WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
kuba92762
kuba92762
  21 września 2012
Gutek widziałeś już Jesteś Bogiem? Zdecydowałem się i nie żałuję, film na światowym poziomie :)
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 września 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: uż drugi w tym sezonie opuszczam, nigdy mi się to nie zdarzało . A jeszcze Kocioł będzie pełen, i jeszcze spotkanie z wielkim 'przyjacielem' Legii, o jesu, nie przezyję tego chyba :(.

przynajmniej nie zobaczysz porażki Lecha :P
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  21 września 2012
Podobno tu sporo kucharzy jest. Co można zrobić dobrego i szybkiego z , nie posiadając mleka, ale posiadając resztę typowych domowych składników jak jajka, mąka, masło itp? :D
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 września 2012
kogel mogel :P
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  21 września 2012
RexMundi
RexMundi: kogel mogel :P

Z kakao? :ninja:

Jutro zrobię torcik dobosza/węgierski. 2764 A dzisiaj pożałuję lenistwa, że nie poszłam kupić mleka. :D
Alucard
Alucard
  21 września 2012

Kosecki ma naprawdę świetny tatuaż :rotfl:
Gutek909
Gutek909
  21 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Gutek widziałeś już Jesteś Bogiem? Zdecydowałem się i nie żałuję, film na światowym poziomie :)

jeszcze nie :ninja: za tydzień się mam zamiar do kina wybrać ;D

ok, trzeba otworzyć piwo ;D
kuba92762
kuba92762
  21 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze nie za tydzień się mam zamiar do kina wybrać ;D

Mówię, warto:D
Strasznie sceptycznie byłem nastawiony, więc jestem mega pozytywnie zaskoczony:D
Gutek909
Gutek909
  21 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mówię, warto:D Strasznie sceptycznie byłem nastawiony, więc jestem mega pozytywnie zaskoczony:D

ja właśnie jestem nastawiony na to, że to będzie coś wspaniałego ;D
kuba92762
kuba92762
  21 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja właśnie jestem nastawiony na to, że to będzie coś wspaniałego ;D

No tak będzie.
Co prawda nie wiem czy jest w 100% wiarygodny bo Abradab coś tam już szczeka, a jak mówiłem, jakimś fanem Paktofoniki znającym ich wszystkie podboje nigdy nie byłem, chociaż utwory znam, wiadomo:)
Gutek909
Gutek909
  21 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No tak będzie. Co prawda nie wiem czy jest w 100% wiarygodny bo Abradab coś tam już szczeka, a jak mówiłem, jakimś fanem Paktofoniki znającym ich wszystkie podboje nigdy nie byłem, chociaż utwory znam, wiadomo:)

wypowiem się po filmie, ale kurde po tym co gadali Fokus i Rahim u Wojewódzkiego to wydaję mi się, że może być coś dobrego. Sam Wojewódzki powiedział, że film jest po prostu znakomity. Nie mogę się doczekać aż go obejrzę ;D
kuba92762
kuba92762
  21 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wypowiem się po filmie, ale kurde po tym co gadali Fokus i Rahim u Wojewódzkiego to wydaję mi się, że może być coś dobrego. Sam Wojewódzki powiedział, że film jest po prostu znakomity. Nie mogę się doczekać aż go obejrzę ;

Ale sezonowców przybywa masakrycznie, jak wróciłem z kina to na fb było 289894 fanów a teraz już jest 290405:D Założyłem się z dziewczyną, że do końca weekendu przybędzie jeszcze 10 tyś 'fanów' co najmniej:P
Gutek909
Gutek909
  21 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale sezonowców przybywa masakrycznie, jak wróciłem z kina to na fb było 289894 fanów a teraz już jest 290405:D Założyłem się z dziewczyną, że do końca weekendu przybędzie jeszcze 10 tyś 'fanów' co najmniej:P

no to jest normalne niestety ech, teraz każdy zna PFK, ich utwory, zna historię Magika itp ;D
kuba92762
kuba92762
  21 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no to jest normalne niestety ech, teraz każdy zna PFK, ich utwory, zna historię Magika itp ;D

No ja mówię, fanem PFK nie zostanę, ale jestem pod ogromnym wrażeniem filmu:D
A aktorstwo to masakra- nic więcej nie mówię, obejrzysz, ocenisz:D
Gutek909
Gutek909
  21 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja mówię, fanem PFK nie zostanę, ale jestem pod ogromnym wrażeniem filmu:D A aktorstwo to masakra- nic więcej nie mówię, obejrzysz, ocenisz:D

no właśnie, nie chcę żadnych spojlerów ;D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.