lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 264 z 822
Psyche30: Opamiętałaś się...grzeczna dziewczynka .
Jak Ci idzie pozbywanie się konkurencji? Pomóc? Moge paru uprowadzić i potorturowac
No przecież pisałam, żem anioł
.No własnie kurdę jakoś niespecjalnie mi idzie. Kamil pomagać nie chce, bo jest glupim FP, który wykorzystuje panel do własnych tylko korzyści. Ja to teraz się boje banować, bo mogę polecieć na dywanik.
Cała nadzieja więc w Tobie ! Uprowadzać nie musisz moim zdaniem, powiesz chodźcie, a sami wlecą do celi tortur
.
Magda, odnośnie snów...miałam dziś to co Ty ...ja pie..lę ahahahahaha

Tez bym się bała, to poważna sprawa.
MaqdaIena: Cała nadzieja więc w Tobie ! Uprowadzać nie musisz moim zdaniem, powiesz chodźcie, a sami wlecą do celi tortur .
Zależy zapewne których delikwentów wezmiemy pod uwagę, p[ostaram się zająć najwięszymi zagrożeniami dla Ciebie

Ja sprytna, spokojnie

;o.
O fak, sikam
. I oczekuję szczegółów ! Aahhahahaha.No. Zwłaszcza, że o czystość dywanów to oni nie dbają
.Psyche30: Zależy zapewne których delikwentów wezmiemy pod uwagę, p[ostaram się zająć najwięszymi zagrożeniami dla Ciebie
Naprawdę, bardzo mnie cieszy Twoja pomocna postawa. Mam nadzieję, że 'oni' już nie będą nigdy zagrażać mojej pozycji w typerze. Mogę dostarczyć dyby, albo uprząż wiszącą
.Aj noł
.

.