lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 214 z 822
Rex kzyhu będzie zazdrosny 

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Chudy: Nie dość,że po szkole to jeszcze w wojsku na kuchni siedziałem,choć tam zbyt wyszukana kuchnia nie była,gdyż gotowaliśmy dla 600 osób.
Kurde, podziwiam :D
No, ostatnio robiłąm z bitą smietaną i malinami w srodku, był mega mniam :D

Ktoś tam ma kurki, też musze załatwić, zjadłabym takie na patelni z cebulką, troszkę mąki , śmietana , trzeba się wybrać i znalezć.
A najlepiej to pójde na kanie , mam jedno miejsce a potem usmażyć i jak schabowe w smaku mniam
A najlepiej to pójde na kanie , mam jedno miejsce a potem usmażyć i jak schabowe w smaku mniam

RexMundi: nom, nie tylko Ty sie dziwisz - po prostu lubie , ale jem tylko chude - czy surowe czy nie - tłustego nie rusze
Ale surowe mięso bez jakiejkolwiek obróbki może być groźne dla Twego zdrowia,więc uważaj.

E tam,nic takiego.Chociaż jak miałem z kumplem rozbijać 600 kotletów,czy sam obierać 600 jajek lub kroić 3 skrzynki pora itp to nie ukrywam,że miałem dosyć.

To bardziej deserowo Ty robisz.

Psyche30: Ktoś tam ma kurki, też musze załatwić, zjadłabym takie na patelni z cebulką, troszkę mąki , śmietana , trzeba się wybrać i znalezć.
Same rarytasy, kurki mam a kanie to tylko kwestia czasu.
Wpadnę z grzybami to w trójkę

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało