lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 267 z 822
Podobno tu sporo kucharzy jest. Co można zrobić dobrego i szybkiego z
, nie posiadając mleka, ale posiadając resztę typowych domowych składników jak jajka, mąka, masło itp? :D
, nie posiadając mleka, ale posiadając resztę typowych domowych składników jak jajka, mąka, masło itp? :DKonto usunięte: No tak będzie.
Co prawda nie wiem czy jest w 100% wiarygodny bo Abradab coś tam już szczeka, a jak mówiłem, jakimś fanem Paktofoniki znającym ich wszystkie podboje nigdy nie byłem, chociaż utwory znam, wiadomo:)
wypowiem się po filmie, ale kurde po tym co gadali Fokus i Rahim u Wojewódzkiego to wydaję mi się, że może być coś dobrego. Sam Wojewódzki powiedział, że film jest po prostu znakomity. Nie mogę się doczekać aż go obejrzę ;D
Konto usunięte: wypowiem się po filmie, ale kurde po tym co gadali Fokus i Rahim u Wojewódzkiego to wydaję mi się, że może być coś dobrego. Sam Wojewódzki powiedział, że film jest po prostu znakomity. Nie mogę się doczekać aż go obejrzę ;
Ale sezonowców przybywa masakrycznie, jak wróciłem z kina to na fb było 289894 fanów a teraz już jest 290405:D Założyłem się z dziewczyną, że do końca weekendu przybędzie jeszcze 10 tyś 'fanów' co najmniej:P
Konto usunięte: Ale sezonowców przybywa masakrycznie, jak wróciłem z kina to na fb było 289894 fanów a teraz już jest 290405:D Założyłem się z dziewczyną, że do końca weekendu przybędzie jeszcze 10 tyś 'fanów' co najmniej:P
no to jest normalne niestety ech, teraz każdy zna PFK, ich utwory, zna historię Magika itp ;D