lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 258 z 822
Konto usunięte: Dokłądnie
Kiedyś byłam raz na 3 miejscu ale to się nabijało jak szalonym :D
Ba, tzreba się ratowac
Ja aż tak nie pamiętam, ale na pewno nie wisiałam tak długo w topach jak obecnie ;D.
Skuteczne, spadamy spadamy
:rotfl:.U mnie również, temperatura odpowiednia.
Czeka mnie zbieranie jabłek z drzewa, bosz
.
Czy znajdzie się dobra duszyczka, która zaserwuje mi smsową relację z meczu GKS - Lech?
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Earth: Gdybyś miał numer w plusie, a ja ogarniała coś poza kolorami na boisku to bym pomogła, ale niestety.
Tak się składa, że mam nr w Plusie :P
MaqdaIena: Się znajdzie, tylko jak znów będziesz mi zadawał milion pytań to zatłuke, bo ostatnio sporo meczu mi umknęło .
Nie miałem czasu na pytania, na korkach byłem :P
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Konto usunięte: wnętrze mówisz , ok ale , żeby poznać wnętrze to musi Ci się ona wizualnie podobać i nie mów , że nie bo stawiam dolary przeciw orzechom , że byś się nie umówił z kobietą , która Ci się nie podoba
No tak, ale nie cierpię sztuczności, a Pyżalska jest plastikiem, proste :)
Podać strzelców bramek i ewentualne czerwone kartki na bieżąco to nie taka trudność :)

ale dziś fajnie na dworze 

.

.