WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no właśnie, nie chcę żadnych spojlerów ;D

Magik zginie
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  21 września 2012
RexMundi
RexMundi: Magik zginie

wszystko zepsułeś :smutny:
d83dde02
WueRZet
WueRZet
  21 września 2012
Jestem modem, wyobraź to sobie :zabawa:
WueRZet
WueRZet
  21 września 2012
A co do filmu. Szkoda, że poszli w fabularny, a nie trzymali się tego jak to było. Bo Magik, jako biedniutki chłopaczek co to ostatnie złocisze oddaje żeby parę minut w studio być, pomimo faktu, że "Księga Tajemnicza" sprzedała się niesamowicie... no comments :)
smencikk
smencikk
  22 września 2012
Spoko "Jesteś Bogiem", ale w czwartek wyszedł krążek "Wilk Chodnikowy" Bisza!! Pierwszorzędny materiał! Polecam! KUPUJCIE POLSKIE RAP PŁYTY!
kuba92762
kuba92762
  22 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A co do filmu. Szkoda, że poszli w fabularny, a nie trzymali się tego jak to było. Bo Magik, jako biedniutki chłopaczek co to ostatnie złocisze oddaje żeby parę minut w studio być, pomimo faktu, że "Księga Tajemnicza" sprzedała się niesamowicie... no comments :)

No to rzeczywiście mnie trochę śmieszyło, ale mówili reżyserzy, że to nie będzie ściśle trzymający się faktów film dokumentalny, więc nastawiłem się na takie drobinki.
Chudy
Chudy
  22 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale w czwartek wyszedł krążek "Wilk Chodnikowy" Bisza!! Pierwszorzędny materiał! Polecam! KUPUJCIE POLSKIE RAP PŁYTY!

no BOK ma świetne hashtagi

co do filmu to może ściągnę i obejrzę,ale na końcu i tak ten ćpun skoczy z okna więc po co :ziober2:
smencikk
smencikk
  22 września 2012
Chudy
Chudy: no BOK ma świetne hashtagi

Tutaj w kilku wersach też pojechał hashtagami, ale głównie skupił się na zróżnicowaniu materiału raczej, by każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Płyta z najwyższej półki zarówno pod względem muzycznym, jak i tekstowym, a skillsów Bisza tym którzy trochę się interesują polską sceną przedstawiać nie trzeba, bo jest mega kotem... chociaż teraz już wilkiem ;>
Chudy
Chudy
  22 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tutaj w kilku wersach też pojechał hashtagami, ale głównie skupił się na zróżnicowaniu materiału raczej, by każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Płyta z najwyższej półki zarówno pod względem muzycznym, jak i tekstowym, a skillsów Bisza tym którzy trochę się interesują polską sceną przedstawiać nie trzeba, bo jest mega kotem... chociaż teraz już wilkiem ;>

W kilku wersach?? Przecież w każdym tracku wali kilka #tagów,chyba słabo słuchałeś :rotfl:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  22 września 2012
Staruszka się podjara mega starą piosenką :w00t:
http://www.youtube.com/watch?v=CjY_uSSncQw
Chudy
Chudy
  22 września 2012
Psyche30
Psyche30: Staruszka się podjara mega starą piosenką http://www.youtube.com/watch?v=CjY_uSSncQw

czy to ta słynna twardogłowa Adidasowa w męskim przebraniu?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=CjY_uSSncQw#t=259s
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  22 września 2012
Chudy, chociaż tutaj byłby spokój od Adidasowej :mrgreen:
Chudy
Chudy
  22 września 2012
Psyche30
Psyche30: Chudy, chociaż tutaj byłby spokój od Adidasowej

Tak mi się skojarzyło jak oglądałem ten teledysk wklejony przez Ciebie. :)
smencikk
smencikk
  22 września 2012
Chudy
Chudy: W kilku wersach?? Przecież w każdym tracku wali kilka #tagów,chyba słabo słuchałeś

Sorry, nie siedzę z notatnikiem i nie zliczam ilu hashtagów użył. Klika było raczej przedstawieniem dalszego kontynuowania tej "drogi", a nie wyliczeniem, no i nie w każdym tracku ich używa, a na pewno nie po kilka razy ;) więc tak możemy się drapać, żeby udowodnić swoje racje, ale po uj?
Chudy
Chudy
  22 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Sorry, nie siedzę z notatnikiem i nie zliczam ilu hashtagów użył. Klika było raczej przedstawieniem dalszego kontynuowania tej "drogi", a nie wyliczeniem, no i nie w każdym tracku ich używa, a na pewno nie po kilka razy ;) więc tak możemy się drapać, żeby udowodnić swoje racje, ale po uj?

Wyłapywanie #tagów to w pewien sposób esencja rapu + rozkminianie tekstów,ale i tak ludzie będą uważali tą muzykę dla ćpunów w dresach,albo mówili,że rap był kiedyś za czasów Molesty itd. Ja słucham rapu od 15 lat i bez niego już nie umiem żyć.
A co do Bisza płytka przyjemna dosyć i oprócz kawałku Zew to chyba w każdym wyłapałem hashtaga :P
Ale i tak nie ma podbicia do VNM.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.