lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 202 z 822
Chudy: mam złe wspomnienia z takimi tanimi wódeczkami , ale może to dlatego że spożywałem je ciepłe i z takich styropianowych kubków do kawy dostępnych na Orlenie,które strasznie śmierdzą gabinetem dentystycznym na mojej czarnej liście jest Starogardzka i Arctica a zmrożona wódeczka nawet ta najtańsza będzie wjeżdżała jak Stock czy inne dobro
Ahahaha, to się nie dziwie, skoro piłes cieplą, każda wódka obojętnie ile kosztuje i jest ciepła jest ohydna, i się automatycznie cofa ;D.
Starogardzkiej chyba nie piłam. Arctic to taka z odblaskową naklejką ? Chyba widziałam tylko na półkach.
Ja najbardziej nie trawię Bolsa, tego nawet zimnego nie da się upić, fuj.
Soplicę uwielbiam od zawsze na zawsze i wspomniany przez Ciebie Stock jest świetny, nawet smakowe ich są bardzo fajne.

Czas się dowiedzieć ;D.
Chudy: biorę pod uwagę to że jesteś kobietą , chociaż jak patrzę na niektóre moje koleżanki i ich libacje to już wiem,że marny to wyznacznik
Uważam, że mam mocną głowę, chociaż mało którego faceta przepiję ;D.
Jednak moje znajome wszystkie mają zakaz od swoich mężów/ facetów dotrzymywania mi tempa w piciu.
A i tak kilka kieliszków śliwowicy mnie prawie zabiło, więc kurdę no nie ma reguły
.
Chudy: 50ml? o kurde to chyba jakieś limited edition bo u mnie to od 100 gram wzwyż ,a zresztą kto by się pieprzył z takimi małymi objętościami
Jasne ze sa 50-tki, sama polewałam

I powiem ze szły bardziej niż setki , nie wiem czemu, moze dlatego ze większość klientów wolała pić z mniejszych kieliszków, w ogóle to nie wiem po cholerę ktoś brał 10 czy więcej 50-tek zamiast wziąć od razu cała flachę, ale tak to jest jak zamiar wypicia małej ilości zamienia się zaraz w zamiar wypicia większej ilości :D
MaqdaIena: Ahahaha, to się nie dziwie, skoro piłes cieplą, każda wódka obojętnie ile kosztuje i jest ciepła jest ohydna, i się automatycznie cofa ;D.
Starogardzkiej chyba nie piłam. Arctic to taka z odblaskową naklejką ? Chyba widziałam tylko na półkach.
Ja najbardziej nie trawię Bolsa, tego nawet zimnego nie da się upić, fuj.
Soplicę uwielbiam od zawsze na zawsze i wspomniany przez Ciebie Stock jest świetny, nawet smakowe ich są bardzo fajne.
nie,Arktica to taka z niedźwiadkiem obczaj

do mojej listy zapomniałem dodać wódeczki o pięknej nazwie Niagara,którą zakupiłem na stacji Shell w promocji za 16.99pln , rzeczywiście jak sama nazwa mówi o poranku nad muszlą klozetową miałem szumy jak bym był nad Niagarą

a co do picia ciepłej wódeczki , wiadomka że każdy woli jak wódka jest zmrożona a panny obok są urodziwe , no ale wiesz jak się nie ma co się lubi ....

Młot pneumatyczny dobre drgania wytwarza, próbowałaś ?
.Eh, a już sądziłam że wierszem odpowiesz, to bym miala dalej pole do popisu, a tak zepsułaś
.Psyche30: Jasne ze sa 50-tki, sama polewałam
I powiem ze szły bardziej niż setki , nie wiem czemu, moze dlatego ze większość klientów wolała pić z mniejszych kieliszków, w ogóle to nie wiem po cholerę ktoś brał 10 czy więcej 50-tek zamiast wziąć od razu cała flachę, ale tak to jest jak zamiar wypicia małej ilości zamienia się zaraz w zamiar wypicia większej ilości :D
Ale Ty piszesz teraz o knajpie ?
Bo ja to zrozumiałam, że w sklepach można wódkę w butelkach 50 ml kupić ;D.

MaqdaIena: Jednak moje znajome wszystkie mają zakaz od swoich mężów/ facetów dotrzymywania mi tempa w piciu.
zakazy w małżeństwie , dlatego wciąż żyję na kocią łapę

Psyche30: I powiem ze szły bardziej niż setki , nie wiem czemu, moze dlatego ze większość klientów wolała pić z mniejszych kieliszków
nie pamiętam kiedy ostatnio piłem z kieliszków
ja mam swoją specjalnie grawerowaną literatkę
walę strzały między 60 a 80ml , nie lubię pic z jakichś naparstków typu 25 czy 30 , bo im więcej razy przełykam wódkę tym mnie bardziej mdli a tak walnę kilka strzałów i jest cieplutko (dlatego też wielu moich znajomych nie lubi ze mną pić przed jakimiś eventami i starają się trzymać własne tempo) 
Wiecie co, ostatnio chlam non stop ukraińskie wódki i musze powiedziec ze są zajebiste 
Szczególnie taka jedna, nazwy nie pamiętam, ale jutro znów sobie przypomnę :D

Szczególnie taka jedna, nazwy nie pamiętam, ale jutro znów sobie przypomnę :D
Spindalaj

MaqdaIena: Eh, a już sądziłam że wierszem odpowiesz, to bym miala dalej pole do popisu, a tak zepsułaś .
I dlatego nie odpisałąm zebyś tu swych popisów nie dawała bo marnie wyszłabym w Twoim swietle hahahahaha

MaqdaIena: Ale Ty piszesz teraz o knajpie ?
Bo ja to zrozumiałam, że w sklepach można wódkę w butelkach 50 ml kupić ;D.
No ja o knajpach :D