lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 268 z 822
A co do filmu. Szkoda, że poszli w fabularny, a nie trzymali się tego jak to było. Bo Magik, jako biedniutki chłopaczek co to ostatnie złocisze oddaje żeby parę minut w studio być, pomimo faktu, że "Księga Tajemnicza" sprzedała się niesamowicie... no comments :)
Spoko "Jesteś Bogiem", ale w czwartek wyszedł krążek "Wilk Chodnikowy" Bisza!! Pierwszorzędny materiał! Polecam! KUPUJCIE POLSKIE RAP PŁYTY!
Konto usunięte: A co do filmu. Szkoda, że poszli w fabularny, a nie trzymali się tego jak to było. Bo Magik, jako biedniutki chłopaczek co to ostatnie złocisze oddaje żeby parę minut w studio być, pomimo faktu, że "Księga Tajemnicza" sprzedała się niesamowicie... no comments :)
No to rzeczywiście mnie trochę śmieszyło, ale mówili reżyserzy, że to nie będzie ściśle trzymający się faktów film dokumentalny, więc nastawiłem się na takie drobinki.
Tutaj w kilku wersach też pojechał hashtagami, ale głównie skupił się na zróżnicowaniu materiału raczej, by każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Płyta z najwyższej półki zarówno pod względem muzycznym, jak i tekstowym, a skillsów Bisza tym którzy trochę się interesują polską sceną przedstawiać nie trzeba, bo jest mega kotem... chociaż teraz już wilkiem ;>
Konto usunięte: Tutaj w kilku wersach też pojechał hashtagami, ale głównie skupił się na zróżnicowaniu materiału raczej, by każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Płyta z najwyższej półki zarówno pod względem muzycznym, jak i tekstowym, a skillsów Bisza tym którzy trochę się interesują polską sceną przedstawiać nie trzeba, bo jest mega kotem... chociaż teraz już wilkiem ;>
W kilku wersach?? Przecież w każdym tracku wali kilka #tagów,chyba słabo słuchałeś

czy to ta słynna twardogłowa Adidasowa w męskim przebraniu?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=CjY_uSSncQw#t=259s
Sorry, nie siedzę z notatnikiem i nie zliczam ilu hashtagów użył. Klika było raczej przedstawieniem dalszego kontynuowania tej "drogi", a nie wyliczeniem, no i nie w każdym tracku ich używa, a na pewno nie po kilka razy ;) więc tak możemy się drapać, żeby udowodnić swoje racje, ale po uj?
Konto usunięte: Sorry, nie siedzę z notatnikiem i nie zliczam ilu hashtagów użył. Klika było raczej przedstawieniem dalszego kontynuowania tej "drogi", a nie wyliczeniem, no i nie w każdym tracku ich używa, a na pewno nie po kilka razy ;) więc tak możemy się drapać, żeby udowodnić swoje racje, ale po uj?
Wyłapywanie #tagów to w pewien sposób esencja rapu + rozkminianie tekstów,ale i tak ludzie będą uważali tą muzykę dla ćpunów w dresach,albo mówili,że rap był kiedyś za czasów Molesty itd. Ja słucham rapu od 15 lat i bez niego już nie umiem żyć.
A co do Bisza płytka przyjemna dosyć i oprócz kawałku Zew to chyba w każdym wyłapałem hashtaga :P
Ale i tak nie ma podbicia do VNM.