lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 177 z 822
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Wyobraź sobie, że sama nie wiedziałam z czego ten tort zrobić.
Bo jak mam piec ciasto od podstaw i robić jakieś kremy to mnie szlag trafia.
Na szczęście moja ogarnięta mama powiedziała, że mam kupić kopiec kreta ;D, na pewno znasz to ciasto z pudełka ;D.
Wiec ulepiłam z tego, ciasto pocięlam na kilka kawałków, przełozylam tą masą z paczki i bananami, na górę auta wrzucilam dwa wafelki z pianką w środku, bo się bałam, że sam krem mi się rozleje. Omaziałam wszystko kremem, osypałam pokruszonym ciastem, a resztę pomalowałam pisakami spozywczymi ;D.
Prosto brzmi, ale kurdę fatycznie dlugo mi to zajęło ;D.
Dobra, dobra ;D.

MaqdaIena: Wyobraź sobie, że sama nie wiedziałam z czego ten tort zrobić.
Bo jak mam piec ciasto od podstaw i robić jakieś kremy to mnie szlag trafia.
Na szczęście moja ogarnięta mama powiedziała, że mam kupić kopiec kreta ;D, na pewno znasz to ciasto z pudełka ;D.
Wiec ulepiłam z tego, ciasto pocięlam na kilka kawałków, przełozylam tą masą z paczki i bananami, na górę auta wrzucilam dwa wafelki z pianką w środku, bo się bałam, że sam krem mi się rozleje. Omaziałam wszystko kremem, osypałam pokruszonym ciastem, a resztę pomalowałam pisakami spozywczymi ;D.
Magda, wiedziałam ze coś mi to przypomina i dzięki za objawienie, KOPIEC KRETA ! Jadłam to raz w życiu poczęstowana przez dawną sąsiadkę i było to nawet dobre

Efekt Ci wyszedł fajny, ale najważniejsza jest satysfakcja ze zrobiło się samemu :D
moonlight30: Magda, wiedziałam ze coś mi to przypomina i dzięki za objawienie, KOPIEC KRETA ! Jadłam to raz w życiu poczęstowana przez dawną sąsiadkę i było to nawet dobre
Efekt Ci wyszedł fajny, ale najważniejsza jest satysfakcja ze zrobiło się samemu :D
Mimo, że z pudełka to akurat jest pycha ;D. Banany chyba każdy lubi, a ten krem smakuje identycznie jak te owoce ;D. A biszkopt wiadomo, zawsze jest okej ;D.
Ułoooo
.Bagażnik już został zjedzony wczoraj
.
MaqdaIena: Mimo, że z pudełka to akurat jest pycha ;D. Banany chyba każdy lubi, a ten krem smakuje identycznie jak te owoce ;D. A biszkopt wiadomo, zawsze jest okej ;D.
Ledwo smak pamiętam ale wiem ze było ok
Osobiście nie kupuję pudełek i z nich nie robię, wolę domowe ciasta z normalnych produktów , ale na Twoim miejscu gdybym chciała takie auto też bym kombinowała