lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 203 z 822
Cholera, pierwszę widzę ;D.
Chudy: do mojej listy zapomniałem dodać wódeczki o pięknej nazwie Niagara,którą zakupiłem na stacji Shell w promocji za 16.99pln , rzeczywiście jak sama nazwa mówi o poranku nad muszlą klozetową miałem szumy jak bym był nad Niagarą
a co do picia ciepłej wódeczki , wiadomka że każdy woli jak wódka jest zmrożona a panny obok są urodziwe , no ale wiesz jak się nie ma co się lubi ....
Też jej nie znam ;D.
A no wiadomo, wypije się niemal wszystko
.O, jak już sie zimno robi to my zawsze jadąc na mecz kupujemy gorzką żołądkową żóltą, i pijemy ją wtedy na czysto, bo jest słodka i smakuje nawet, jednak kurdę ja mam po niej zgagę zawsze
.A i tak preferuję spirytus :D.
Kurdę nie pamiętam, czyli miała moc
.
Chudy: nie pamiętam kiedy ostatnio piłem z kieliszków ja mam swoją specjalnie grawerowaną literatkę walę strzały między 60 a 80ml , nie lubię pic z jakichś naparstków typu 25 czy 30 , bo im więcej razy przełykam wódkę tym mnie bardziej mdli a tak walnę kilka strzałów i jest cieplutko (dlatego też wielu moich znajomych nie lubi ze mną pić przed jakimiś eventami i starają się trzymać własne tempo)
Każdy ma tam jakieś swoje upodobania :D
Juz mi się podobasz
.W drugą stronę też to idzie, dlatego sejm hir
.Trzymasz go, i przez drgania w dłoniach dostajesz orgazmu
.Psyche30: I dlatego nie odpisałąm zebyś tu swych popisów nie dawała bo marnie wyszłabym w Twoim swietle hahahahaha
A ja tak lubię wierszem zarzucić no
.To się dogadaliśmy ;D.

Jeśli masz na myśli nemiroffa z papryką, bo nemiroff tez ukraińska to jest zajebista wódka , bardzo lubię, ale chodzi mi o taką inną, mój kumpel teraz robi kursy na ukraina tirem i zawsze coś zwozi to ja z jego zoną wsjo degustujemy
Ale jest taka inna , prostokątna butelka, raz wypiłyśmy jej sporo i zero kaca.Chudy: WueRZet:Niagara kiedyś nie kosztowała więcej niż 12 zł w Realu
no ale wiesz jak jest , na stacji zawsze ta marża jest grana , w każdym bądź razie tej wódeczce to ja już podziękuje
Piłem raz, wiele lat temu, a do dzisiaj pamiętam tego skutki

Ostatnio dwa razy piłem nasz najlepszy, podobno, produkt eksportowy :

Warto

Czy tylko mi nie działa F-Mod? 

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
nie bądź taka ordynarna , dawno nie wymiotowałaś po alkoholu tak?

domyślam się , pewnie w skali 70% spiryt - 30% woda

nigdy nie zapomnę jak popiłem taki rozrobiony spirytus szklanką tegoż samego spirytu lecz nierozrobionego (taki mały żarcik ziomeczka) , zwróciłem wcześniej wypite 8 browarków , ach jak mi było żal tego chmielu

Chudy: WueRZet:Warto
o człowieku jaka burżuazyjna butla , ciekawe czy rano spawy nie są równie obfite jak grawer na tym szkle
Pierwszą robiłem w dwójkę, ze znajomą. Poranek idealny, nie leżała ani na żołądku, ani w głowie. Dodam, że zakąszałem, nie popijałem. Tyle tylko, że w Polsce ciężko dostać tę wódkę