lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 205 z 822
Kurdę, żeby kibic Śląska mnie poprawiał
.Chudy: le meta u was dobrze chyba prosperuje czo? u nas to jedna kobiecina leje z wanny chochlą do zupy do takich butelek po oleju naprawdę wyrafinowana impreza jest przy takim flakoniku
Akurat od jakichś 4 lat mamy fajne źródło, nie oślepłam, nie mam kaca po tym spirycie, jest moc i spokojna noc potem ;D.
Do butelek po oleju bym zaufania nie miała, my kupujemy w baniakach 5 litrowych po wodzie mineralnej
.A najbardziej obleśne na świecie jest robione przez siebie wino z ryżu, o ja jebie, biegałam po lesie po tym, gonił mnie wtedy mój obecny facet, wleciałam w jakieś krzaki i nie mogłam z nich wyjść, potem wymiotowałam dalej niż widziałam, mialam zgage, więc dali mi się napić mleka, bo ponoc pomaga, niestety nie mi
. Był czad jak jasna cholera. Plus jest jeden faceta zdobyłam, a było to 12 lat temu
.Jejq jak miło sobie wspominamy alkoholowe wygłupy no
:rotfl:.
oczywista oczywistość

MaqdaIena: Akurat od jakichś 4 lat mamy fajne źródło, nie oślepłam, nie mam kaca po tym spirycie, jest moc i spokojna noc potem ;D.
Do butelek po oleju bym zaufania nie miała, my kupujemy w baniakach 5 litrowych po wodzie mineralnej .A najbardziej obleśne na świecie jest robione przez siebie wino z ryżu, o ja jebie, biegałam po lesie po tym, gonił mnie wtedy mój obecny facet, wleciałam w jakieś krzaki i nie mogłam z nich wyjść, potem wymiotowałam dalej niż widziałam, mialam zgage, więc dali mi się napić mleka, bo ponoc pomaga, niestety nie mi . Był czad jak jasna cholera. Plus jest jeden faceta zdobyłam, a było to 12 lat temu .Jejq jak miło sobie wspominamy alkoholowe wygłupy no .
w butlach 5L , widzę życie toczy się pod znakiem %

Magdo nie ma to jak popić wódeczkę mlekiem , a potem biegiem do kibelka

No, nikt by nie zgadł że wyrwałam faceta na moje pijane zwłoki
.Chudy: w butlach 5L , widzę życie toczy się pod znakiem %
Magdo nie ma to jak popić wódeczkę mlekiem , a potem biegiem do kibelka
Teraz kupiliśmy 3x po 5 litrów
.No kurdę to nie była moja wina, i nie wódeczkę, a wino z ryżu, ktore chyba nie bylo do konca przerobione, bo smakowało jak pomyje. I nie do kibla, bo kazali mi wypić pod sklepem
.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek