WueRZet
WueRZet
  11 července 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
kzyhu
kzyhu
  3 září 2012
Enkido
Enkido: Co się dzieje do jasnej anielki?

po prostu Nuti sobie nie życzy by ujawniać jego imie , pierwsza litere nazwiska i miasto w którym mieszka
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  3 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: po prostu Nuti sobie nie życzy by ujawniać jego imie , pierwsza litere nazwiska i miasto w którym mieszka

Imię może być i city, ale ogólnie dziwnie się czuję jak facet grzebie mi w rajtach :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  3 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Enkido za niedługo będzie wiedział co i gdzie jemy na obiad albo o której godzinie idziemy do kibelka , śmieszne ale zarazem smutne i straszne...

Też tak miałem jak moje dane osobowe i zdjęcia rodziców z obraźliwymi podpisami zaczęły latać po hajdzie ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kzyhu
kzyhu
  3 září 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: dziwnie się czuję jak facet grzebie mi w rajtach

witaj w forumowym big brotherze :rotfl:

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: witaj w forumowym big brotherze

Ok, nominuje Enkido do opuszczenia chatki wielkiego Władka.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kzyhu
kzyhu
  3 září 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ok, nominuje Enkido do opuszczenia chatki wielkiego Władka.

:rotfl:

Enkido napisz lepiej o kim z tego forum nic nie wiesz , zapewne to są jakieś jednostki , Tobie to naprawdę musi się zajebiście nudzić :)
Enkido
  3 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Enkido napisz lepiej o kim z tego forum nic nie wiesz , zapewne to są jakieś jednostki , Tobie to naprawdę musi się zajebiście nudzić :)

Powiem tak - wyszukuję info o kimś kogo lubię ;) Fakt, przez ostatni rok nudziło mi się :P

Kiedy Twoja riposta?
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 září 2012
Enkido
Enkido: Powiem tak - wyszukuję info o kimś kogo lubię ;) Fakt, przez ostatni rok nudziło mi się :P

Poszukaj Iwony z Sopotu, dają milion. Nie będziesz się nudził, zarobisz hajs i będziesz lepszy od Rutkowskiego.
A jak zarobisz podziel się ze mną bo mnie lubisz.
kzyhu
kzyhu
  3 září 2012
Enkido
Enkido: Powiem tak - wyszukuję info o kimś kogo lubię ;)

tylko zauważ , że nie każdy sobie życzy bys jego inicjały podawał na publicznym forum 261d

Enkido
Enkido: Kiedy Twoja riposta?

będzie ale nie teraz :)
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  3 září 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: takich nie jadłem

To poproś swoją kobietę by Ci zrobiła :D

Chudy
Chudy: Jaram się,wyglądają apetycznie.

O dziękuję 263a
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 září 2012
Psyche30
Psyche30: To poproś swoją kobietę by Ci zrobiła :D

Poproszę najpierw o przepis, czy normalka do ciasta naleśnikowego dodać trochę kakao.
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  3 září 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Poproszę najpierw o przepis, czy normalka do ciasta naleśnikowego dodać trochę kakao.

Tak normalnie mąka, mleko, jajka, trochę cukru waniliowego, szczypta soli i kakao :ziober2:
U mnie córka uwielbia z serkami Danio , albo z białym serem, z bananami i słodką smietaną, ale można z czym się lubi :D
Gutek909
Gutek909
  3 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak się nie mylę to w tym kraju nie ma obowiązku pracy :>

no nie ma, ale skąd brać pieniądze na zabawę ? :mrgreen:
i dobrze płacą jak na polskie realia, więc trochę popracuje chyba :rotfl:
Enkido
  3 září 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Poszukaj Iwony z Sopotu, dają milion. Nie będziesz się nudził, zarobisz hajs i będziesz lepszy od Rutkowskiego. A jak zarobisz podziel się ze mną bo mnie lubisz.

No od jutra już się nie nudzę :P
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko zauważ , że nie każdy sobie życzy bys jego inicjały podawał na publicznym forum

Rozumiem, więcej nie będę :)

Sorry Nuti :piwo:
Konto usunięte
Konto usunięte: będzie ale nie teraz :)

Zdążę umrzeć :P
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 září 2012
Psyche30
Psyche30: Tak normalnie mąka, mleko, jajka, trochę cukru waniliowego, szczypta soli i kakao U mnie córka uwielbia z serkami Danio , albo z białym serem, z bananami i słodką smietaną, ale można z czym się lubi :D

To sobie zrobię bo ochoty tymi fotami mi narobiłaś :ninja:

Enkido
Enkido: No od jutra już się nie nudzę :P

Przemówiliśmy Ci z kzyhem do rozumu :D

Enkido
Enkido: Sorry Nuti

Będę następnym razem w Poznaniu to czekaj na głównym z dobrą flaszką wódki :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.