lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 200 z 822
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Psyche30: Wolę takie już podrasowane co nie co
akurat mam tyle prawie co nic, a do całodobowego nie chce mi się iść bo kiedy się tam w nocy nie wybieram to prawie zawsze kogoś spotkam i wracam do domu po 2 godz albo i więcej
Zabrzmiało tak mrrrrr
A, zapamiętam i na następne spotkanie pomaluję oczy na pandę, i ubiorę pończochy
.Jesteś totalnie nieprzygotowana, wstydź się !
U mnie na osiedlu nawet nie ma takiego sklepu, calodobowego, eh.
Mam warczeć już ?
.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Enkido: To małe piwo jest, dojazd nie jest taki trudny, z powrotem przy meczach o 20:30 jest problem. Ale najważniejszy to brak kasy zwyczajnie
A, rozumiem.
W sumie na szczeście bilety i tak są tańsze niż kilka rund temu. Jednak wiadomo, idąc na mecz trzeba włączyć w cenę dodatkowe koszta. Alkohol przykładowo
.Mów do mnie per pani
.
MaqdaIena: A, zapamiętam i na następne spotkanie pomaluję oczy na pandę, i ubiorę pończochy .
Jesteś totalnie nieprzygotowana, wstydź się !
U mnie na osiedlu nawet nie ma takiego sklepu, calodobowego, eh.
Mam warczeć już ?

Ten sklep to jak zbawienie, nie musze nawet wspominac o co chodzi szczególnie i czego czasem braknie nocami

Jeszcze nie :D

.
.