WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  31 sierpnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Kiedy ja nie muszę no .

To dobrze, ale chociaż nie mędrkuj jak instrukcji obsługi nie znasz :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Warczę, jęczę, Annę smyrkam, gibkie ciało jej wyginam.

Moja poetka :zakochany: :rotfl:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  31 sierpnia 2012
Chudy
Chudy: mam złe wspomnienia z takimi tanimi wódeczkami , ale może to dlatego że spożywałem je ciepłe i z takich styropianowych kubków do kawy dostępnych na Orlenie,które strasznie śmierdzą gabinetem dentystycznym na mojej czarnej liście jest Starogardzka i Arctica a zmrożona wódeczka nawet ta najtańsza będzie wjeżdżała jak Stock czy inne dobro

Ahahaha, to się nie dziwie, skoro piłes cieplą, każda wódka obojętnie ile kosztuje i jest ciepła jest ohydna, i się automatycznie cofa ;D.
Starogardzkiej chyba nie piłam. Arctic to taka z odblaskową naklejką ? Chyba widziałam tylko na półkach.
Ja najbardziej nie trawię Bolsa, tego nawet zimnego nie da się upić, fuj.
Soplicę uwielbiam od zawsze na zawsze i wspomniany przez Ciebie Stock jest świetny, nawet smakowe ich są bardzo fajne.
:ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  31 sierpnia 2012
Enkido
Enkido: Nie wiem czy FC jeszcze istnieje

Czas się dowiedzieć ;D.

Chudy
Chudy: biorę pod uwagę to że jesteś kobietą , chociaż jak patrzę na niektóre moje koleżanki i ich libacje to już wiem,że marny to wyznacznik

Uważam, że mam mocną głowę, chociaż mało którego faceta przepiję ;D.
Jednak moje znajome wszystkie mają zakaz od swoich mężów/ facetów dotrzymywania mi tempa w piciu.
A i tak kilka kieliszków śliwowicy mnie prawie zabiło, więc kurdę no nie ma reguły :ziober2:.
Psyche30
Psyche30
  31 sierpnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: W sprzedaży są 50tki ? ;o. U mnie chyba nie ma, albo są tak małe że nie zauważyłam .

Chudy
Chudy: 50ml? o kurde to chyba jakieś limited edition bo u mnie to od 100 gram wzwyż ,a zresztą kto by się pieprzył z takimi małymi objętościami

Jasne ze sa 50-tki, sama polewałam :rotfl:
I powiem ze szły bardziej niż setki , nie wiem czemu, moze dlatego ze większość klientów wolała pić z mniejszych kieliszków, w ogóle to nie wiem po cholerę ktoś brał 10 czy więcej 50-tek zamiast wziąć od razu cała flachę, ale tak to jest jak zamiar wypicia małej ilości zamienia się zaraz w zamiar wypicia większej ilości :D
Chudy
Chudy
  31 sierpnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Ahahaha, to się nie dziwie, skoro piłes cieplą, każda wódka obojętnie ile kosztuje i jest ciepła jest ohydna, i się automatycznie cofa ;D. Starogardzkiej chyba nie piłam. Arctic to taka z odblaskową naklejką ? Chyba widziałam tylko na półkach. Ja najbardziej nie trawię Bolsa, tego nawet zimnego nie da się upić, fuj. Soplicę uwielbiam od zawsze na zawsze i wspomniany przez Ciebie Stock jest świetny, nawet smakowe ich są bardzo fajne.

nie,Arktica to taka z niedźwiadkiem obczaj :rotfl:

do mojej listy zapomniałem dodać wódeczki o pięknej nazwie Niagara,którą zakupiłem na stacji Shell w promocji za 16.99pln , rzeczywiście jak sama nazwa mówi o poranku nad muszlą klozetową miałem szumy jak bym był nad Niagarą :rotfl:
a co do picia ciepłej wódeczki , wiadomka że każdy woli jak wódka jest zmrożona a panny obok są urodziwe , no ale wiesz jak się nie ma co się lubi .... :rotfl:
Psyche30
Psyche30
  31 sierpnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Ahaha, ostatnio kupiliśmy w Selgrosie najtańszą wódkę jaką się dało, nawet nie pamiętam nazwy, tak na spróbowanie i kurdę muszę powiedzieć, że po zmrożeniu była dobra .

Moze taka ze zbożami na rysunku? Wiem ze tania i sama chlałam i dobra była :rotfl:
WueRZet
WueRZet
  31 sierpnia 2012
Chudy
Chudy: o pięknej nazwie Niagara,którą zakupiłem na stacji Shell w promocji za 16.99pln ,

Niagara kiedyś nie kosztowała więcej niż 12 zł w Realu :ninja:
MaqdaIena
MaqdaIena
  31 sierpnia 2012
Psyche30
Psyche30: To dobrze, ale chociaż nie mędrkuj jak instrukcji obsługi nie znasz

Młot pneumatyczny dobre drgania wytwarza, próbowałaś ?:rotfl:.

Psyche30
Psyche30: Moja poetka

Eh, a już sądziłam że wierszem odpowiesz, to bym miala dalej pole do popisu, a tak zepsułaś :rotfl:.

Psyche30
Psyche30: Jasne ze sa 50-tki, sama polewałam I powiem ze szły bardziej niż setki , nie wiem czemu, moze dlatego ze większość klientów wolała pić z mniejszych kieliszków, w ogóle to nie wiem po cholerę ktoś brał 10 czy więcej 50-tek zamiast wziąć od razu cała flachę, ale tak to jest jak zamiar wypicia małej ilości zamienia się zaraz w zamiar wypicia większej ilości :D

Ale Ty piszesz teraz o knajpie ?
Bo ja to zrozumiałam, że w sklepach można wódkę w butelkach 50 ml kupić ;D.
WueRZet
WueRZet
  31 sierpnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: No !

Respekt i strach czuję :ziober2:
Chudy
Chudy
  31 sierpnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Jednak moje znajome wszystkie mają zakaz od swoich mężów/ facetów dotrzymywania mi tempa w piciu.

zakazy w małżeństwie , dlatego wciąż żyję na kocią łapę :ninja:
Psyche30
Psyche30: I powiem ze szły bardziej niż setki , nie wiem czemu, moze dlatego ze większość klientów wolała pić z mniejszych kieliszków

nie pamiętam kiedy ostatnio piłem z kieliszków :ninja: ja mam swoją specjalnie grawerowaną literatkę :zakochany: walę strzały między 60 a 80ml , nie lubię pic z jakichś naparstków typu 25 czy 30 , bo im więcej razy przełykam wódkę tym mnie bardziej mdli a tak walnę kilka strzałów i jest cieplutko (dlatego też wielu moich znajomych nie lubi ze mną pić przed jakimiś eventami i starają się trzymać własne tempo) :zabawa:
Psyche30
Psyche30
  31 sierpnia 2012
Wiecie co, ostatnio chlam non stop ukraińskie wódki i musze powiedziec ze są zajebiste :ziober2:
Szczególnie taka jedna, nazwy nie pamiętam, ale jutro znów sobie przypomnę :D
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  31 sierpnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Czas się dowiedzieć ;D.

Raczej się rozsypało, ludzie wolą na własną rękę jechać
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Chudy
Chudy
  31 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Niagara kiedyś nie kosztowała więcej niż 12 zł w Realu

no ale wiesz jak jest , na stacji zawsze ta marża jest grana , w każdym bądź razie tej wódeczce to ja już podziękuje :rotfl:
Chudy
Chudy
  31 sierpnia 2012
Psyche30
Psyche30: Wiecie co, ostatnio chlam non stop ukraińskie wódki i musze powiedziec ze są zajebiste Szczególnie taka jedna, nazwy nie pamiętam, ale jutro znów sobie przypomnę :D

pewnie paprykówka :pavarotti:
Psyche30
Psyche30
  31 sierpnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Młot pneumatyczny dobre drgania wytwarza, próbowałaś ?.

Spindalaj :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Eh, a już sądziłam że wierszem odpowiesz, to bym miala dalej pole do popisu, a tak zepsułaś .

I dlatego nie odpisałąm zebyś tu swych popisów nie dawała bo marnie wyszłabym w Twoim swietle hahahahaha :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Ale Ty piszesz teraz o knajpie ? Bo ja to zrozumiałam, że w sklepach można wódkę w butelkach 50 ml kupić ;D.

No ja o knajpach :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.