WueRZet
WueRZet
  11 July 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  2 September 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Od straszenia to są duchy

d83ddc7b
:rotfl:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  2 September 2012
Stchórzyłem d83ddc24
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Chudy
Chudy
  2 September 2012
Psyche30
Psyche30: Dobra szkoła życia pewnie :D Reklamacji nie mieliście odnośnie kuchni, nie zatruliście nikogo? :D

Reklamacje w wojsku? (śmiech) Przecież tam każdy umęczony po ćwiczeniach na poligonie marzył o ciepłym korycie,więc wiesz. d83dde1c
Psyche30
Psyche30
  2 September 2012
Chudy
Chudy: Reklamacje w wojsku? (śmiech) Przecież tam każdy umęczony po ćwiczeniach na poligonie marzył o ciepłym korycie,więc wiesz.

I konia z kopytami by się wpierdzieliło :ziober2:
Ale teraz już się tym w ogóle nie zajmujesz? Nie pracujesz w swoim zawodzie?
Chudy
Chudy
  2 September 2012
Psyche30
Psyche30: I konia z kopytami by się wpierdzieliło Ale teraz już się tym w ogóle nie zajmujesz? Nie pracujesz w swoim zawodzie?

A czy to ważne?Forum to nie miejsce na pisanie co i gdzie się robi. :ziober2:
Psyche30
Psyche30
  2 September 2012
Chudy
Chudy: A czy to ważne?Forum to nie miejsce na pisanie co i gdzie się robi.

Spoko :ziober2:
Takie odniosłam wrażenie, zresztą wielu ludzi nie robi w swoim zawodzie, ale jakbyś miał kiedy jaką swoją restaurant to dawaj namiary hahaha :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 September 2012
Smakosze w MONie wymiękają po 2 dniach błagając nawet o suchary :)
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Chudy
Chudy
  2 September 2012
Psyche30
Psyche30: Spoko Takie odniosłam wrażenie, zresztą wielu ludzi nie robi w swoim zawodzie, ale jakbyś miał kiedy jaką swoją restaurant to dawaj namiary hahaha :D

Oczywiście,że dam + 20% zniżki. :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Smakosze w MONie wymiękają po 2 dniach błagając nawet o suchary :)

Podbijam.Ja byłem w uprzywilejowanej sytuacji.Ale widok twarzy ziomka,który na śniadanie lub kolację dostał jedną bułkę więcej bezcenny. :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 September 2012
Chudy
Chudy: Podbijam.Ja byłem w uprzywilejowanej sytuacji.Ale widok twarzy ziomka,który na śniadanie lub kolację dostał jedną bułkę więcej bezcenny.

+ większa porcja masła, to już trzeba było miec wtyki u kuchni lub często chodzić na zmywak
Chudy
Chudy
  2 September 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: + większa porcja masła, to już trzeba było miec wtyki u kuchni lub często chodzić na zmywak

Lub popołudniami na obierak,ja tym których lubiłem nigdy nie żałowałem ziemniaków na obiad czy jakieś mięsko w bonusie.A i zdarzyło się napluć do żarełka nielubianym. d83dde02
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 September 2012
Chudy
Chudy: Lub popołudniami na obierak,ja tym których lubiłem nigdy nie żałowałem ziemniaków na obiad czy jakieś mięsko w bonusie.A i zdarzyło się napluć do żarełka nielubianym.

Normalne zagranie w stadzie, dlatego zawsze brało się od pań nie od szwejków.
Chudy
Chudy
  2 September 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Normalne zagranie w stadzie, dlatego zawsze brało się od pań nie od szwejków.

U mnie na wydawce same chłopy więc nie było takiej opcji.Jak chciałeś siedzieć głodny to przecież nikt Ci nie kazał jeść. d83dde0f
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 September 2012
Chudy
Chudy: U mnie na wydawce same chłopy więc nie było takiej opcji.Jak chciałeś siedzieć głodny to przecież nikt Ci nie kazał jeść.

A w ... dobra nie będę pisał w jakim mieście, chłopy tylko na zlewkach, no czasem wydawka pure przy obiedzie. A tak to babki z mega mięśniami d83ddcaa żeby po kolacji wynieść 2 torby ze schabowymi.
Chudy
Chudy
  2 September 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: A w ... dobra nie będę pisał w jakim mieście, chłopy tylko na zlewkach, no czasem wydawka pure przy obiedzie. A tak to babki z mega mięśniami żeby po kolacji wynieść 2 torby ze schabowymi.

U mnie kobiety robiły na etacie normalnie 7-15 poniedziałek-piątek,ale tylko przy przygotowaniu potraw,na wydawce jedynie wojaki byli,nigdy nie zapomnę jak się stanęło na nalewaku i dwie godziny lało kompot,ręka odpadała.d83dde14
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 September 2012
Chudy
Chudy: U mnie kobiety robiły na etacie normalnie 7-15 poniedziałek-piątek,ale tylko przy przygotowaniu potraw,na wydawce jedynie wojaki byli,nigdy nie zapomnę jak się stanęło na nalewaku i dwie godziny lało kompot,ręka odpadała.

To miały babki lajtowo poukładane. U mnie wszystko same, 1000 kompotów i jeszcze zmywarka i wyparzanie. Bolki tylko oczkowanie pyrylandii i ewentualnie rozpakowanie tira z kefirami :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.