WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Chudy
Chudy
  2 września 2012
A ja drugi sezon Śląskiem i faza grupowa LE,gdyby nie te głupie błędy obrony w końcówce to spokojnie wyszedłbym z tej grupy (Roma,Panathinaikos,Bolton,Śląsk).
LouisVanGaal
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
  2 września 2012
Chudy
Chudy: taktykę na obronną w ostatnich minutach i cofnąłem linię obronną

Sporo opcji. Gra na czas na maksimum, podania krótkie, do nogi i odznaczyć kontrataki bo nie ma co ryzykować. Ja też na końcówki wprowadzam często drugiego DP.
Chudy
Chudy
  2 września 2012
LouisVanGaal
LouisVanGaal: Sporo opcji. Gra na czas na maksimum, podania krótkie, do nogi i odznaczyć kontrataki bo nie ma co ryzykować. Ja też na końcówki wprowadzam często drugiego DP.

Ja zaobserwowałem,że im bardziej obronnie ustawiam taktykę i suwaki w końcówkach z lepszymi przeciwnikami tym większa jest szansa,że wsadzą mi jakąś bramę w ostatnich minutach.A ja ogólnie gram dwoma DP :ninja:
kuba92762
kuba92762
  2 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Każdy gra w FM-a !

Kurde, ja nie gram:woot:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  2 września 2012
Chudy
Chudy: Wczoraj wygrywałem z Romą 1-0 na wyjeździe,grałem w 10 prawie cały mecz.Straciłem dwie bramki w 89 i 91 minucie.Potem mecz z Panathinaikosem i podobna sytuacja gdzie tracę gola na 1-1 w ostatniej minucie.Macie jakieś sposoby na to?Oczywiście zmieniłem

to jest najgorsze
ja miałem ostatnio taka całą serie chyba 5-6 spotkań że w końcówce strzelali mi na remis lub zwycięstwo
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja aż tak fantasy składu nie mam. 6 sezon (albo 7 już) i jeszcze Lechem nie zdobyłem LM

ja mam 12 zł na transfery :lol:
i pierwszy raz od 4 lat - stan konta na plus
jedy mój cel na ten sezon to utrzymac się w II lidze
...Ignorance is bliss...
Chudy
Chudy
  2 września 2012
RexMundi
RexMundi: to jest najgorsze ja miałem ostatnio taka całą serie chyba 5-6 spotkań że w końcówce strzelali mi na remis lub zwycięstwo

może to jakiś bug w grze :ziober2:
RexMundi
RexMundi
  2 września 2012
Chudy
Chudy: może to jakiś bug w grze

chyba nie ..to jest tak jak pisałeś
daja w końcówce ustawiania defensywne - cofan napastnika , wprowadzam obrońce , cofam linie obrony - kuxwa - zawsze strzelaja ;p
dziś odniosłem moje pierwsze zwycięstwo w II lidze przeciwko Augsburgowi 2:1 ( 7 kolejka )
bilans 1-3-3
...Ignorance is bliss...
Chudy
Chudy
  2 września 2012
RexMundi
RexMundi: chyba nie ..to jest tak jak pisałeś daja w końcówce ustawiania defensywne - cofan napastnika , wprowadzam obrońce , cofam linie obrony - kuxwa - zawsze strzelaja ;p dziś odniosłem moje pierwsze zwycięstwo w II lidze przeciwko Augsburgowi 2:1 ( 7 kolejka ) bilans 1-3-3

A co Ty grasz w jakiejś ósmej lidze niemieckiej?
RexMundi
RexMundi
  2 września 2012
Chudy
Chudy: A co Ty grasz w jakiejś ósmej lidze niemieckiej?

no chyba napisałem że obecnie II liga niemiecka

==
tylko dwa razy grałem zespołem z I ligi - > Liverpool i Jagiellonią

wole brać jakiś przypadkowy z najniższych lig i starać się coś osiągnąć
teraz zaczynałem z Ligi Regionalnej Północnej :woot: i zaliczyłem już awans do III ligi a teraz do II ( w 3 lata ) - w drugim sezonie ledwo uniknąłem spadku do regionalnej a w trzecim w ostatniej kolejce dzięki korzystnym wynikom awansowałem z 3 miejsca - teraz mam cel utrzymac się w II lidze - wzbogacić się trochę ( 3 lata spacałem jakiś kredyt że byłem już 10 mln na minus ) teraz wychodze na plus - uzbieram kasę - dostane na transfery - rozbudowe klubu i może pomysle o walce o awans do I ligi lub puchary przez puchar krajowy :P
chociaż ciazko - I runde dostałęm z Leverkusen 5:1

no i to co najważniejsze - nigdy nie powtarzam spotkania
...Ignorance is bliss...
Chudy
Chudy
  2 września 2012
RexMundi
RexMundi: tylko dwa razy grałem zespołem z I ligi - > Liverpool i Jagiellonią

Ja od 3 lat nie grałem nikim innym jak Śląsk Wrocław :ziober2:
RexMundi
RexMundi: no i to co najważniejsze - nigdy nie powtarzam spotkania

A kto normalny tak robi? :rotfl:
RexMundi
RexMundi
  2 września 2012
Chudy
Chudy: A kto normalny tak robi?

znam wielu :)

Chudy
Chudy: Ja od 3 lat nie grałem nikim innym jak Śląsk Wrocław

ja już grałem hmm
Jagiellonia - 2 mistrza Polski , 2 wicemistrze , 2 Puchary Polski - LM faza grupowa , LE - 2 razy ( ćwierćfinał ) - zwolnili mnie za zajęcie 2 miejsca :lol:
Liverpool - mistrz Anglii - i później przez 3 sezony wsztystko co było do zdobycia
Hereford - awans do II ligi angielskiej - z 5-6 sezonów plus jednocześnie reprezentacja Portugalii ( pół finał Euro , 1/4 MŚ )
późnej jeszcze jakiś angielskim z niższych lig ale juz nie pamiętam nazw Estleih ? czy coś :P
póxniej jakies Vebonse - czy coś tam z Włoch - ale tu było cięzko - najniższa liga - nic nie ugrałem
no i obecnie liga niemiecka
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  2 września 2012
z 2 miechy nie grałem w FMa już :ninja:

13stka w październiku ?
Chudy
Chudy
  2 września 2012
RexMundi
RexMundi: znam wielu :)

Ja nie rozumiem takich ludzi i nie widzę sensu w powtarzaniu spotkań,przecież to idiotyczne.
RexMundi
RexMundi: ja już grałem hmm Jagiellonia - 2 mistrza Polski , 2 wicemistrze , 2 Puchary Polski - LM faza grupowa , LE - 2 razy ( ćwierćfinał ) - zwolnili mnie za zajęcie 2 miejsca Liverpool - mistrz Anglii - i później przez 3 sezony wsztystko co było do zdobycia Hereford - awans do II ligi angielskiej - z 5-6 sezonów plus jednocześnie reprezentacja Portugalii ( pół finał Euro , 1/4 MŚ ) późnej jeszcze jakiś angielskim z niższych lig ale juz nie pamiętam nazw Estleih ? czy coś :P póxniej jakies Vebonse - czy coś tam z Włoch - ale tu było cięzko - najniższa liga - nic nie ugrałem no i obecnie liga niemiecka

Ja wierzę,że zdobędę kiedyś Śląskiem LM,jak na razie największy mój sukces to półfinał LM :ziober2:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  2 września 2012
Niebawem MasterChef po polsku, no zobaczymy jak im to wyszło :ziober2:
Chudy
Chudy
  2 września 2012
Psyche30
Psyche30: Niebawem MasterChef po polsku, no zobaczymy jak im to wyszło

że co? :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.