WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  18 września 2012
Enkido
Enkido: A o co ja ostatnio pytałem? :P

Zazwyczaj o to kto asystował, więcej pytań nie pamiętam, ale sporo było :ziober2:.
:ziober2:
WueRZet
WueRZet
  18 września 2012
Ustalono kalendarz w myśl którego w roku 1952 miały odbyć się mistrzostwa kraju we wszystkich uznanych dziedzinach sportu, a także dopuszczono możliwość rozgrywania mistrzostw terenowych w grach zespołowych, lekkoatletyce oraz sportach wodnych . Wydawać się może to sprawą błahą, ale takie rozwiązanie w sposób wybitny poprawiło wyniki sportowe zawodników. Uporządkowanie kalendarza sprawiło, iż sportowcy mogli rozplanować swoje cykle treningowe w ten sposób, aby szczyt formy osiągnąć na okres rywalizacji o bycie najlepszym zawodnikiem, bądź drużyną w kraju. Niejako wynikiem ustalenia kalendarza było wprowadzenie wspólnej dla wszystkich dyscyplin sportowych klasyfikacji sportowej. Wprowadzono rozróżnienie na : sportowca klasy młodzieżowej, sportowca klasy III, sportowca klasy II, sportowca klasy I i Mistrza Sportu. Ostatnia ranga przyznawana była sportowcom polskim za wybitne osiągnięcia w rywalizacji sportowej. Sama przynależność do którejś z klas związana była z lepszymi warunkami przygotowawczymi, lepszym wynagrodzeniem, czy częstszymi wyjazdami zagranicznymi. Zmiany te wyraźnie poprawiły wyniki sportowe Polaków. W ciągu 5 lat od wprowadzenia pierwszych zmian reprezentanci Polski pobili 1373 rekordy, w tym 1319 rekordów Polski, 28 rekordów świata i 26 rekordów Europy.

:ninja:
MaqdaIena
MaqdaIena
  19 września 2012
Znalazłam wielkiego, umarłego pająka za komodą, myślicie, że maja gniazdo gdzieś w mojej sypialni ?:zabawa:.
Earth
Earth
  19 września 2012
Wewnątrz łóżka zapewne :ninja:
MaqdaIena
MaqdaIena
  19 września 2012
Rano za poduszą znalazłam pajęczego trupa, ale z innej rodziny :zabawa:.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  19 września 2012
u babeczki czas na Brzydką Prawde - Polsat
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
MaqdaIena
  19 września 2012
Aż obejrzę, bo chyba nie widziałam.
Earth
Earth
  19 września 2012
Podobno podczas snu zjadamy ok 5 pająków rocznie :ninja:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  19 września 2012
Earth
Earth: Podobno podczas snu zjadamy ok 5 pająków rocznie

tak czytałem o tym
MaqdaIena
MaqdaIena: Aż obejrzę, bo chyba nie widziałam.

mi się podobał
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
MaqdaIena
  19 września 2012
RexMundi
RexMundi: mi się podobał

Ty to masz wspaniałe zdjęcie w tle na fejsie :zakochany:.
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  19 września 2012
Jest tu PATRYŚ?????????
Psyche30
Psyche30
  19 września 2012
Ale miałąm dziś farta bosz :zakochany: Będąc jakiś już czas temu w H&M akurat w przymierzalni usłyszałam kawałek który mnie zmiażdzył, nie miałam jak znalezć, słów nie pamiętałam , żadnego zaczepienia oprócz tego ze dziewuszka jakaś śpiewała i moje klimaty. Dziś zaczęłam sobie znów grzebać na youtube, odpalam w końcu jakiś kawałek a to to...od razu poznałam, orgazm normalnie :ziober2:
http://www.youtube.com/watch?v=T3iAoxHb8B8 2764
MaqdaIena
MaqdaIena
  19 września 2012
Psyche30
Psyche30: http://www.youtube.com/watch?v=T3iAoxHb8B8

Jaki smęt :ziober2:

Film Kamilowy również, trza było na tefałenie oglądać Strzelca kurdę.
Psyche30
Psyche30
  19 września 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Jaki smęt

Zajebiste :ziober2:

Ty se w końcu obejrzyj to co Ci pisałam !
Earth
Earth
  19 września 2012
Psyche30
Psyche30: Będąc jakiś już czas temu w H&M akurat w przymierzalni usłyszałam kawałek który mnie zmiażdzył, nie miałam jak znalezć, słów nie pamiętałam , żadnego zaczepienia oprócz tego ze dziewuszka jakaś śpiewała i moje klimaty. Dziś zaczęłam sobie znów grzebać na youtube, odpalam w końcu jakiś kawałek a to to...od razu poznałam, orgazm normalnie http://www.youtube.com/watch?v=T3iAoxHb8B8

Fajne.
Ogólnie w H&M często ciekawe piosenki lecą :D Polecam aplikacje na telefon rozpoznającą utwory, ja miałam na Avili taką i ubolewam, że mi się rozgruchotał ten telefon. :D Nagrywa sie 10 sek i aplikacja wysyla w net i przychodzi wynik jak mają w bazie, u mnie znało najdziwniejsze piosenki, bo nawet jakieś folkowe austriackie mi znalazło :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.