lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 173 z 822
Ooo i jeszcze ćwicząc mogę wykonywać na każdą partię po 4 serie 4 ćwiczeń i tak przez cały miesiąc, bo ogarnąłem na siłce na triceps 4 możliwości ćwiczenia go czy muszę ciągle wymyślać coś nowego, żeby w ta rutynę organizm nie wpadł?:P
Konto usunięte: No jakieś zwykłe spinanie mięśni brzucha, tak jak to robisz przy A6W :D ja osobiście preferuję ćwiczenia typu ABS in 8 minutes itp., które można znaleźć na youtubie. A6W mnie nudziła i po 20 paru dniach zawsze już miałem jej dość.
No ja raz właśnie dałem radę 21-22 dni robić:P
No to czuję już:D
To podsumujmy, zdrowe żarcie, mniej a częściej, aeroby i na rzeźbę ćwiczenie mniejsze ciężary(takie które sprawiają obciążenie jak Nuti powiedzial czyli nawet te 70 %, czy jakieś 50 % byle zeby czuć ze klata pracuje?:P) i wiecej powtorzen, krotkie przerwy:D
Wczesniej ćwiczyłem:
klata-biceps
barki-triceps
plecy-nogi dobre taki coś?:P
Łe, myślałam że mu piszesz iż masz chęć się wtulić do niego podczas snu a tu o meczach

Konto usunięte: tu nic śmiesznego nie ma , godzina 23:52 i 55 sekund a tu sms , że Real przegrywa , że bramka ze spalonego :D , jakbym nie był kulturalny to bym odpisał , że uj mnie obchodzi ten mecz
Miał dobre intencje

:D
, godzina 23:52 i 55 sekund a tu sms , że Real przegrywa , że bramka ze spalonego :D , jakbym nie był kulturalny to bym odpisał , że uj mnie obchodzi ten mecz