bo gdybym miala taki rozmiar jak Ty, to przy nawet przytuleniu nasze twarze pewnie by dzielił metr :rotfl:.

Psyche30
Psyche30: Prowo, prowo, liczę ze się wkuwisz i udowodnisz Szkoda mi ze 300 stówy na same bilety

Kiepski cel sobie wybrałaś na prowokacje, mnie się nie da ! :ziober2:.
;o, naprawdę aż tyle byś musiała wydać ? I szkoda kilku stów ? Na mnie ? :nie::mrgreen:.
MaqdaIena
MaqdaIena
  21 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Podobnie jak w poprzednich latach, tak i w tym roku Poznań aktywnie włącza się w obchody "Europejskiego Dnia bez Samochodu". W sobotę, 22 września br., wszyscy kierowcy będą mogli bezpłatnie korzystać z komunikacji miejskiej, na podstawie dowodu rejestracyjnego samochodu.

O, jak miło.
Psyche30
Psyche30
  21 września 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: bo gdybym miala taki rozmiar jak Ty, to przy nawet przytuleniu nasze twarze pewnie by dzielił metr .

Co za flądra :rotfl:
I jaka fantastka do tego :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Kiepski cel sobie wybrałaś na prowokacje, mnie się nie da ! . ;o, naprawdę aż tyle byś musiała wydać ? I szkoda kilku stów ? Na mnie ? .

Juz tyle razy się dało jakoś :ziober2:
Naprawdę , oczywiście mam na myśłi szybkie połaczenie z wawy , a nie tułanie się pół dnia jakimś klekotem :mrgreen: Hahahaha Ty wiesz ile to picia? :ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  21 września 2012
Psyche30
Psyche30: Co za flądra I jaka fantastka do tego

Kiedy to nie miało być złośliwe, ale zabawne :rotfl:.

Psyche30
Psyche30: Juz tyle razy się dało jakoś Naprawdę , oczywiście mam na myśłi szybkie połaczenie z wawy , a nie tułanie się pół dnia jakimś klekotem Hahahaha Ty wiesz ile to picia?

Wiesz jak wygląda standardowa odpowiedź ? Wysylam tylko to co chcę i nie dlatego, że zostałam sprowokowana :rotfl:.
A, no ja sie nie znam na cenach pkp ;D. I kto jak kto, ale ja doskonale wiem ile za to picia jest :rotfl:.
Psyche30
Psyche30
  21 września 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Kiedy to nie miało być złośliwe, ale zabawne

Przecież jedno moze równac się drugiemu :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Wiesz jak wygląda standardowa odpowiedź ? Wysylam tylko to co chcę i nie dlatego, że zostałam sprowokowana . A, no ja sie nie znam na cenach pkp ;D. I kto jak kto, ale ja doskonale wiem ile za to picia jest .

Wiadomo, sama na tym jadę od lat :rotfl:
Wystarczy ze Wrocław raz patrzyłam, odległość jest podobna, troszeczkę mnie do Ciebie, plus najpierw dojazd do Wawy, 3 stówki bite w obie strony :mrgreen: Chyba ze z powrotem mnie przywozisz hahahahaha :rotfl:
Otóż to, stała wielbicielka upojenia musi być zorientowana :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  21 września 2012
Psyche30
Psyche30: Przecież jedno moze równac się drugiemu

Nie tym razem :mrgreen:.

Psyche30
Psyche30: Wiadomo, sama na tym jadę od lat Wystarczy ze Wrocław raz patrzyłam, odległość jest podobna, troszeczkę mnie do Ciebie, plus najpierw dojazd do Wawy, 3 stówki bite w obie strony Chyba ze z powrotem mnie przywozisz hahahahaha Otóż to, stała wielbicielka upojenia musi być zorientowana :D

Nic dziwnego skoro musisz się wozić pierwszą klasą :ninja::ziober2:.
Myślisz, że bym była w stanie wsiaść za kółko, i bezpiecznie Cię odwieźć kilkaset kilometrów ?:rotfl:.
Ostatni raz piłam w weekend chyba, bo łyk cytrynowego Radlera się nie liczy przecież :ziober2:.
Psyche30
Psyche30
  21 września 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Myślisz, że bym była w stanie wsiaść za kółko, i bezpiecznie Cię odwieźć kilkaset kilometrów ?. Ostatni raz piłam w weekend chyba, bo łyk cytrynowego Radlera się nie liczy przecież .

Wiem ze nie, bo po mojej wizycie rączki by Ci się trzęsły przez pare dni :rotfl:
Ja też w weekend ale to pare drinków, bez przesady :D
Laura wróciła własnie ze szkoły, jesooo jaka zadowolona bo w trawie znalazła 2,70 hahahaha, jak matka da więcej to nie ma takiej radosci ale jak znalezione to jaka euforia :rotfl:
Zmykam narazie z forum :D :*
MaqdaIena
MaqdaIena
  21 września 2012
Psyche30
Psyche30: Wiem ze nie, bo po mojej wizycie rączki by Ci się trzęsły przez pare dni Ja też w weekend ale to pare drinków, bez przesady :D Laura wróciła własnie ze szkoły, jesooo jaka zadowolona bo w trawie znalazła 2,70 hahahaha, jak matka da więcej to nie ma takiej radosci ale jak znalezione to jaka euforia Zmykam narazie z forum :D :*

Własnie, a po pijaku nie prowadzę. Raz mi się zdarzyło, to było tak glupie, że sama siebie powinnam wychlostac :nie:.

:D, pozdrów córkę :ziober2:.
Miłego :*.
Psyche30
Psyche30
  21 września 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: :D, pozdrów córkę .

Pozdrowiłam, ba..nawet jej pokazałam Twoje zdjecie, stwierdziła ześ bardzo ładna :zazdrość: hahahahaha :D
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  21 września 2012
Co tam ciekawego na forumie, wszyscy grzeczni? :D
ja jeszcze 7 dni i wracam.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 września 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Co tam ciekawego na forumie, wszyscy grzeczni? :D ja jeszcze 7 dni i wracam.

nudy
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
MaqdaIena
  21 września 2012
Psyche30
Psyche30: Pozdrowiłam, ba..nawet jej pokazałam Twoje zdjecie, stwierdziła ześ bardzo ładna :zazdrość: hahahahaha :D

Jesu, jaką Ty masz mądrą córę :zakochany:.
Nie mogę się doczekać, aż z nią drina wypije :ziober2:.

Wybrałam się dzisiaj do krawcowej, ubrana w krótkie spodnie i bluzkę na ramiączkach, bo jest kurdę ciepło. A ludzie chodzą już w płaszczach, polarach, apaszkach i kozakach nawet ;o !
MaqdaIena
MaqdaIena
  21 września 2012
d83dde2d nie mogę iść w niedzielę na mecz, ba nawet całego nie uda mi się obejrzeć w necie :and:.
W dupę z wszystkimi urodzinami !
Już drugi w tym sezonie opuszczam, nigdy mi się to nie zdarzało :and:.
A jeszcze Kocioł będzie pełen, i jeszcze spotkanie z wielkim 'przyjacielem' Legii, o jesu, nie przezyję tego chyba :(.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.