lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 201 z 822
To mnie zaciekawiło :D
Co to za alkohol? :D
MaqdaIena: Ty tam lepiej uważaj, z prądem nie ma żartów, żeby Ci nie spaliło punktu G .
Wrrrrrrrrrrrr!!!!
Toć się nie jest podłączonym pod prąd, bosz widac że to nigdy wibro w łapie nie trzymało

Rób tak jeszcze, aż przejda mnie dreszcze

Niet, fresco z kumpelą na pół w domu, a potem setka ze spritem na drogę
.Patrz wyżej ;D.
Psyche30: Toć się nie jest podłączonym pod prąd, bosz widac że to nigdy wibro w łapie nie trzymało
Rób tak jeszcze, aż przejda mnie dreszcze
Kiedy ja nie muszę no
.O bosze rymowanki tak mnie jarają !
Warczę, jęczę, Annę smyrkam,
gibkie ciało jej wyginam.
Ahahahahah
.
Na bank macie tak jakieś fanklub czy coś
.No !
Ahaha, ostatnio kupiliśmy w Selgrosie najtańszą wódkę jaką się dało, nawet nie pamiętam nazwy, tak na spróbowanie i kurdę muszę powiedzieć, że po zmrożeniu była dobra
.
MaqdaIena: Ahaha, ostatnio kupiliśmy w Selgrosie najtańszą wódkę jaką się dało, nawet nie pamiętam nazwy, tak na spróbowanie i kurdę muszę powiedzieć, że po zmrożeniu była dobra .
mam złe wspomnienia z takimi tanimi wódeczkami , ale może to dlatego że spożywałem je ciepłe i z takich styropianowych kubków do kawy dostępnych na Orlenie,które strasznie śmierdzą gabinetem dentystycznym
na mojej czarnej liście jest Starogardzka i Arctica
a zmrożona wódeczka nawet ta najtańsza będzie wjeżdżała jak Stock czy inne dobro 
Psyche30: U mnie 50-tki po 3,50 , sety po 6-7 zł ,czyli na to starcza i na popicie, i to nie krajowej
50ml? o kurde to chyba jakieś limited edition bo u mnie to od 100 gram wzwyż ,a zresztą kto by się pieprzył z takimi małymi objętościami