WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Chudy
Chudy
  31 sierpnia 2012
Psyche30
Psyche30: Mówię Ci, chyba z pół godziny się hahaliśmy na cały skwerek miejski , aż nas brzuchy bolały , jeszcze ta jej mina, to skrzywienie , no kuwa polac się mozna było

no nic dziwnego , mi nigdy nie było dane niestety widzieć jak ktoś wygina się po spożyciu kubka mineralki d83dde02
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  31 sierpnia 2012
Chudy
Chudy: a widzisz , można? można!

Kurdę, żeby kibic Śląska mnie poprawiał :rotfl:.

Chudy
Chudy: le meta u was dobrze chyba prosperuje czo? u nas to jedna kobiecina leje z wanny chochlą do zupy do takich butelek po oleju naprawdę wyrafinowana impreza jest przy takim flakoniku

Akurat od jakichś 4 lat mamy fajne źródło, nie oślepłam, nie mam kaca po tym spirycie, jest moc i spokojna noc potem ;D.
Do butelek po oleju bym zaufania nie miała, my kupujemy w baniakach 5 litrowych po wodzie mineralnej :rotfl:.

A najbardziej obleśne na świecie jest robione przez siebie wino z ryżu, o ja jebie, biegałam po lesie po tym, gonił mnie wtedy mój obecny facet, wleciałam w jakieś krzaki i nie mogłam z nich wyjść, potem wymiotowałam dalej niż widziałam, mialam zgage, więc dali mi się napić mleka, bo ponoc pomaga, niestety nie mi :rotfl:. Był czad jak jasna cholera. Plus jest jeden faceta zdobyłam, a było to 12 lat temu :rotfl:.

Jejq jak miło sobie wspominamy alkoholowe wygłupy no :zakochany::rotfl:.
:ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  31 sierpnia 2012
Psyche30
Psyche30: Dałąm dupy :( Wybaczysz?

Spijam kolejnego drinka, jestem sklonna coraz więcej wybaczyć, więc masz szczęście :ziober2:.
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  31 sierpnia 2012
Chudy
Chudy: no nic dziwnego , mi nigdy nie było dane niestety widzieć jak ktoś wygina się po spożyciu kubka mineralki

Trzymam kciuki by było Ci dane :rotfl:
Wrazenia przednie :ziober2:

MaqdaIena
MaqdaIena: Plus jest jeden faceta zdobyłam,

Ech, romantyczne to to , jak z harlequina :zakochany:
:rotfl:
Chudy
Chudy
  31 sierpnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Kurdę, żeby kibic Śląska mnie poprawiał .

oczywista oczywistość 270c
MaqdaIena
MaqdaIena: Akurat od jakichś 4 lat mamy fajne źródło, nie oślepłam, nie mam kaca po tym spirycie, jest moc i spokojna noc potem ;D. Do butelek po oleju bym zaufania nie miała, my kupujemy w baniakach 5 litrowych po wodzie mineralnej .A najbardziej obleśne na świecie jest robione przez siebie wino z ryżu, o ja jebie, biegałam po lesie po tym, gonił mnie wtedy mój obecny facet, wleciałam w jakieś krzaki i nie mogłam z nich wyjść, potem wymiotowałam dalej niż widziałam, mialam zgage, więc dali mi się napić mleka, bo ponoc pomaga, niestety nie mi . Był czad jak jasna cholera. Plus jest jeden faceta zdobyłam, a było to 12 lat temu .Jejq jak miło sobie wspominamy alkoholowe wygłupy no .

w butlach 5L , widzę życie toczy się pod znakiem % :rotfl:
Magdo nie ma to jak popić wódeczkę mlekiem , a potem biegiem do kibelka d83dde02
Chudy
Chudy
  31 sierpnia 2012
ok ja uciekam , dzięki za rozmowę :)
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  31 sierpnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Spijam kolejnego drinka, jestem sklonna coraz więcej wybaczyć, więc masz szczęście .

To lubię d83ddc4d

A ja uciekam z forum , więc dobrej nocy :D :*
MaqdaIena
MaqdaIena
  31 sierpnia 2012
Psyche30
Psyche30: Ech, romantyczne to to , jak z harlequina

No, nikt by nie zgadł że wyrwałam faceta na moje pijane zwłoki :rotfl:.

Chudy
Chudy: w butlach 5L , widzę życie toczy się pod znakiem % Magdo nie ma to jak popić wódeczkę mlekiem , a potem biegiem do kibelka

Teraz kupiliśmy 3x po 5 litrów :rotfl:.
No kurdę to nie była moja wina, i nie wódeczkę, a wino z ryżu, ktore chyba nie bylo do konca przerobione, bo smakowało jak pomyje. I nie do kibla, bo kazali mi wypić pod sklepem :rotfl:.
MaqdaIena
MaqdaIena
  31 sierpnia 2012
Dobrze, że sobie idziecie, bo mnie już poslady bolą od siedzenia.

Miłego Wam również.

Anno :*.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  1 września 2012
Psyche30
Psyche30: Jak można oglądac ten chłam ?

dopóki puszczają tam Bundych będę oglądać :P
...Ignorance is bliss...
kzyhu
kzyhu
  1 września 2012
Nuti 2755 zauważyłeś się Psy II obrobili cyfrowo ? w HD naprawdę nieźle wyglądało 261d
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  1 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nuti zauważyłeś się Psy II obrobili cyfrowo ? w HD naprawdę nieźle wyglądało

Taaa już na torrentach szukam takiej wersji do domowej biblioteki :D
łep mnie po wczorajszym boli :rotfl:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kzyhu
kzyhu
  1 września 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: łep mnie po wczorajszym boli

a nie łeb :P

"ale mnie łeb... no mili ludzie, tylko trochę za dużo piją" :D
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  1 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: "ale mnie łeb... no mili ludzie, tylko trochę za dużo piją" :D

"z taką gębą to kim on może być .... TAJEM ? " :D - to lubię ;]
oczywiście debata przy flaszce i "odrąbali mi prawy kciuk kacapy ebane, co ja będę ...." - "będzie sobie trzepał lewą ręką" - Boguś :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kzyhu
kzyhu
  1 września 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: "z taką gębą to kim on może być .... TAJEM ? " :D - to lubię ;]

tam to jest chyba "z takim ryjem" :P

najlepszy cytat z tego filmu to mam tu w podpisie :ziober2:
a i no jeszcze z Nowego "Wy nie jesteście złe ,Wy jesteście bezdennie głupie" :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.