lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 199 z 822
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Ceną będzie moja cnota, pasi ?
.Enkido: Ja wiem, ale na pierwszą jazdę to lepiej, żeby sucho było.Tej, w niedzielę też ma nie padać, o to też trzeba tańczyć :)
E tam, mnie facet na pierwszą jazdę wziął na 'katowicką' żebym depnęła i poczuła samochód, zauważ, że wczesniej nie prowadziłam nigdy auta ;D.
No wiadomo, impreza trwa do późnego rana niedzielnego
.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
A co ja wielbicielka cnotek?

Robisz tak, malujesz mi paznokcie bo się gnębię już ze 20 minut a zachciało mi się koniecznie mieć róż neonowy a ten akurat lakier nie pierwszej swieżości, zaraz mnie coś strzeli

A ja jutro modlę się zarliwie jak jeszcze nigdy w życiu !

Nie masz prawka ?
.Na czworaka, ale się dowlekę na Bułgarską
.Jak dla mnie może padać, może być gradobicie, trąba powietrzna, nie ma różnicy.
Przeżyłam na stadionie mecz w śniegu po kolana, przezyję tam wszystko
.
@WueRZet:
Jakieś wątpliwości czo ?
Może lubisz, skąd mam wiedzieć ?
Jesu, weź wlej trochę zmywacza do lakieru i voila.
A teraz na kolana i jedziesz zdrowaśki
.
Jakieś wątpliwości czo ?
Psyche30: A co ja wielbicielka cnotek?
Robisz tak, malujesz mi paznokcie bo się gnębię już ze 20 minut a zachciało mi się koniecznie mieć róż neonowy a ten akurat lakier nie pierwszej swieżości, zaraz mnie coś strzeli
A ja jutro modlę się zarliwie jak jeszcze nigdy w życiu !
Może lubisz, skąd mam wiedzieć ?
A teraz na kolana i jedziesz zdrowaśki
.
Pheh, gadanie.
Prawko zawsze się może przydać ;D.
Nie no, ja zrobiłam jak miałam eeee 26 lat
.Ten kto nie chodzi na mecze, nie ma prawa się mądrować !
Takie jest moje zdanie, amen
.
MaqdaIena: Może lubisz, skąd mam wiedzieć ?
A teraz na kolana i jedziesz zdrowaśki .
Wolę takie już podrasowane co nie co

akurat mam tyle prawie co nic, a do całodobowego nie chce mi się iść bo kiedy się tam w nocy nie wybieram to prawie zawsze kogoś spotkam i wracam do domu po 2 godz albo i więcej

Zabrzmiało tak mrrrrr