WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
WueRZet
WueRZet
  31 sierpnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Ponoć lepiej późno niż wcale .

Wiesz jak się wkupić w łaski :ziober2:
Chudy
Chudy
  31 sierpnia 2012
Psyche30
Psyche30: Jesteś genialny Dopadłam google i to o tej mówiłam :D Dokłądnie to ta:

no tak myślałem,bo obok Nemiroffa to najpopularniejsza wódeczka z Ukrainy , pyszniutka owszem
Konto usunięte
Konto usunięte: Pierwszą robiłem w dwójkę, ze znajomą. Poranek idealny, nie leżała ani na żołądku, ani w głowie. Dodam, że zakąszałem, nie popijałem. Tyle tylko, że w Polsce ciężko dostać tę wódkę

wydaje mi się że widziałem coś podobnego w delikatesach Alma , tylko nie wiem czy to nie był Chopin czy coś , ale jestem pewien że takiego belwederka już gdzieś widziałem :rotfl:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  31 sierpnia 2012
Chudy
Chudy: nie bądź taka ordynarna , dawno nie wymiotowałaś po alkoholu tak?

Dawno nie haftowałam, bardziej kobieco jest :rotfl:.

Chudy
Chudy: domyślam się , pewnie w skali 70% spiryt - 30% woda nigdy nie zapomnę jak popiłem taki rozrobiony spirytus szklanką tegoż samego spirytu lecz nierozrobionego (taki mały żarcik ziomeczka) , zwróciłem wcześniej wypite 8 browarków , ach jak mi było żal tego chmielu

Nie wiem jak rozrabiają, ja tylko piję bo mi smakuje :mrgreen:.
W ogóle w zeszlym roku rozrabiali z tymbarkiem z czarnej porzeczki, kuźwa to dziadostwo się w ognisku paliło nawet, nastał szok, ale impreza była świetna :rotfl:.
Ahahahahaha, współczuję. Moje goryla jak pojechaly w góry na jakis survival do chaty bez prądu, wody itd, to wzięli do herbat czysty spiryt, a butelkach po mineralnej. Niestety rano kumpel jak sie obudził za dużo nie kumał, i też wziął potężnego łyka 90% dobroci, nie WYMIOTOWAŁ ale na wstecznym jakiś czas chodził :rotfl:.
:ziober2:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  31 sierpnia 2012
A próbował ktoś tego?
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
WueRZet
WueRZet
  31 sierpnia 2012
Chudy
Chudy: wydaje mi się że widziałem coś podobnego w delikatesach Alma , tylko nie wiem czy to nie był Chopin czy coś , ale jestem pewien że takiego belwederka już gdzieś widziałem

Możliwe, bo da się znaleźć. Tyle tylko, że 0.5 droższe od Finlandii :P
MaqdaIena
MaqdaIena
  31 sierpnia 2012
Psyche30
Psyche30: Jesuuuu, nagram filmik instruktażowy i Ci podrzucę

:w00t:.

Psyche30
Psyche30: Trza Ci znależc partnera do tego

Tyś miała nią być :and:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Tyle tylko, że w Polsce ciężko dostać tę wódkę

W Selgrosie ją widzialam chyba, tam mają wszystko, ogólnie w dziale z alkoholem bym mogła zamieszkać :ninja:.
Chudy
Chudy
  31 sierpnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Dawno nie haftowałam, bardziej kobieco jest .

a widzisz , można? można! :ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie wiem jak rozrabiają, ja tylko piję bo mi smakuje . W ogóle w zeszlym roku rozrabiali z tymbarkiem z czarnej porzeczki, kuźwa to dziadostwo się w ognisku paliło nawet, nastał szok, ale impreza była świetna . Ahahahahaha, współczuję. Moje goryla jak pojechaly w góry na jakis survival do chaty bez prądu, wody itd, to wzięli do herbat czysty spiryt, a butelkach po mineralnej. Niestety rano kumpel jak sie obudził za dużo nie kumał, i też wziął potężnego łyka 90% dobroci, nie WYMIOTOWAŁ ale na wstecznym jakiś czas chodził .

ale meta u was dobrze chyba prosperuje czo? :rotfl: u nas to jedna kobiecina leje z wanny chochlą do zupy do takich butelek po oleju :rotfl: naprawdę wyrafinowana impreza jest przy takim flakoniku :crylol:
+ podbijam i śmiechłem mocno z
MaqdaIena
MaqdaIena: W ogóle w zeszlym roku rozrabiali z tymbarkiem z czarnej porzeczki, kuźwa to dziadostwo się w ognisku paliło nawet, nastał szok, ale impreza była świetna .

d83ddc4dd83dde02
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  31 sierpnia 2012
Chudy
Chudy: domyślam się , pewnie w skali 70% spiryt - 30% woda nigdy nie zapomnę jak popiłem taki rozrobiony spirytus szklanką tegoż samego spirytu lecz nierozrobionego (taki mały żarcik ziomeczka) , zwróciłem wcześniej wypite 8 browarków , ach jak mi było żal tego chmielu

Aż się wtrące, ja nigdy nie zapomnę jak chlałam taki spiryt z mety własnie pod pomidora za gówniarza, jak wracałam do domu środkiem ulicy to widziałam ją pięciokrotnie hahahaha :rotfl:
A odnośnie żarciku, raz piliśmy z kumplami i jedna była już tak nawalona ale mordę drze "Dajta mi wódki, dajta mi wódki !" to my jej do kubka wlaliśmy wody mineralnej i dajemy, a ta przechyliła kubek i mówi "Ale mooocne, ja piedolę, ale mocne" Nawet nie czuła co pije ahahahaha a my mało z ławek ze smiechu nie pospadlaiśmy :rotfl:
MaqdaIena
MaqdaIena
  31 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiesz jak się wkupić w łaski

Chwila, chwila, to mialo być odwrotnie, Ty się wkupiasz w moje, a nie ja w Twoje :ziober2:.

Enkido
Enkido: A próbował ktoś tego?

Jest w środku kłos ? Jeżeli tak to próbowałam podobnej, tej akurat nie.
Wódka jak wódka ;D.
Chudy
Chudy
  31 sierpnia 2012
Enkido
Enkido: A próbował ktoś tego?

ja nie,ale pewnie dobre bo jest żyto w buteleczce a to dobry znak :ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: Możliwe, bo da się znaleźć. Tyle tylko, że 0.5 droższe od Finlandii :P

u mnie to Finlandia ciągle w promocjach :and: śmiem twierdzić że zeszła na psy i nikt jej nie kupuje jeśli ciągle widzę na nią promki :ziober2:
Psyche30
Psyche30
  31 sierpnia 2012
Chudy
Chudy: pyszniutka owszem

ZGadza się, jak ktoś nie próbował to mozna polecać z czystym sumieniem :D
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  31 sierpnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Jest w środku kłos ? Jeżeli tak to próbowałam podobnej, tej akurat nie. Wódka jak wódka ;D.

A daj spokój, jak piłem to jakbym Starogardzką pił :nie:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Psyche30
Psyche30
  31 sierpnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Tyś miała nią być .

Dałąm dupy :(
Wybaczysz? :ziober2:
Chudy
Chudy
  31 sierpnia 2012
Psyche30
Psyche30: Aż się wtrące, ja nigdy nie zapomnę jak chlałam taki spiryt z mety własnie pod pomidora za gówniarza, jak wracałam do domu środkiem ulicy to widziałam ją pięciokrotnie hahahaha A odnośnie żarciku, raz piliśmy z kumplami i jedna była już tak nawalona ale mordę drze "Dajta mi wódki, dajta mi wódki !" to my jej do kubka wlaliśmy wody mineralnej i dajemy, a ta przechyliła kubek i mówi "Ale mooocne, ja piedolę, ale mocne" Nawet nie czuła co pije ahahahaha a my mało z ławek ze smiechu nie pospadlaiśmy

hahahahahaha , ale beka musiała być , dobra opcja , ja bym chyba popuścił z takiej niewiasty :rotfl:
Psyche30
Psyche30
  31 sierpnia 2012
Chudy
Chudy: hahahahahaha , ale beka musiała być , dobra opcja , ja bym chyba popuścił z takiej niewiasty

Mówię Ci, chyba z pół godziny się hahaliśmy na cały skwerek miejski , aż nas brzuchy bolały , jeszcze ta jej mina, to skrzywienie , no kuwa polac się mozna było :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.