WueRZet
WueRZet
  11 July 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Chudy
Chudy
  2 September 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: To miały babki lajtowo poukładane. U mnie wszystko same, 1000 kompotów i jeszcze zmywarka i wyparzanie. Bolki tylko oczkowanie pyrylandii i ewentualnie rozpakowanie tira z kefirami :D

Niestety u mnie my odwalaliśmy czarną robotę,po 16h dziennie na kuchni,czasami miałem już dosyć.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  2 September 2012
Chudy
Chudy: Niestety u mnie my odwalaliśmy czarną robotę,po 16h dziennie na kuchni,czasami miałem już dosyć.

Ale zapraw nie biegałeś 261d
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Chudy
Chudy
  2 September 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale zapraw nie biegałeś

Na szkółce biegałem,bo wtedy miałem tylko bodajże 2 lub 3 dni w tyg na kuchni i albo na rano albo na popołudnie.Dopiero po przejściu na jednostkę macierzystą dzień w dzień na kuchni. d83dde0a
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 September 2012
Chudy
Chudy: Na szkółce biegałem,bo wtedy miałem tylko bodajże 2 lub 3 dni w tyg na kuchni i albo na rano albo na popołudnie.Dopiero po przejściu na jednostkę macierzystą dzień w dzień na kuchni.

Tyle dobrego, że nie trzeba było zapierdzielać - chociaż wtedy kondycję miałem jak Bekele :D
Przydałoby się teraz w erze Burger Kinga więcej pobiegać.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Chudy
Chudy
  2 September 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Tyle dobrego, że nie trzeba było zapierdzielać - chociaż wtedy kondycję miałem jak Bekele :D Przydałoby się teraz w erze Burger Kinga więcej pobiegać.

Ogólnie wtedy kondycha była mistrzowska mimo,że jeszcze wtedy paliłem szlugi to i tak o sto razy lepsza niż teraz gdy nie palę lecz mniej się ruszam.I sam fakt,że byłem 200m od morza _ regularne odżywianie i regularny sen w nocy sprawiało,że czułem się dobrze.Chociaż nie ukrywam,że jakoś pierwsze dwa tygodnie wymiotowałem jak kot po zmianie klimatu jedzenia oraz trybu życia.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 September 2012
Chudy
Chudy: Ogólnie wtedy kondycha była mistrzowska mimo,że jeszcze wtedy paliłem szlugi to i tak o sto razy lepsza niż teraz gdy nie palę lecz mniej się ruszam.I sam fakt,że byłem 200m od morza _ regularne odżywianie i regularny sen w nocy sprawiało,że czułem się dobrze.Chociaż nie ukrywam,że jakoś pierwsze dwa tygodnie wymiotowałem jak kot po zmianie klimatu jedzenia oraz trybu życia.

Nad morzem ogólnie jest zajebiście :D

Oka cisnę w kimę jak można tak długo po nocach na komputrach siedzieć.ps czas na 3km - 11.50 270c
Chudy
Chudy
  2 September 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nad morzem ogólnie jest zajebiście :D Oka cisnę w kimę jak można tak długo po nocach na komputrach siedzieć.ps czas na 3km - 11.50

No jest zajebiście jeśli jesteś tam w celach wypoczynkowych.A jak ja siedziałem na kursie w całym rynsztunku w lecie i za oknem widziałem ludzi,którzy cisnęli się kąpać to mnie uj strzelał.
Dobrej nocy. d83dde0f
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 September 2012
Chudy
Chudy: No jest zajebiście jeśli jesteś tam w celach wypoczynkowych.A jak ja siedziałem na kursie w całym rynsztunku w lecie i za oknem widziałem ludzi,którzy cisnęli się kąpać to mnie uj strzelał.

Zdradź jeszcze który to kurort ? Dąbki, czy coś z półwyspu
Chudy
Chudy
  2 September 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Zdradź jeszcze który to kurort ? Dąbki, czy coś z półwyspu

Ustka Lędowo
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 September 2012
Chudy
Chudy: Ustka Lędowo

Ahh poligony pod namiotem. No cóż nie ta pora na wspomnienia.
Chudy
Chudy
  2 September 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ahh poligony pod namiotem. No cóż nie ta pora na wspomnienia.

+ kompania żeńska naprzeciwko mojej :zakochany:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  3 September 2012
2615d83dde0c
Gutek909
Gutek909
  3 September 2012
jak mi się kuwa pracować nie chce :nie:
WueRZet
WueRZet
  3 September 2012
Kurki wjechały na pełnym zestawieniu na śniadanie :rock:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  3 September 2012
To ode mnie kakaowe naleśniki :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.