lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 209 z 822
A ja drugi sezon Śląskiem i faza grupowa LE,gdyby nie te głupie błędy obrony w końcówce to spokojnie wyszedłbym z tej grupy (Roma,Panathinaikos,Bolton,Śląsk).
LouisVanGaal: Sporo opcji. Gra na czas na maksimum, podania krótkie, do nogi i odznaczyć kontrataki bo nie ma co ryzykować. Ja też na końcówki wprowadzam często drugiego DP.
Ja zaobserwowałem,że im bardziej obronnie ustawiam taktykę i suwaki w końcówkach z lepszymi przeciwnikami tym większa jest szansa,że wsadzą mi jakąś bramę w ostatnich minutach.A ja ogólnie gram dwoma DP

Chudy: Wczoraj wygrywałem z Romą 1-0 na wyjeździe,grałem w 10 prawie cały mecz.Straciłem dwie bramki w 89 i 91 minucie.Potem mecz z Panathinaikosem i podobna sytuacja gdzie tracę gola na 1-1 w ostatniej minucie.Macie jakieś sposoby na to?Oczywiście zmieniłem
to jest najgorsze
ja miałem ostatnio taka całą serie chyba 5-6 spotkań że w końcówce strzelali mi na remis lub zwycięstwo
Konto usunięte: Ja aż tak fantasy składu nie mam. 6 sezon (albo 7 już) i jeszcze Lechem nie zdobyłem LM
ja mam 12 zł na transfery
i pierwszy raz od 4 lat - stan konta na plus
jedy mój cel na ten sezon to utrzymac się w II lidze
...Ignorance is bliss...
chyba nie ..to jest tak jak pisałeś
daja w końcówce ustawiania defensywne - cofan napastnika , wprowadzam obrońce , cofam linie obrony - kuxwa - zawsze strzelaja ;p
dziś odniosłem moje pierwsze zwycięstwo w II lidze przeciwko Augsburgowi 2:1 ( 7 kolejka )
bilans 1-3-3
...Ignorance is bliss...
RexMundi: chyba nie ..to jest tak jak pisałeś
daja w końcówce ustawiania defensywne - cofan napastnika , wprowadzam obrońce , cofam linie obrony - kuxwa - zawsze strzelaja ;p
dziś odniosłem moje pierwsze zwycięstwo w II lidze przeciwko Augsburgowi 2:1 ( 7 kolejka )
bilans 1-3-3
A co Ty grasz w jakiejś ósmej lidze niemieckiej?
no chyba napisałem że obecnie II liga niemiecka
==
tylko dwa razy grałem zespołem z I ligi - > Liverpool i Jagiellonią
wole brać jakiś przypadkowy z najniższych lig i starać się coś osiągnąć
teraz zaczynałem z Ligi Regionalnej Północnej
i zaliczyłem już awans do III ligi a teraz do II ( w 3 lata ) - w drugim sezonie ledwo uniknąłem spadku do regionalnej a w trzecim w ostatniej kolejce dzięki korzystnym wynikom awansowałem z 3 miejsca - teraz mam cel utrzymac się w II lidze - wzbogacić się trochę ( 3 lata spacałem jakiś kredyt że byłem już 10 mln na minus ) teraz wychodze na plus - uzbieram kasę - dostane na transfery - rozbudowe klubu i może pomysle o walce o awans do I ligi lub puchary przez puchar krajowy :P chociaż ciazko - I runde dostałęm z Leverkusen 5:1
no i to co najważniejsze - nigdy nie powtarzam spotkania
...Ignorance is bliss...
znam wielu :)
ja już grałem hmm
Jagiellonia - 2 mistrza Polski , 2 wicemistrze , 2 Puchary Polski - LM faza grupowa , LE - 2 razy ( ćwierćfinał ) - zwolnili mnie za zajęcie 2 miejsca
Liverpool - mistrz Anglii - i później przez 3 sezony wsztystko co było do zdobycia
Hereford - awans do II ligi angielskiej - z 5-6 sezonów plus jednocześnie reprezentacja Portugalii ( pół finał Euro , 1/4 MŚ )
późnej jeszcze jakiś angielskim z niższych lig ale juz nie pamiętam nazw Estleih ? czy coś :P
póxniej jakies Vebonse - czy coś tam z Włoch - ale tu było cięzko - najniższa liga - nic nie ugrałem
no i obecnie liga niemiecka
...Ignorance is bliss...
Ja nie rozumiem takich ludzi i nie widzę sensu w powtarzaniu spotkań,przecież to idiotyczne.
RexMundi: ja już grałem hmm
Jagiellonia - 2 mistrza Polski , 2 wicemistrze , 2 Puchary Polski - LM faza grupowa , LE - 2 razy ( ćwierćfinał ) - zwolnili mnie za zajęcie 2 miejsca
Liverpool - mistrz Anglii - i później przez 3 sezony wsztystko co było do zdobycia
Hereford - awans do II ligi angielskiej - z 5-6 sezonów plus jednocześnie reprezentacja Portugalii ( pół finał Euro , 1/4 MŚ )
późnej jeszcze jakiś angielskim z niższych lig ale juz nie pamiętam nazw Estleih ? czy coś :P
póxniej jakies Vebonse - czy coś tam z Włoch - ale tu było cięzko - najniższa liga - nic nie ugrałem
no i obecnie liga niemiecka
Ja wierzę,że zdobędę kiedyś Śląskiem LM,jak na razie największy mój sukces to półfinał LM