lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 217 z 822
Chudy: Na szkółce biegałem,bo wtedy miałem tylko bodajże 2 lub 3 dni w tyg na kuchni i albo na rano albo na popołudnie.Dopiero po przejściu na jednostkę macierzystą dzień w dzień na kuchni.
Tyle dobrego, że nie trzeba było zapierdzielać - chociaż wtedy kondycję miałem jak Bekele :D
Przydałoby się teraz w erze Burger Kinga więcej pobiegać.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

NuTiiiiii: Tyle dobrego, że nie trzeba było zapierdzielać - chociaż wtedy kondycję miałem jak Bekele :D
Przydałoby się teraz w erze Burger Kinga więcej pobiegać.
Ogólnie wtedy kondycha była mistrzowska mimo,że jeszcze wtedy paliłem szlugi to i tak o sto razy lepsza niż teraz gdy nie palę lecz mniej się ruszam.I sam fakt,że byłem 200m od morza _ regularne odżywianie i regularny sen w nocy sprawiało,że czułem się dobrze.Chociaż nie ukrywam,że jakoś pierwsze dwa tygodnie wymiotowałem jak kot po zmianie klimatu jedzenia oraz trybu życia.
Chudy: Ogólnie wtedy kondycha była mistrzowska mimo,że jeszcze wtedy paliłem szlugi to i tak o sto razy lepsza niż teraz gdy nie palę lecz mniej się ruszam.I sam fakt,że byłem 200m od morza _ regularne odżywianie i regularny sen w nocy sprawiało,że czułem się dobrze.Chociaż nie ukrywam,że jakoś pierwsze dwa tygodnie wymiotowałem jak kot po zmianie klimatu jedzenia oraz trybu życia.
Nad morzem ogólnie jest zajebiście :D
Oka cisnę w kimę jak można tak długo po nocach na komputrach siedzieć.ps czas na 3km - 11.50

NuTiiiiii: Nad morzem ogólnie jest zajebiście :D
Oka cisnę w kimę jak można tak długo po nocach na komputrach siedzieć.ps czas na 3km - 11.50
No jest zajebiście jeśli jesteś tam w celach wypoczynkowych.A jak ja siedziałem na kursie w całym rynsztunku w lecie i za oknem widziałem ludzi,którzy cisnęli się kąpać to mnie uj strzelał.
Dobrej nocy.